roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχουμε δει ακόμα τον καλύτερο Ολυμπιακό»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει αποδείξει ότι στα μεγάλα ματς, εκεί που η μπάλα καίει και ζυγίζει τόνους, πως τα... σέρνει και βροντοφωνάζει "παρών" ξεμπλοκάροντας την ομάδα όταν το έχει ανάγκη.

Κόντρα στη Φενέρ ήταν ξανά κομβικός για τον Ολυμπιακό έχοντας στη σειρά 10,8 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ φιλοξενήθηκε στο Space του Aperitif στο Twitter το οποίο πραγματοποιούν φίλοι του Ολυμπιακού και είναι κλάσεις ανώτερο από οποιαδήποτε μπασκετική εκπομπή με "ειδικούς" και μίλησε για όλους και για όλα με φοβερές ατάκες. Αναλυτικά...

”Δεν θέλαμε να πάμε σε πέντε ματς με την Φενέρ, αλλά είναι φανταστική ομάδα. Χρειαζόμασταν αυτή τη μάχη, για να προετοιμαστούμε για την συνέχεια, έχουμε αυτοπεποίθηση όλοι στην ομάδα φέτος. Δεν μας νοιάζουν τα στατιστικά, τέτοια ομάδα είμαστε, θέλουμε απλά να κερδίζουμε, δεν σημαίνουν τίποτα οι αριθμοί, αν δεν πάρουμε την Ευρωλίγκα. Όλοι νιώσαμε την απογοήτευση πέρυσι, γι’ αυτό θέλουμε να κερδίσουμε τόσο φέτος.

Είμαστε οικογένεια, αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει τα περισσότερα, αρκεί να είμαστε το ίδιο πεινασμένοι. Ήταν εξουθενωτικό, αλλά πιστεύω πως δεν έχουμε δει ακόμα τον καλύτερο Ολυμπιακό, δεν είμαστε καν κοντά σε αυτό. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε στο Κάουνας.

Δεν παίρνουμε τίποτα δεδομένο, μας βοήθησε ότι παίξαμε με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου, όλους αυτούς τους αρχηγούς. Μας βοήθησε εμάς τους Αμερικανούς, μας πήγε προς την σωστή κατεύθυνση, όπως και ο προπονητής που μας δείχνει πώς θέλει να παίζει η ομάδα. Δεν έχουμε παίκτες με εγωισμό, αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι ήττες από την Φενέρ μας έδωσαν την αίσθηση πώς είναι να χάνεις. Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία, να κερδίσουμε με κάθε κόστος, όπως έγινε και στο Game 5.

Αν μπορούσα να επιλέγω κάθε χρόνο Game 5, θα το έκανα. Αλλά θα είχαμε πολλά… καρδιακά. Θα ήθελα μία νίκη με 3-0, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό αυτό, όλα είναι εμπειρίες. Είναι ωραίο το συναίσθημα στο τέλος. Φέτος, το γήπεδο είχε περισσότερο κόσμο από πέρυσι με τη Μονακό, αλλά φέτος ήμασταν πιο ήρεμοι, πήραμε το προβάδισμα από τη αρχή και το κρατήσαμε, το προτιμώ αυτό.

Οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου, εσείς μας κάνατε να μην φοβόμαστε τίποτα απόψε, είστε εκεί και στις νίκες και στις ήττες. Αλλά με… ξεχνάτε, γιατί εμφανίζεται στις οθόνες η γυναίκα μου. Και όσο περισσότερο σκοράρω, τόσο περισσότερο εμφανίζεται. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν με πειράζει προφανώς, χαίρομαι που απολαμβάνει την ζωή στην Ελλάδα. Μαθαίνει ελληνικά, όλοι μαθαίνουν εκτός από εμένα, αλλά ακόμα προσπαθώ να μάθω την χώρα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Αλλά σκοπεύω να μάθω την γλώσσα, αλλά κι αν δεν το κάνω, να ξέρετε ότι αγαπώ.

