roumeliotis

Carwiz

«Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Σλούκας καθάρισε σαν... αυγό τη Φενέρ με τρομερές εμφανίσεις στη σειρά των πλέι οφ και μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά την πρόκριση στο F4 λέγοντας ότι ζει και πεθαίνει για τον Θρύλο. Αναλυτικά:

«Στα φετινά παιχνίδια των play-offs της EuroLeague, τα δύσκολα παιχνίδια της μοίρας με οδήγησαν να αντιμετωπίσω μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι. Μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να προετοιμαστώ για αυτές τις μάχες μπάσκετ. Γνώριμοι άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί δόξα, αποτυχία, άγχος και ένα σωρό συναισθήματα τώρα ήταν οι αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο για το final 4.

Ωστόσο, η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένας δρόμος, να κάνω ό,τι μπορούσα για να πάρω αυτό το εισιτήριο για το Final 4 του Ολυμπιακού!

Για να το πετύχω αυτό έπρεπε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ωστόσο, η μοίρα μας έφερε να είμαστε οι νικητές μιας θεαματικής σειράς παιχνιδιών προσθέτοντας σημαντικές επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τρόπος που συνέβη είναι γνωστός. Στόχος μας τώρα είναι να παλέψουμε άλλη μια φορά με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας για μια θέση στον τελικό της δόξας, τον τελικό που όλοι ονειρευόμαστε Τα λέμε όλα ξανά σε μια εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Δεν υπάρχει κάποιος περισσότερο Ολυμπιακός από τον Πρίντεζη εδώ μέσα!

    Αλλά οι παίχτες είναι και επαγγελματίες, ζουν από αυτό, και μάλιστα όταν κάποιοι από εμάς μπορούν να δουλεύουν 30-40-45 χρόνια την ίδια δουλειά, οι αθλητές συνήθως έχουν 15-18..δεν παίρνουν λίγα, αλλά αυτοί είναι η κορυφή του παγόβουνου που βλέπετε, για κάθε σούπερ αθλητή υπάρχουν χίλιοι επαγγελματίες που παίρνουν βασικό μισθό, και επίσης δεν τα κλέβουν οι άνθρωποι! Αν είσαι κορυφαίος θα ανταμειφθείς. Μιλάμε ο Πρίντεζης ήταν μία 3ετια τουλάχιστον ο καλύτερος power forward στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και άλλα τόσα μέσα στο top 5 και κάθε χρόνο καιγόταν με την Εθνική συνεχόμενα..

    Ο Σλούκας εκτός των ικανοτήτων του φέρνει και την κουλτούρα και την καθημερινότητα του πρωταθλητή, αυτοί οι παίχτες παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε ομάδα με το παράδειγμα πρωταθλητισμού που κάνουν σε καθημερινή βάση.

    Πρωταθλητής δεν γίνεσαι επειδή κέρδισες έναν αγώνα μόνο, πρέπει όλη σου η ζωή να σε οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Από την προπόνηση, το χαλάρωμα, την αποθεραπεία, την εξωγηπεδική ζωή, τη φιλοσοφία ζωής, το πως διαχειρίζεσαι την κούραση και τους συνεχείς αγώνες, πως επανέρχεσαι μετά από τραυματισμό, όλα αυτά δημιουργούν τις προϋποθέσεις να γίνει κάποιος σπουδαίος, και να τραβήξει και τους υπόλοιπους προς τα πάνω.

    Αν θυμάμαι καλά ο Walkup είχε πει ότι ήθελε να παίξει με τον Σλούκα. Τέτοιοι παίχτες τραβάνε άλλους παρόμοιους (σε πνεύμα και φιλοδοξία) παίχτες κοντά τους. Μετά από Σπανούλη/Πρίντεζη η ομάδα δεν μπορούσε να μείνει μόνο με τον Παπ σαν ηγέτη, ο Σλούκας δεν μιλάει πολύ, αλλά είναι παράδειγμα όλη του η ζωή, και στέλνει και κάνα μήνυμα ο Σπανούλης (Shaq!) Και δένει το γλυκό!

    Θα ήθελα να δω πιο κοντά στην ομάδα τον Πρίντεζη, κάτι σαν γενικό αρχηγό, έναν σύνδεσμο μεταξύ παικτών και προπονητικού stuff. Έχει να δώσει ένας παίχτης τέτοιας εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο, και να μάθει και καμιά κίνηση σε κάναν Τανουλη!

  • Capitano7
    Capitano7 Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 08:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω για τον Πρίντεζη! Ένα παιδί πραγματικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που έχει αγωνιστεί ενώ έχει χάσει τον πατέρα του, έχει αγωνιστεί τραυματίας, με συνεχόμενες ενέσεις στη μέση του κλπ, έχει ανανεώσει και έξω από τα γραφεία στις δηλώσεις του αφήνει τους δημοσιογράφους και ξαναμπαίνει μέσα να κλάψει από συγκίνηση, ένα παιδί που όντως απέρριψε προτάσεις διπλάσιες και τριπλάσιες για να αγωνίζεται στην ομάδα που πραγματικά αγαπάει δίνοντας ότι έχει και δεν έχει, ρε τι είναι αυτά που λέτε;;

