roumeliotis

Carwiz

Με Αρσενόπουλο και Τσαλμπούρη η προετοιμασία

casino loutrakiou
redwell

Συνεχίστηκε για 4η ημέρα η προετοιμασία του νταμπλούχου Θρύλου με νέα προπόνηση στο βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, εν τη απουσία πάντα των διεθνών.

Ακριβώς λόγω της απουσίας αρκετών παικτών, στην προετοιμασία της ομάδας λαμβάνουν από το Σάββατο (27/08) μέρος ο Γιώργος Τσαλμπούρης και ο Νίκος Αρσενόπουλος...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

98 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω δεν θεωρω τιποτα, απλως απαντησα στο "Και να μην μου πείτε κανέναν γοντικα η κανένα χρηστιδη γιατί θα τρελαθώ θα πηδηχτω από το παράθυρο." Προφανως παραθυρα δεν υπαρχουν εκει κοντα, ή απλως δεν κρατησες το λογο σου αφου απαντησες.
    ΥΓ φυσικα κ δεν γουσταρω το Γοντικα αλλα αυτος τουλαχιστον ηταν στην προεπιλογη της εθνικης. Οσο για τον Χρηστιδη θα τον δουμε. Φετος ειναι η χρονια που θα δειξει, μετα το "κολλεγιο Μπαρτζωκας". Ή θα ανεβει επιπεδο, ή θα παραμεινει κι αυτος αλλος ενας ακομα ψηλος που θα εκμεταλλευτει το 6-6 και θα βγαζει ενα μεροκαματο.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρος Μανωλακος Τώρα σοβαρά θεωρείς καλύτερους γοντικα και χρηστιδη ή το λες έτσι για να με τρολαρεις?? Έιλικρινα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Υ.Γ Λυπάμαι αλλά με βάση τα λεγόμενα σου θα τον περιμένατε στην γωνία και με την πρώτη άσχημη εμφάνιση θα τον κραζατε με γιούχα και τον μπαρτζωκα του τύπου που μας τον έφερες τον άχρηστο από την Απόλλωνα τα σκουπίδια της Πάτρας και πολλά άλλα. ΔΕΝ με πείθεις δυστυχώς αλλά σεβαστό το σχόλιο σου.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 13:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι φίλε john 7 που θα μου πεις κιόλας για αμνησίες. Κοίτα πρώτα την δικιά σου αμνησία μετά κοίτα όλα τα σχόλια από την αρχή και πως ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ εμού και του Σπύρος Μανωλακος και μετά πες μας για κωλοτούμπες και χαρταετούς.
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    1ον ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ 6ο ΨΗΛΟ.
    2ον ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑΜΕ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΨΗΛΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΨΗΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΨΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΉΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΒΥΣΜΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΝΗΣΙ.
    3ον ΜΑ ΤΟΝ ΤΑΝΟΥΛΗ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ.... ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΠΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΝΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    4ον ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?? ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?? ΟΚ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΩΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΑΜΕ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΗΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ.
    5ον ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Σπύρος Μανωλακος. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΡΑΨΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΗΜΟ.
    Υ.Γ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ John 7 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσος 7
    Χρηστιδης Γοντικας



    ΥΓ. Δεν ξερω απο που προκυπτει η "ειδηση" οτι δεν θα τον κρατησει που ειναι και το πιθανοτερο. Να εισαι σιγουρος οτι δεν το κανει για να ικανοποιησει τη γκρινια μας, δεν εχουμε τετοια επιρροη. ΕΑΝ ομως αποφασιζε να τον κρατησει θα τον αντιμετωπιζαμε σαν ισος προς ισο με ολα τα υπολοιπα παιδια που φορουν τη φανελα με το Δαφνοστεφανωμενο. Γιατι οπως εχουμε 1000γραψει, ο Μπαρτζωκας ΞΕΡΕΙ. Και το τμημα ειναι ΥΓΕΙΕΣ, οχι τουρλουμπουκι. Οσο για το 10 που λες ειναι πλεον σουπερ τιμημενο αφου μετα τον Ζινγκερμπιχλερ στο ποδοσφαιρο το προτιμησε ο Τσαλγγουρης στο μπασκετ. Επος φετος.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Θοδωρής G7 όλα τα συγχαρητήρια αλλά και από μένα στον φίλο Τάσος 7 που απαντά εμπεριστατωμένα και περιεκτικά στους είρωνες που με άκρως ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς μέχρι και σήμερα χωρίς κανένα λόγο, περιλούζουν έναν αθλητή που αγωνίζεται για το μέλλον του και την καριέρα του!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!! Εγώ εισέπραττα ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς ίσως γιατί οι συγκεκριμένοι φίλοι ανέβαιναν και ικανοποιούνταν ηθικά!!!! Από λέξεις πεζοδρομίου στη κουλτούρα με φράσεις μεγάλων!!!! Κάτι είναι κι αυτό!!!!
    Στον Τάσο 7 όμως τσιμουδιά γιατί τους τα έγραφε και τα γράφει όπως πρέπει!!!!!