Ο Μπαρτζώκας είναι τρομερός προπονητής, τρομερός ηγέτης. Είναι ο μπασκετικός μου πατέρας, γιατί είμαστε χρόνια μαζί. Όταν μου είπε στο τάιμ άουτ να σκάσω, όλοι εσείς το πήρατε πολύ σοβαρά. Αλλά δεν έγινε κάτι μεταξύ μας, δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι, δεν μπορεί κάτι τέτοιο να μπει κάτι ανάμεσά μας. Είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Πρέπει να κάνεις θυσίες για να ακολουθήσεις το πλάνο του προπονητή, αλλά δεν με νοιάζει αυτό, είμαι χαρούμενος. Αν παίζω 25-30 λεπτά σε κάθε ματς, μάλλον θα χρειάζομαι μάσκα οξυγόνου μετά. Χαίρομαι που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα όποτε και όπως μπορώ, οι συμπαίκτες μου θέλουν να δίνω ό,τι μπορώ και εγώ θέλω το ίδιο από αυτούς. Όλοι γενικά θέλουν να σκοράρουν στο μπάσκετ, να είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε νίκες.

Πάρτε για παράδειγμα τον Σάσα, είναι ο MVP και ο κορυφαίος παίκτης μας. Αλλά πολλοί έλεγαν ότι δεν σκοράρει το ίδιο με την Φενέρ. Τον μάρκαραν πολύ καλά, δεν μπορούσε να πάρει εύκολα τη μπάλα. Άνοιξε, όμως, το παιχνίδι για τους υπόλοιπους.

Δεν τον νοιάζει τι λέει ο κόσμος για το σκοράρισμα, είναι τεράστια υπόθεση αυτό για την ομάδα. Θα μπορούσε κάποιος στην θέση του να αναστατωθεί και να χαλάσει την χημεία της ομάδας, αλλά εκείνος συνέχιζε να παλεύει. Έχει διανύσει μεγάλο δρόμο. Αλλά αυτή είναι η ομάδα μας”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • pan
    pan Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    red arrow 7 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με ποστ σου..ακριβως ετσι ,για την μπασκετικη μου αδυναμια τον μακισαρο..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αυτή τη σειρά ο McKissic άφησε για πάντα πίσω του τα λάθη του παρελθόντος και μάλιστα γιγαντωσε μπασκετικά και σαν προσωπικότητα.

    Χίλια μπράβο για τον παίχτη αυτόν. Για μένα έχει κάνει την μεγαλύτερη δουλειά σε πολλά επίπεδα και προχθές αύξησε κατά πολύ ΚΑΙ την χρηματιστηριακή του αξία στο άθλημα. Από τους μεγάλους αγώνες μεγαλώνουν οι παίχτες και όχι με τον Ιωνικό και την Καρδίτσα.. όταν όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους και όλη η Ευρώπη παρακολουθεί.

    Το είχα γράψει και παλιότερα, Σλούκας/Canaan-McKissic/Παπανικολάου/Βεζενκοφ/Fall έκαναν καταληκτική σειρά και σχημάτισαν έναν ενεργό κορμό που δεν ξέρω αν θέλω να δω να σπάει (μαζί με Walkup φυσικά, που δεν έκανε καλή σειρά αλλά όλη τη χρονιά ήταν εκπληκτικός).. έχουμε ακόμη 2 αγώνες, να δούμε τι ήρωες θα έχουμε να μνημονεύουμε για δεκαετίες μετά το Κάουνας, αλλά αυτή η 7αδα θεωρώ ότι πρέπει να μείνει.

    Κρίμα που δεν θα δούμε Canaan με βαζελο, ακόμη και στο 5ο παιχνίδι που δεν ήταν καλός επιθετικά με εντυπωσίασε με την συνοχή του μυαλού του, δεν παρασύρθηκε από το trash talking του Dorsey και τους ψευτο-τσαμπουκαδες του Guduric, μοίρασε 4 απίστευτα σημαντικές ασσίστ και σε πολύ κρίσιμα σημεία και κράτησε τον ρυθμό όπου και όπως τον χρειαζόμασταν.

    Αμυντικά ήταν πολύ καλός όλη τη σειρά και ο λιγότερο επιρρεπής στις αλλαγές αφού έσπαγε ή ξεπερνούσε τα σκριν καλύτερα από όλους.

