roumeliotis

Carwiz

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε να το σηκώσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης λίγες μέρες πριν το ραντεβού με την ιστορία που έχει ο Θρύλος στο Κάουνας όπου θα διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό του, μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση στην ΕΡΤ και τόνισε:

«Γενικά έχουμε την νοοτροπία ότι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνά μας. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που πήγε σε πέντε ματς η σειρά με την Φενέρ.

Εκμεταλλεύτηκαν κάποιες αδυναμίες μας όμως δείξαμε ότι για κάποιο λόγο τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο F4, κοιτάμε τον ημιτελικό κόντρα στην Μονακό και πάμε να κερδίσουμε.

Η Μονακό έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά θεωρώ ότι έχεις κάποιες αμυντικές αδυναμίες. Έχει αρκετά γκαρντ που μπορούν να σκοράρουν στο ένας-ένας και θα θελήσει να παίξει σε υψηλό ρυθμό.

Εμείς θα πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε στο Κάουνας, έχοντας την εμπειρία από πέρσι, για να το πάρουμε.

Πριν δυο τρία χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε κάποιος σημαντικές αποφάσεις. Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να βρίσκεται σε ένα τέτοιο σύστημα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι για δεύτερη σερί χρονιά θα είμαστε στο F4, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από αρκετές ομάδες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθισα και είδα πάλι τον περσινό ημιτελικό με την Εφές.
    Σε όλο το ματς είχαμε την αίσθηση του αουτσάιντερ και το κυνηγάγαμε από πίσω.Ο σκοπός μας ήταν να το κλέψουμε ξεκάθαρα,και λογικό καθώς το φαβορί ήταν η Εφές.
    Τα καταφέραμε να το φτάσουμε σε ένα σουτ.
    Αν πήγαινε παράταση ήμουν σίγουρος πως θα το παίρναμε.

    Φέτος είμαστε το φαβορί ξεκάθαρα και σίγουρα θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια.
    Δε με ανησυχεί ιδιαίτερα η επίθεση μας γιατί και άστοχοι να είμαστε θα παίρνουμε τις ευκαιρίες μας από την άμυνα και εκεί είναι το κλειδί.
    Με βάση και τα προηγούμενα ματς μεταξύ μας,εκτιμώ πως θα πάρουμε μια ασφαλή διαφορά το θέμα είναι να μπορέσουμε να την κρατήσουμε σε διάρκεια.
    Εκεί θα πρέπει να στοχεύσουμε γιατί με την απειρία που τους διακρίνει θα ξεκινήσουν να παίζουν street ball και τρίποντα αν μείνουν πίσω.

    Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία και δεν θα την αφήσουμε να πέσει κάτω.
    Αν σκεφτούμε πως πριν μερικά χρόνια λέγαμε πότε θα ξαναδούμε ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ,είναι απίστευτο πως για 2η συνεχή χρονιά βρισκόμαστε εκεί.
    Το επίτευγμα είναι πραγματικά εξωφρενικό και πρέπει να κλείσει όπως αρμόζει με την 4η.
    Φέτος είναι η σειρά μας και όχι πέρσι όπως λέγανε οι περισσότεροι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ φοβάμαι τον Λάρυ!

    στο τελευταίο με την Φενέρ παραλίγο να το γυρίσει υπέρ των Τούρκων μέσα σε 4:30 λεπτά που έπαιξε! από το 20-15 και ενώ είχαμε το μομέντουμ πήγαμε στο 28-28 (με τις βολές από το αντιαθλητικό που έκανε), ενώ είχε την μεγαλύτερη διαφορά σταστιστικά από την κανονική σεζόν στα play off με αρνητικό πρόσημο, νομίζω από όλους τους παίχτες των play off.

    Το είχα γράψει και πριν το 5ο παιχνίδι, φοβόμουν μήπως πάει να κάνει τον ήρωα πάλι, γιατί πραγματικά πολλές φορές που δεν του πάει το παιχνίδι, γίνεται και αρνητικός πρωταγωνιστής, ενώ π.χ o Canaan, αν δεν του πάει, το πολύ πολύ να μην βάλει τα 3ποντα, ο Λάρε κάνει φάουλ, χάνει χαζά κατοχές, κάτι κάτι αψυχολόγητες τούμπες, και αναίτια σκληρά φάουλ που περισσότερο προσφέρουν ψυχολογικά στον αντίπαλο παρά σε εμάς.

    Ελπίζω να είδε τα βίντεο των play off, να κατάλαβε, και να είναι θετικός στο final 4. Σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια βγήκε μπροστά φέτος, ελπίζω να μην ήταν σύμπτωση. 1 από τον Canaan περιμένω ακόμη πάντως..

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίνε πρώτα αυτός που ήσουν πριν 2 μήνες γιατί τώρα δεν βλέπεσαι.

    Απίστευτο όμως μάγκες... Παίζουμε 2η σερί χρονιά σε final 4.........

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαρυ στα λόγια το σήκωσες ήδη. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά και μονο δουλειά.

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν καταφέρεις να θυμηθείς την εικόνα σου στη regular, τότε έχουμε περισσότερες ελπίδες !

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...