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο 7 μιλάμε σοβαρά τώρα? Πότε δε κάναμε σύγκριση Παπαγιαννη, Τσαλμπουρη? Μα από κει ξεκίνησε το θέμα! Δεν είναι κακό να ζητάμε συγνώμη αν δεν καταλαβαίνουμε! Το χειρότερο είναι ότι είδαμε ότι λέμε κοτσάνες και τώρα τα γυρίζουμε πετάμε χαρταετό και μιλάμε για Τανουλη!? Ελπίζω η αμνησία να είναι προσωρινή!

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 08:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για να τελειώσει και ένα άλλο θέμα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗ ΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΨΗΛΟΥ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΨΗΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ. Όμως ένα αλλά. Μετά το Παπαγιάννη τι υπάρχει?? Βγάλτε τους Αντετοκουμπο. Τανουλης και Τσαλμπουρης σωστά?? Δεν πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάτι?? Και να μην μου πείτε κανέναν γοντικα η κανένα χρηστιδη γιατί θα τρελαθώ θα πηδηχτω από το παράθυρο.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει ρε παιδιά ηρεμήστε ορίστε σας την έκανε την χάρη ο μπαρτζωκας (και μόνο αυτός είχε το δικαίωμα να κρίνει όλοι εμείς οι υπόλοιποι να χαμε να λέγαμε) και είδε ότι δεν κάνει ο Τσαλμπουρης για τον Ολυμπιακό και δεν θα μείνει, τι άλλο θέλετε για ικανοποιηθεί ο εγωισμός σας και η όποια κακία βγαζεται για τον παίκτη. Εσείς είσασταν ικανοί να φτάσατε στο σημείο να μην πατήσετε ούτε στο γήπεδο εάν ο παίχτης έμενε στην ομάδα. Πραγματικά όσα χρόνια μπαίνω εδώ στο site τέτοια επίθεση και τέτοιος χλευασμός και τέτοια απαξίωση για παίχτη που απλά ήρθε για δοκιμή στον ολυμπιακό ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί. Οτι και να ναι ο παίχτης δεν άξιζε τέτοια αντιμετώπιση ειδικά το ξαναλέω όταν την φανέλα μας στην συγκεκριμένη θέση την έχουν φορέσει παλτά όπως ο μπογρης (που μια φορά που είχα πάει στο ΣΕΦ θυμάμαι μέχρι και οι οπαδοί μας γελούσαν και τον κοροϊδεύαν) ο καββαδας και πόσοι άλλοι βαριέμαι να γράφω Δηλαδή έλεος. Τεσπα καλή καρδιά και απλά όλοι μας εμπιστοσύνη στον κόουτς μπαρτζωκα και στην διοίκηση.
    Υ.Γ 1 Ας ελπίσουμε φέτος να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα μας και εμείς οι ψεκασμενοι (Παιδιά του Redgoal ειλικρινά δεν προσπαθώ να επηρεασω όσον αφορά τους εμβολιασμούς ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του) και γιατί όχι να συναντηθούμε με τον φίλο Γιώργο και με τον φίλο Σπύρος Μανωλακος και να βγούμε όλοι μαζί μια φωτογραφία και όλα καλά.
    Υ.Γ 2 Κάτι μου λέει ότι η περίπτωση αγραβανης είναι 50-50 αυτήν τη στιγμή. Μια παγώνει μια ξεπαγωνει. Αρκεί να μην χαλάσει και προκαλέσει δηλητήριαση σε όλο το τμήμα. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν τι ενοοω.
    Υ.Γ 3 Πάντως φίλε Σπύρος Μανωλακος ένα θράσος που έχει ο Τσαλμπουρης να τολμάει να φοράει την φανέλα με το 10 στα φιλικά?? Μα το 10?? Όχι οποιαδήποτε άλλη το 10 χαχαχαχα
    Την Καλημέρα Μου Redgoal Και σε όλους τους υγιείς ολυμπιακούς.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 02:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής και το δικανο 7
    Γιατι οχι; Το "κουναω την πετσετα" θεωρειται πλεον θεση. Θα μπορουσε να του κανει μαλιστα ορισμενα ταχυρρυθμα μαθηματα ο Thanasis, στο Μιλγουοκι οι κακες γλωσσες λενε οτι επιμελειται μεχρι και το ποιες θα μπουν στο πλυντηριο

  • Θοδωρής και το δικανο 7
    Θοδωρής και το δικανο 7 Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Έβλεπα σήμερα τον Παπαγιαννη στην εθνική και σκεφτόμουν ότι έπρεπε να ήταν και ο Τσαλμπουρης εδώ! Κρίμα, άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...