roumeliotis

Carwiz

Με Μεντιλίμπαρ πλέον έχουμε... αγώνα μπροστά

casino loutrakiou
redwell

Τρεις αγώνες μετράει από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μοιάζει με τον... μάγο Χουντίνι του ποδοσφαίρου ο οποίος μεταμόρφωσε τον πραγματικά τραγικό Θρύλο που βλέπαμε και την τρέχουσα σεζόν σε κάτι όμορφο που ανυπομονείς να το απολαύσεις ξανά και ξανά στο χορτάρι σβήνοντας μέρες για το επόμενο ματς.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η σεζόν και αν ο Βάσκος προπονητής είναι αυτό που έλειπε για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός κανονική ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, σίγουρα όμως ξέρω ότι ξαναβλέπω... φλόγα στα μάτια όλων, παικτών και κόσμου. Ειδικά του κόσμου που είχε απηυδήσει βλέποντας έντεκα ποδοσφαιριστές με Μαρτίνεθ και Καρβαλιάλ να κακοποιούν το άθλημα και να περιφέρονται άσκοπα στο χορτάρι.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου λέγοντας τον Ισπανό τεχνικό... Χουντίνι καθώς ο Θρύλος σε δυο ευρωπαϊκά ματς με μια καλή σχετικά ομάδα, δεν δέχτηκε φάσεις για γκολ με εξαίρεση μια δυο στο πρώτο ματς. Ειδικά στη Βουδαπέστη, ούτε καν απειλήθηκε ενώ και στα δύο παιχνίδια είχε τρομερή παραγωγή. Αν μάλιστα προσθέσουμε και την τεσσάρα ενδιάμεσα στην Τούμπα, μιλάμε για άθλο από τον κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Λίγο η αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας με την πίεση ψηλά και την εξαφάνιση του κουβαλήματος μπάλας ρίχνοντας το βάρος στις γρήγορες πάσες και στην κίνηση όλων στο χώρο και λίγο οι ενέσεις ποιότητας στις μεταγραφές καθώς ήρθαν παίκτες που καμία σχέση δεν έχουν με Φρέιρε-Πορόσο ή Ιμπόρα και τους λοιπούς περαστικούς και να 'σου ο Ολυμπιακός να ξυπνάει έστω και στο παρά ένα.

Χρόνος, αν και εφόσον συνεχίσει έτσι η ομάδα, πλέον υπάρχει. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο οι εν Ελλάδι αντίπαλοι όπως έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Ο Ολυμπιακός είχε πέσει επίπεδα και είχε γίνει ένα με αυτούς ή ακόμα και χειρότερος. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο το "έργο" αλλάζει και ο Θρύλος ξανακερδίζει την πίστη του κόσμου και την αυτοπεποίθησή του και πλέον έχουμε... αγώνα μπροστά.

Αγώνα για την κατάκτηση του τίτλου, ναι γιατί όχι, μπορεί ακόμα και τώρα αν παίξει όπως στα τρία τελευταία ματς να το γυρίσει... τούμπα το σκηνικό και να μιλάμε για μια σούπερ κατάκτηση πρωταθλήματος από εκεί που όλοι -και εμείς για να μην λέμε ψέματα- την είχαν ξεγραμμένη την ομάδα.

Μάλιστα, με λίγη τύχη μπορεί να μας κάνει να ονειρευόμαστε και στο Conference League όπου οι αντίπαλοι δεν είναι μεγαθήρια αλλά του "χεριού" ενός κανονικού Ολυμπιακού. Η συνέχεια επί χόρτου και μακάρι να είναι ανάλογη όπως αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας την τελευταία εβδομάδα γιατί μάγκες μου είναι χορταστικό και πραγματικά Ολυμπιακό...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

18 σχόλια

  • ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ
    ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΦΠ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal ο μεντιλιμπαρ ποιανου επιλογη ηταν?

    REDGOAL: Ενός θείου μας από την Κάρπαθο. Καλός άνθρωπος...

