roumeliotis

Carwiz

«Κάουνας, ερχόμαστε...» (pic)

casino loutrakiou
redwell

Χαρούμενος για την πρόκριση στο F4 της Euroleague ο Ταρίκ Μπλακ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συμμετοχής των Πειραιωτών στη γιορτή τιυ ευρωπαϊκού μπάσκετ και έδειξε αποφασισμένος, ενόψει του ημιτελικού της 19ης Μαΐου.

Σε ανάρτησή του στα Social Μedia, ο Αμερικανός σέντερ έγραψε: «Αφοσίωση! Σκληρή δουλειά και υπομονή! Το αποτέλεσμα όλων των θυσιών μας. Κάουνας, ερχόμαστε!», ανέφερε σε μήνυμά του στο Instagram ο έμπειρος άσος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ταρίκ Μπλακ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεάλ γενικά δυο χρόνια τώρα πάει από την μια υπέρβαση στην άλλη χάρη στην προσωπικότητα και το άπειρο ταλέντο των γερολυκων της.
    Πέρυσι ήταν το πιο άγευστο final 4 των τελευταίων χρόνων με εξαίρεση τον ημιτελικό του Ολυμπιακού. Ο φετινός Ολυμπιακός στο περυσινό final 4 θα το έπαιρνε περπατώντας. Αυτά όμως είναι για να κάνουμε συζητήσεις μεταξύ μας.
    Το φετινό θεωρώ θα είναι πιο ανταγνωνιστικο. Η Μονακό όπως σωστά γράφεις έχει άπειρη αθλητικοτητα και παίχτες που μπορούν να μαρκάρουν τους πάντες υστερούν όμως στο τακτικό κομμάτι.Όπως έγραψα και σε άλλο σχόλιο παίζουν πιο πολύ με το ένστικτο, γεγονός που τους καθιστά πιο ευάλωτους στο πνευματικό κομμάτι. Αν τους βγάλεις από την βόλεψη τους χάνουν εύκολα την μπάλα. Και σε τέτοια παιχνίδια η πνευματική συγκέντρωση είναι ίσως σημαντικότερη του ταλέντου. Γενικά έχω δει ότι με ομάδες που τις ρίχνουν και αυτές ξύλο δυσκολεύεται. Έχουμε τους παίχτες να πάμε το παιχνίδι στην σκληράδα.
    Αν περάσουμε θα είναι λάθος να πιστέψουμε πως το πήραμε σκεπτόμενοι πως έχουμε κερδίσει και τα 4 παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τους Ισπανούς. Οποία ομάδα και να περάσει θα είναι πεινασμένη για τον τίτλο. Η μεν Ρεάλ για να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Ρούντι-Γιουλ-Σερχι η δε μπαρτσελονα λόγω της πίεσης και της αμφισβήτησης (όχι άδικα) που έχει βιώσει αυτά τα χρόνια.
    Η φετινή μπαρτσελονα μου θυμίζει την Τσσκα του 2019 η οποία είχε δεχθεί μεγάλη αμφισβήτηση και κανεις δεν περίμενε να το πάρει και όμως το σήκωσε και μάλιστα νικώντας με ευκολία στον τελικό.
    Όλα αυτά όμως τελειώνουν αν παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει. Ο καλός και συγκεντρωμένος Ολυμπιακός θα τους περάσει από πάνω. Χωρίς καμία δόση υπερβολής.
    Συμφωνώ ότι ήταν πιο γεμάτη ομάδα από την Μακάμπι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 συμφωνώ απολύτως. Ειδικά τη Μπαρτσελονα την βλέπω ξεκούραστη να παίζει με Μαδρίτη χωρίς Deck/Yabusele/Cornelie και ίσως Poirier..Baldwin βρήκε την Ιθάκη του Μακαμπι, είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν.

