roumeliotis

Carwiz

Περίπου 5.000 Ολυμπιακοί στο Κάουνας

casino loutrakiou
redwell

Έτοιμοι να "βάψουν" κόκκινο το Κάουνας είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής των νταμπλούχων στο F4 της Ευρωλίγκας.

Κι αυτό διότι οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στο πλευρό του περισσότερους από 5.000 οπαδούς του μιας και Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εξάντλησαν τα 560 εισιτήρια που πήραν η καθεμιά.

Η πλειοψηφία των επιστροφών κατέληξε σε... ερυθρόλευκα χέρια και συγκεκριμένα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του Θρύλου, οι οποίοι και είχαν προτεραιότητα σε αυτή την περίπτωση.  

Ουσιαστικά, πλην του Ολυμπιακού, η μοναδική ομάδα που διέθεσε και τα 560 εισιτήρια που πήρε, ήταν η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς, μάλιστα, να έχουν στο πλευρό τους και τους Λιθουανούς που θα βρεθούν στην «Zalgirio Arena», προφανώς λόγω της παρουσίας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους.

Μάλιστα, εξαιτίας της μαζικής παρουσίας Ελλήνων στην Λιθουανία, θα στηθούν κάλπες, τόσο στο Κάουνας, όσο και στο Βίλνιους, προκειμένου όσοι Έλληνες έχουν προβλέψει να ακολουθήσουν την σχετική διαδικασία, να έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο (20/05), καθώς για τους Έλληνες του εξωτερικού, η διαδικασία γίνεται μία ημέρα νωρίτερα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • GTR
    GTR Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ 12.500 ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ(ΦΟΒΟΣ) ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι ήταν ευκαιρία να "κλέψουμε" ένα, αλλά η απειρία των περισσοτέρων παιχτών τελικά στοίχισε..

    Φυσικά δεν φοβάσαι κανέναν, αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου, αλλά έχει καλή και αθλητική ομάδα με τουλάχιστον 3 παίχτες που είναι άσσοι στο one vs one. Δεν ξέρω αν να υποτιμάς τον αντίπαλο είναι καλή τακτική.

    Πάλι φέτος είμαστε μισό βήμα μπροστά σε εμπειρία από την Μονακό, όπως και με τη Φενέρ στα play off, η ομάδα μας το ήθελε περισσότερο και η πορεία της στη χρονιά απέδειξε ότι έπρεπε να πάει final 4. Στο τελευταίο παιχνίδι σαν να ήξεραν όλοι ότι ο Ολυμπιακός φυσιολογικά θα κερδίσει και από τις δηλώσεις του Ιτούδη στο 2-2 σαν να είχαν φτάσει και αυτοί στα όριά τους. Ελπίζω ο αθλητικός οργανισμός της Μονακό να μην είναι έτοιμος να παίξει τελικό ακόμη, και να γλεντήσουν και να χαρούν την παρουσία τους εκεί, αλλά νομίζω ότι ούτως ή άλλως θα τα δώσουν όλα, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμοι.

    Νομίζω μόνο ο James έχει πάει 1 final 4, και ο Σλούκας, με το καλό θα είναι το 9ο;! ελπίζω να λυγίσουν από το άγχος της περίστασης.

    Από το πρόσφατο παρελθόν πάντως τους ρίξαμε μία 20άρα, μας έριξαν μία 20άρα, και μετά είχαμε μία συγκλονιστική σειρά, και φέτος σε παιχνίδι που βάλανε 64 πόντους καταφέραμε και βάλαμε 60, και σε παιχνίδι που βάλαμε 76 αυτοί έβαλαν 81. Θα γίνει τρομερό ντέρμπι, και το έλεγα από πέρυσι, σε αυτήν τη νέα επόχη της Euroleauge, δημιουργείται rivalry! Ελπίζω και φέτος να είναι η χρονιά μας, και να τους βάλουμε ολοκληρωτικά από κάτω.

    Diallo/Brown/Hall είναι σίγουρα τοπ 3 αμυντικοί στην θέση τους (και βάζω τοπ 3 γιατί υπάρχει και Tavares στο 5), James/Okobo/Loyd είναι σίγουρα η πιο επιθετικογενής 3άδα γκαρντ στην λίγκα φέτος (Maccabi έχει Baldwin/Brown και Efes δεν τράβηξε φέτος) και έχουν γεμίσει με αθλητικούς ρολίστες όλο το υπόλοιπο ρόστερ.