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακίλ;;;;;;;
    Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.
    Μια φράση.
    Να δούμε τον Καλύτερο Ολυμπιακό στο Κάουνας.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα φαινεται οτι μπορει πολλα! Με την φενερ μπηκαν στην μεση παραγοντες οπως η αδικη διαιτησια.Για χθες εδινα ενα 15% να νικησει φενερ..αλλα κι αυτο το ποσοστο δεν το πιστευα οτι θα συμβει... εδινα ενα 30% ο ολυμπιακος να νικησει με 30αρα ..κι ενα 55% να νικησει με διαφορα μικρη μετρια

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλοί όλοι, με τα πανω τους και τα κάτω τους, αλλά πιο συνεπής παιχτης στα δύσκολα παιχνίδια και όταν η ομάδα έχει ανάγκη μια "σπίθα" είναι ο Σακιλ Μακισικ.
    Καταρχάς, η ταχύτητα του είναι 1 επίπεδο πάνω από όλους τους παίχτες της διοργάνωσης.
    Δεν θυμάμαι ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ που να κατάφερε με κάποιον παίχτη της να κοντράρει σε ταχύτητα τον Μακισικ.
    2ον) η ευστοχία του, είναι τρομερή.
    Φοβερός στα τρίποντα, δύσκολα τρίποντα, δίνει λύσεις από περιφέρεια και ξέρει να παίζει και άμυνα και να σπάει άμυνες. Είναι απρόβλεπτος πολύ.
    Συν το γεγονός ότι είναι θεαματικός πολύ ως παίχτης, προσωπικά γουστάρω παίχτες σαν τον Μακισικ και δεν βρίσκεις εύκολα ένα τέτοιο παίχτη ακόμα κι αν είναι μια ομάδα σε θέση να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη της δεν βρίσκει εύκολα παίχτη με τέτοια ποιότητα.
    3ον) ο παίχτης είναι τρομερός χαρακτήρας. Τόσο καλό χαρακτήρα δεν θυμάμαι σε ξένο παίχτη. Μαζί με τον Γουοκαπ πλέον που είναι διαμάντι.
    Αξιζει αποθέωση και αναγνώριση από τον κόσμο.
    Για μένα αυτός είναι ο MVP του Ολυμπιακού την τελευταία 3ετια.
    Παίχτης περιπτωσαρα........ Λαχείο.

  • Μιχάλης 7
    Μιχάλης 7 Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικός παίκτης με ήθος και ευγένεια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μακισσικ Παικταρά μου, με το πάθος σου, Την ορμή σου και την ταχύτητα σου και το τσαμπουκά σου, Και την αγάπη σου και την αφοσίωση σου για την ομάδα μας, τα δίνεις πάντα όλα για την ομάδα μας Και σε ευχαριστούμε θερμά για αυτό Και σε συνχαίρομαι και Και με το Πάθος σου το μεγάλο επαναλαμβάνω μαζί μ’ αυτό Δίνεις πάντα Και μεγάλη Ώθηση και στους συμπαίκτες σου, Και καταφέρνουμε τις μεγάλες νίκες πάντα .
    και στα μεγάλα Τα παιχνίδια Που παίζονται όλα για την Πρόκριση στο φάινάλ-φόρ του Κάουνας όπως το χθεσινό βραδινό δείχνεις παντα την αξία σου, μπράβο σου Και εύγε σου ακόμα μια φορά.