  • Alemao
    Alemao Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ πολύ καλό διαχειριστή τον κοουτς. Δυνατή προσωπικότητα και εμπειρία σε κορυφαίες ομάδες πρωταθλητισμού δίνουν εμπιστοσύνη και ηρεμία στους ποδοσφαιριστές μας. Όσο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ,αυτές οφείλονται στον Μέντεζ ,ο οποίος πήρε εντολή από Μαρινάκη να αλλάξει την κατάσταση. Ποντένσε , Όρτα ,Αλεξανδρόπουλος θα αγοραστούν σύντομα , θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για τον Καρμο να πέσει η ρήτρα στο 10αρικο ίσως και λίγο πιο κάτω με συνιδιοκτησία. Εάν συνεχίσει να γουστάρει και βάλει το χέρι του ο Μέντεζ οι πιθανότητες είναι δικές μας. Από ανανεώσεις Φορτουνης , Μασούρας ,Ελ Κααμπι φωναζουν ότι θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα μας και τα δίνουν όλα. Άλλωστε για αυτούς ή Θρύλος ή εξωτερικό. Μεγάλη μεταγραφή πρέπει να γίνει στη θέση του βασικού σέντερ φορ . Εκεί χρειαζόμαστε τον νέο Ελ Αραμπι, μιας και Ναβάρο θα χαιρετήσει ,όπως και Γιοβετιτς κει Ελ Αραμπι. Μόνο Θρύλος ! Συνεχίζουμε δυνατά !

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς Οικονομόπουλος Πάρης άλλο πράγμα να αγανακτείς για το μαύρο χάλι και άλλο να διασκεδάζεις, να χλευάζεις, να υποτιμάς και να χαίρεσαι όπως κάποιοι αχρείοι σίγουρα αντιολυμπιακοί, όταν η ομάδα παραπαίει!!!!
    Φίλε Deathstroke7 αν δεν μπορεί να κρατήσει η ομάδα κάποιους παίκτες αξίας και προπονητή όλοι θα αγανακτήσουμε, τώρα αν λες ότι δεν θα κάνουμε τίποτα και το πολύ πολύ να πάμε conference και δεν είμαστε ικανοί ούτε μία στο εκατομμύριο να πάρουμε πρωτάθλημα και ότι οι άλλοι είναι καλοί άρα καλύτεροι από εμάς, αντί να βασανίζεσαι και να αμφιβάλλεις καλύτερα μην ξανασχοληθείς μέχρι "νεωτέρας" για ποδόσφαιρο ή να αλλάξεις ομάδα να απολαύεις την .....μπαλάρα που παίζουν οι άλλοι και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!
    Πάντως ο κόσμος που θέλει το καλό της ομάδας θα προσπαθεί γιαυτό, θα το πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το καλύτερο και να φτάσει στην κορυφή ακόμα και εφέτος στο conference, να πάρει και το πρωτάθλημα γιατί πολύ απλά οι άλλοι μπορεί να έγιναν πιο ποιοτικοί αλλά ποτέ (επί δεκαετίες) δεν ήταν ποιοτικότεροι από τον Ολυμπιακό ακόμα και στα μεγαλύτερα χάλια μας, πόσο δε μάλλον τώρα που κάτι παέι να γίνει, απλά προπονητή δεν είχαμε και κάποιους που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους!!!!!

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το εξαιρετικά ωραίο πράγμα που βλέπουμε. Η αίσθηση μου είναι πως με το φαινομενικά εύκολο 3/3 μέχρι τέλος της κανονικής διάρκειας θα έχουμε φτάσει την διάφορα από την κορυφή στην νίκη. Από εκεί και έπειτα πάμε για playoffs φωτιά και το ωραίο είναι ότι μετά από όλη αυτή την αγωνιστική καθίζηση που είχαμε οι απέναντι δεν έχουν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο ούτε φέτος. Όσον αφορά όλους αυτούς τους δανεικούς παίκτες που δείχνουν να "βγαίνουν" μέχρι τώρα είναι στο χέρι μας να μείνουν το καλοκαίρι. Απ'την άλλη αν ο Κάρμο και ειδικότερα ο Μέντες θέλουν να μείνει, η ρήτρα δεν θα είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Το πιο πιθανό να τον έχουμε 50-50 με τα μισά λεφτά.

    Υ.Γ. Αν έχει διάρκεια αυτή η σοβαρή μπάλα που βλέπουμε, το conference δεν είναι κάτι άπιαστο και εύχομαι να το έχουν πιστέψει στην ομάδα. Ένας ευρωπαϊκός τίτλος δεν παύει να είναι ευρωπαϊκός τίτλος.