    Εμένα μου φαίνεται ότι μας είχαν στοχεύσει από πέρυσι. Η άμυνα του Diallo στον Σλούκα ήταν καταλυτική για να φτάσουμε στο game 5, και πήραν τον Brown ακριβώς για να τον πετάξουν πάνω στον Βεζένκοφ, και μάλιστα πήραν τον σούπερ αθλητικό Moneke πριν λίγους μήνες για να είναι σίγουροι ότι υπερτερούν αθλητικά στο 4 σε όλες τις στιγμές.

    H Μonaco έκλεισε Jaiteh από Virtus και τον Tarpey από Le Mans, 2 29χρονους Γάλλους. Ο Motiejunas πάει προς Zalgiris να τελειώσει την καριέρα του μάλλον.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι και υπολόγιζα μετά τα ματς των πλέι οφ. 5.000 είναι πάρα πολλοί σε ένα κλειστό γήπεδο. Θυμάμαι πριν απο καμιά τριετία ήταν περίπου 5-6 χιλιάδες Ολυμπιακοί στο Emirates για το Αρσεναλ-Ολυμπιακός και ειχες την αίσθηση ότι ήταν πάνω απο 10.000.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να το κάνουν στην Κεντρική Ευρώπη να μπορούν να πάει ο κόσμος,το κάνουν στου διαόλου τη μάνα ,να θέλεις ένα μηνιατικο να πάς,αν μπορείς να πας,κι αν τελικά φτάσεις να μην ξέρεις που θα μείνεις.Μιλαμε για μυαλά ξουραφι.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι θέλουμε να βρεθούμε σ' ένα F4, και να δούμε από κοντά την προσπάθεια και πιθανώς την κατάκτηση του τροπαίου. Πότε θα ξαναγίνει στην Ελλάδα; Τρεις φορές διοργανώθηκε στο παρελθόν (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα) και έχουν περάσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια από την τελευταία φορά. Σε άλλες πόλεις πραγματοποιείται ξανά και ξανά, ενώ εδώ τίποτα.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Θ Ρ Υ Λ Ο Σ μας πηρε το 300 τροπαιο της ιστοριας του στο Πολο σαν τους 300 του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδερφια συγαυροι οσοι πατε ,ψηφιστε φανατικα Θ Ρ Υ Λ Ο ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ και μετα για ,κολυμβητηρια ,γηπεδα μπασκετ,μπαλτακους ,μπενετ ,και λοιπα πεζα και ρηχα.

  • El payaso
    El payaso Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow οτιδήποτε και να γράφεις πάντα συμφωνώ απόλυτα.

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει αποδειχτεί ότι δεν κατακτάς euroleague με κόσμο αν δεν έχεις ομάδα.
    Ομως όταν έχεις ΚΑΙ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΚΌΣΜΟ τότε μπορείς.
    Πέρυσι η απειρία και η υπερεκτιμηση αντιπάλου μας το στέρησαν.
    Η Εφες ήταν καλή ομάδα αλλά αν τι είχαμε πιστέψει θα την καθάριζαμε σαν πατάτα.
    Ολόκληρος Βεζενκοφ πέρυσι έβαλε με το ζόρι 4 πόντους στον ημιτελικό.

    Αν κόντρα στη Μονακό δεν μπούμε με αέρα καλύτερης ομάδας και μπούμε με ψυχολογία looser θα χάσουμε.

    Είπε ο Καραφλας ο προπονητής τους ότι σε μονάδες ή Μονακό είναι ανώτερη. Ότι έχουν καλύτερους παίχτες αλλά ο Ολυμπιακός παίζει καλά σαν ομαδα.
    Αυτό και μόνο θα πρέπει να λειτουργήσει ως αντίδραση στους παίχτες του Ολυμπιακού.
    Να παίξουν καλά όπως ξέρουν γιατί στην καλή τους μέρα δεν υπάρχουν καλύτεροι.
    Έχουν Μπλακ?
    Έχουν Λαρετζακη?
    Έχουν Βεζενκοφ?
    Έχουν Σλουκα?
    Έχουν Παπανικολάου?
    Έχουν Μακισικ?
    Έχουν Φαλ

    Ποιος Μπράουν μωρέ και ποιος μονεκε?
    Ποιος Ντιαλο και όποιος Μοτιεγιουνας?
    2-3 παίχτες είναι που αν τους πιάσουν τα 3ποντα έχει καλώς. Αλλιώς κλαφτα.

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι περιεργη με τι εντυπωσεις θα γυρισουν, γιατι ετσι οπως τ ακουω τα πραγματα ,δεν ειναι και πολυ καλα στο Καουνας.. βεβαια κι εγω αν ηταν στο χερι μου θα πηγαινα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...