    Με την ευκαιρία να πω και ένα μελανό σημείο που με πείραξε και με στεναχωρούσε πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες όταν έμπαινα μέσα δες το site για να μάθω να πληροφορηθώ πως είναι η ομάδα , πως είναι η προετοιμασία της, Πως είναι η ψυχολογία της και έβγαιναν Εδώ μέσα πάρα πολύ σχολιαστές κακόβουλοι, Με κακοπροαίρετες κριτικές, κακόηθες, φοβισμένοι δειλοί Χωρίς πίστη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, Και γράφω πάντα διάφορα κατά τις ομάδες μας, με κακή προαίσθηση με μιζέριες μέσα να κατακρίνουν την ομάδα, να μην έχουν εμπιστοσύνη άλλο στην ομάδα, να μην πιστεύουν άλλο στην ομάδα, Ακόμα ίσως και άθελά τους να υποστηρίζου και να επικρίνουν με την τακτική των αντιπάλων και του αντιπάλου προπονητού τους αντιπάλους με την Κακή προαίσθηση τους με τις φοβίες τους με τις κακίες τους ενέργειες Που αισθάνονται μέσα τους λέγανε , και μπαίνανε και ξανά μπαίνανε Εδώ στο ολυμπιακό μας site να γράφουν αυτά τα κακά του συναισθήματα που δεν ήξερα για ποιο λόγο τα γράφουν αυτά τα πράγματα σε τι αποσκοπούσαν και με πείραζε πάρα πολύ Και ίσως και ο αυτό να στεναχωρούσε Και πολλούς άλλους ή και όλους.
    Διοτι Αντί να μπούνε μέσα Στο site και να δώσουν μια ώθηση ψυχολογική τόνωση δύναμη στην ομάδα μπαίνανε μέσα και κάνανε μπασκετικές αναλύσεις με Μπασκετικές ορολογίες υποστηρίζοντας τον απέναντι σιχαμερό προπονητή ακατανόμαστο για μένα Κακόηθες προπονητή και κακόβουλες κριτικές κακές προαισθήσεις κακές ενέργειες επαναλαμβάνω που Χαλούσε το κλίμα εδώ μέσα Για την ομάδα μας.
    Αλλά η ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρης εχθές το βράδυ και εδώσε απαντήσεις σε όλους Και σε αυτούς τους κακοπροαίρετους σχολιαστές και πιστεύω κι αυτοί οι σχολιαστές να πήραν το μάθημα τους. Εύχομαι στο μέλλον, τις κακες ενέργειες τους τις αναλύσεις τους και και τις μιζέριες τους και τις υποκρισίες τους να τις κρατήςουν για τον εαυτό τους και Και όχι εδώ μέσα για την ομάδα μας. Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας Και δικαιωμάτων αλλά να είναι καλοπροαίρετη για το καλό Και την πρόοδο της ομάδος μας και τίποτε άλλο.

    Εμείς έχουμε πάντα πίστη στην ομάδα μας έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στην ομάδα επειδή
    Την ξέρουμε και ξέρουμε τι ομάδα υποστηρίζουμε. Διοτι η ομάδα το απέδειξε εδώ και πάρα πολλά χρόνια
    Όχι μόνο χθες το βράδυ, όταν υπάρχουνε δυσκολίες στα δύσκολα η ομάδα ανταποκρίνεται Πάντα πλήρως και κάνει το καθήκον της πλήρως και δείχνει την αξία της πλήρως. Ειδικά όταν υπάρχει παιχνίδι do or die δείχνει τα άντερα της πόσο αντέχει αυτή ομάδα του ολυμπιακού στο μπάσκετ και Και νικάει πάντα και αποκρίνεται πάντα και νικάει μαζί μ’ αυτό και τον κάθε άπιστο Θωμά με τις υποκρισίες του και με τις Κακές ενέργειες του.

    Προχθές Τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν είχα διαβάσει και πληροφορήθηκα ότι ο Παπανικολάου είναι καλά Και είναι μαζί με την ομάδα και προπονήθηκε Κανονικά με την ομάδα και έβγαλε κανονικά την προπόνηση του και θα παίξει κανονικά Την Τρίτη στον τελικό, που δεν θα μπορούσε ποτέ να Λείψει από τέτοιο παιχνίδι. Πετάχτηκα από τη χαρά μου, ημουν μέσα στο τρένο, και όταν βγήκα έξω Από το τρένο έγραψα αμέσως
    Στο σταθμό μήνυμα και το έστειλα στο σάιτ ότι ο παίκτης είναι καλά. , Προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θα παίξει Κανονικά και θα δώσει παρόν. και ομάδα είναι πλήρης Και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση για τη νίκη όπως έκανε πάντα και όπως κάνει πάντα και θα πληρώσει Το καθήκον της στο ακέραιο. Απόλυτη πίστη εμπιστοσύνη αγάπη αυτοπεποίθηση στην ομαδάρα μας εμπιστοσύνη και αγάπη στην ομαδάρα μας.,
    Επαναλαμβάνω Που θα κάνει Πάλι το καθήκον της Όπως κάνει πάντα και μας έκανε πάντα και μας κάνει υπερήφανους για αυτή την ομάδα είμαστε υπερήφανοι. Ζητώ ο ολυμπιακός.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για μένα χθες ήταν το πιο άνετο παιχνίδι της σειράς. Ούτε καρδιοχτυπια ούτε τίποτα. Ήμουν πολύ άνετος σε όλη την διάρκεια του ματς. Η ομάδα έβγαλε μια σιγουριά οτι θα νικήσει 100%. Στα άλλα ματς δεν ήταν έτσι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...