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριντεζης και Σπανουλης θυσιασαν λεφτα για να μεινουν στον Ολυμπιακο..αλλοι σκοτωνουν για τα λεφτα κι αλλοι τα προσπερνανε γιατι βαζουν αλλες αξιες πανω απ αυτα.. ο Σλουκας αν εμενε θα ηταν ολα τα χρονιαμτου Σπανουλη ,κατω απ την σκια του.. κι εγω στην θεση του δεν θα θελα..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη λετε ανοησίες για τον Πρίντεζη.....ο ανθρωπος απο μικρό παιδί Ολυμπιακό γουσταρε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά από το ηχητικό υπάρχει κόσμος που κράτησε το ότι ο Πρίντεζης νοιάζεται για τα χρήματα και όχι ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι? Ντροπή που γράφονται αυτά για τον αρχηγό μας. Εύχομαι στη δουλειά σας να σταματήσει να σας πληρώνει ο εργοδότης σας, να δω τι θα σκεφτείτε και πως θα νοιώσετε. Εγώ από το ηχητικό κράτησα ότι με απλήρωτους παίκτες, δεν γίνεται να έχεις στόχους οπότε η χρονιά πάει περίπατο. Αυτό κράτησα και κατάλαβα ότι μας δουλεύουν κανονικά, και μάλιστα αυτό κράτησε άλλα δύο χρόνια όπου οι στόχοι δεν είχαν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Και Σπανουλης και Πριντεζης άφησαν λεφτά για τον Θρύλο. Διπλά φυσικα οχι, αλλά αρκετά. Σλούκας και Παπ άφησαν επίσης (Μπαρτσελονα τον ήθελε όταν γύρισε από Αμερική). Μιλουτινοφ επίσης θα κάνει έκπτωση για να έρθει..

    Έβλεπα στο εξωτερικό τίτλους σε φάση "Sloukas point-God", και λέτε ότι κοστίζει τα ίδια λεφτά με Canaan και τα 2/3 του Dorsey, και με Wilbekin στα 2.4;!!

    Δεν ήθελα να ξαναγράψω για Σλούκα αλλά ακόμη και τώρα ακούμε τρελά πράγματα..μόλις έκανε την καλύτερη σειρά της καριέρας του, στατιστικά ο 2ος καλύτερος παίχτης της 1ης ομαδας, έχει όσα Ευρωπαικα έχει και ο Σπανουλης, το στατ λαιν του είναι εξωφρενικό, και αξίζει 1.000.000 με Bolomboy/Canaan στα 900.000;!

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν φτάνουμε στο σημείο να αμφισβήτουμε ή να αναφέρουμε σαν μείον το ότι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΙΝΤ που από 15 ετών έπαιξε στν ομάδα κ με ένα διάλειμμα μιας χρονιάς η 2 πήγε μαλαγα για να παίζει κ το σκύλο μετάνιωσε κ επίσης ασχολούμαστε με το ηχητικο που δν ξέρουμε πως κ τι.....τοτε έχουμε θέμα δυστυχώς..κ να τα γράφει οποίος κ οποίος πάει κ έρχεται...κάποιοι όμως που ξέρουν υποτίθεται κρίμα απλά κ άδικο.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Απάντηση σε όσους ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αμφισβητούν την αγάπη του για τον Ολυμπιακό παρότι δεν ήταν και δεν ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό.
    Τίμησε και τιμάει την ομάδα όπως και πολλοί άλλοι που την αγάπησαν!!!!!
    Το ότι αναφέρεται η λέξη "μέχρι στιγμής" μετά το "ζω και πεθαίνω" ίσως είναι υπερβολή, ίσως με επιφύλαξη, ίσως για οτιδήποτε, ίσως και τυχαίο, αλλά η ουσία είναι ότι ακόμα και αν ερχόταν σε όλη τη περίοδο ΩΣ αλλαγή δεν τσίνησε ποτέ και τα έδωσε όλα!!!!
    Παίκτης όνομα που ανεβάζει και ποιοτικά την ομάδα!!!!

  • Θρυλέγωντας
    Θρυλέγωντας Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 02:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπερεκτιμημένος παίχτης, τον βελτίωσε πολύ ο μελιτζάνας και ο βασικός ρόλος που του δόθηκε στη τουρκιά, μιλάμε για παίχτη που έχασε από τους γερμανούς με αντετοκούμπο καλάθη και σία μέσα, δηλαδή έλεος, να μου πεις ηττούδης κοουτσάριζε, στο περσινό φάιναλ φορ με εφές τραγικός όπως και ο μπαρτζώκας, το buzzer με φενέρ ήταν τρελό, ελπίζω φέτος να ρεφάρει η σαφώς βελτιωμένη από πέρυσι ομάδα.

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Μαλαγα νομιζω πηγε επειδη δεν τον θελαμε και ηθελε να παιξει...

    Μετα αυτος και ο Σπανουλαρος απερριψαν δεκαδες προτασεις...

    Τεσπα, και αυτους και τους Σλουκα Παπ τους αγαπαμε το ιδιο αλλα πανε οι εποχες Μουρατη, ολοι ειναι επαγγελματιες.

    Στο θεμα μας εμεις, ΚΟΥΑΝΤΡΑΜΠΛ και πειραγμα στο μυαλο του Τζειμς!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...