    Monaco έχει ακρατη αθλητικότητα και αυτό φοβάμαι,^ Diallo θα πέσει πάνω στον Σλούκα, Brown στον Βεζενκοφ και ακόμη ο Chima Moneke μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να κρίνει αγώνες. Θεωρώ ότι έχει καλύτερο ροστερ από Μονακό και ο Obradovic πιο έμπειρος κόουτς ( και ο Kattash μου είναι συμπαθής). Θα πρέπει να κάνουμε ολοκληρωτικό παιχνίδι με 110% συγκέντρωση και σκληραδα.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @DeCoupePe αυτοί που αναφέρεις δεν νομίζω να καταφέρουν ποτε να φτάσουν σε επίπεδο Euroleague Legend ακριβώς λόγω του χαρακτήρα τους.
    Όσον αφορά τον Τζειμς δεν καταλαβαίνω την αντιμετώπιση που έχει από τους διαιτητές και την εύνοια που απολαμβάνει ένας παίχτης που δεν έχει πάρει τίποτα στην καριέρα του. Μια συμμετοχή σε final 4 έχει και τον σφυρίζουν λες και έχει πάρει 4-5 τρόπαια. Ντορσει δεν νομίζω να σταματήσει να ψάχνεται για NBA γεγονός που θα τον κρατάει πίσω στην εξέλιξη του ως παίχτης. Γενικά από τον τρόπο που κινείται από τότε που επέστρεψε προσωπικά μου βγάζει πως θέλει να δείξει ότι είναι κορυφαίος στην Ευρώπη και κακώς δεν τον εμπιστεύτηκαν στην Αμερική. Παντερ και Μπολντγουιν τους λείπουν πολλά για να γίνουν κορυφαίοι.
    Όσον αφορά τον Ολυμπιακό. Στο προχθεσινό παιχνίδι εμφανίστηκε για 6-7 λεπτά ο κανονικός Ολυμπιακός 15-0 σερί και το θέμα έληξε. Απλή συντήρηση κάναμε μετά.
    Προσωπικά περίμενα και ήθελα να περάσει η Μακάμπι, καθώς μου είναι πιο συμπαθής σαν ομάδα και ευκολότερα αντιμετωπίσιμη θεωρώ. Τελικά βγήκε η Μονακό. Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε πως ισχύει ότι λέγαμε παλαιότερα για την ΤΣΣΚΑ: «αυτές τις ομάδες τις κερδίζεις μια φορά». Ξέρουμε τα αδύναμα τους σημεία, μπορούμε να τα χτυπήσουμε και αν έχουμε φυσιολογική ευστοχία στην επίθεση να τους κερδίσουμε. Φέτος μοιάζουμε πιο έτοιμοι για την κορυφή και η Μονακό δεν έχει την εμπειρία τέτοιων παιχνιδιών.
    Θεωρώ ύπουλη την φετινή Μπαρτσελονα, η οποία χωρίς πολύ θόρυβο και μέσα στην αμφισβήτηση βγήκε τριτη (όχι ότι αποτελεί κατόρθωμα με το μπατζετ της αλλά δεν εμεινε και εκτός), πέρασε εύκολα στο final 4 και γενικά νομίζω οι περισσότεροι δεν την θεωρούν ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση. Μια τέτοια κατάσταση ίσως λειτουργήσει υπέρ τους.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικη κάποιοι δεν το καταφέρνουν ποτέ..γι' αυτό και το άλλο σχόλιο που έκανα για τον McKissic - όσοι ξέρουν την ιστορία του καταλαβαίνουν τι εννοώ - το μυαλό κάνει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ του καλού παίχτη μπάσκετ με τον σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο (π.χ Gilbert Arenas για όσους θυμούνται).

    Ο Baldwin τα πήγε καλά φέτος με Brown, ήταν μεγάλο στοίχημα αυτό.. James πέρυσι έδειξε επιτέλους κάποια σημάδια ωριμότητας (στα 31 του!), O Punter την πάτησε σαν σχολιαροπαιδο από τους μετρ στο είδος Ισπανούς. Dorsey του χρόνου που θα παίζει πίσω από τον Wilbekin όλη τη χρονιά θα έχει χρόνο να σκεφτεί καλύτερα τις επιλογές του!

  • Νικη
    Νικη Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe αυτοι οι παιχτες, ως να στρωσει ο χαρακτηρας τους ,θα χουν τελειωσει απ το μπασκετ, δεν ειναι 20χρονα..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρομαι που θα πάμε Κάουνας με 2 βετεράνους σαν τον Canaan και τον Black.

    Δεν τους φοβάμαι αυτούς τους 2, έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα και ότι έχουν θα το δώσουν.

    Και μία φάση που δεν είχα αναφέρει αλλά την είχα μέσα μου, στον 4ο αγώνα στην πόλη εκεί που είχαν ξεφύγει στο τέλος ο Dorsey πήγε να μας σκοτώσει σε ένα τρίποντο από επιθετικό ριμπάουντ, δεν το έβαλε, τελικά δεν τους στοίχισε, αλλά δείχνει ότι ο παίχτης πνευματικά δεν είναι ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο, αφού εκεί απλά έπρεπε να κρατήσει την μπάλα για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του, αλλά εκείνος εγωιστικά πήγε να μας βάλει ταφόπλακα και παραλίγο να τους στοιχίσει..δεν τους στοίχισε, αλλά είναι ενδεικτικό ότι σαν χαρακτήρας δεν έχει ωριμάσει ακόμη.

    Είδαμε και η Παρτίζαν τι έπαθε από την λάθος αντιμετώπιση της στιγμής από τον Punter, εκεί παίρνεις το αντιαθλητικό, ρίχνεις και ένα ειρωνικό γελακι στον Llull, και πας Σερβία και κανείς το 3-0 μπροστά σε 22.000 κόσμο..

    Οι πραγματικά μεγάλοι και έμπειροι παίχτες φαίνονται στις λεπτομέρειες και την διαχείριση του χαρακτήρα τους (και των άλλων) και όχι μόνο στα αυστηρά όρια του παιχνιδιού.

    James/Punter/Dorsey/Baldwin έχουν ακόμη να αποδείξουν πράγματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...