  • Grig
    Grig Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό περιμένουμε όλοι. Λίγο φως! Φτανει πια η κακοποίηση του Ολυμπιακού μας.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τιποτα απλα συμφωνω 1000% με τον αρθρογραφο...

    Ανυπομονω ξανα να δω Ολυμπιακο και στο ποδοσφαιρο πλεον!!!

  • Στάθης7
    Στάθης7 Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Deathstroke7 ίσως έχεις δίκιο, όσον αφορά τον ατζέντη το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος αλλά το ότι από το πλούσιο πελατολόγιο του με καλούς παίκτες σε εμάς έρχονται αμφιβόλου ποιότητας παίκτες και προπονητές. Επειδή πλέον υπάρχει δίκτυο ομάδων για τον πρόεδρο πολλά είναι τα συμφέροντα, εμάς μας νοιάζει η ομάδα να πηγαίνει καλά. Αυτή τη φορά ίσως να μας έκατσε μια καλή φουρνιά μεταγραφών μακάρι να κρατήσουμε όσους πολλούς μπορούμε.

  • Γιώργος
    Γιώργος Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια πολύ ωραία τα λες. Μόνο που θα ήθελα να δω που είναι όλοι αυτοί που έλεγαν να φύγει ο Μαρινάκης (και να αναλάβουν άραγε αυτοί;)ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό κλπ. Χωρίς να είμαι συνήγορος του διαβόλου,ο Μαρινάκης γρήγορα έφερε και σούπερ προπονητή και σούπερ παίκτες που δεν υπάρχουν στα ελληνικά δεδομένα και η ομάδα πετάει και έχει προοπτική.Τώρα τι έχουν να πουν;

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Στάθης7 Φίλε δεν νομίζω οτι τους καλούς Πορογάλους παίκτες τους έφερε ο Καρβαλιάλ. Δουλειά του Μέντες μάλλον ήταν. Μπορεί να έχει πέσει κράξιμο για τον ατζέντη αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται. Τον Ποντένσε, τον Κάρμο, τον Τσικίνιο και τον Όρτα μάλλον προτάσεις δικές του ήταν.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πολύ ωραίο άρθρο αλλά δυστυχώς αυτή η ομάδα μάλλον έχει ημερομηνία λήξης πολύ σύντομα, το καλοκαίρι δηλαδή. Δεν είμαι πεσιμιστής. Ρεαλιστής είμαι. Ας υποθέσουμε οτι παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Μεντιλίμπαρ γιατί έχει 4μηνο συμβόλαιο και το καλοκαίρι πολλά αλλάζουν ιδίως αν υπάρξει ενδιαφέρον από Ισπανία μεριά. Έχουμε αντιληφθεί πόσα λεφτά απαιτούνται για να μείνουν όλοι οι καλοί οι παίκτες???

    Για τον Ποντένσε πρέπει να σκάσουμε 5 μύρια. Για τον Όρτα 4.5. Για τον Αλεξανδρόπουλο άλλα 4. Καλά για τον Κάρμο δεν το συζητώ που είναι όλη η άμυνα μας με τα 18 εκατομμύρια ρήτρα! Επίσης ξεκρέμαστος είναι και ο Φορτούνης. Από τους καλούς παίκτες μόνο ο Τικίνιο είναι δικός μας. Αν αθροίσουμε τα ποσά όλα μαζί μάνι μάνι πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει για τις ανανεώσεις γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ! Και επίσης να δώσει και άλλα για επιπλέον ενίσχυση. Σιγά μην τα δώσουμε αυτά τα λεφτά! Εδώ δεν τα δίναμε όταν βγαίναμε Τσάμπιονς Λίνγκ πόσο μάλλον τώρα που στην καλύτερη του χρόνου θα παίζουμε στο Conference! Για το πρωτάθλημα δεν δίνω ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητες να το πάρουμε. Πρώτον γιατί και οι άλλες τρεις ομάδες είναι καλές αλλά και χάλια να ήταν εσύ πιστεύεις οτι η διαιτησία θα μας άφηνε να το διεκδικήσουμε? Θα χαρώ βέβαια να κάνω λάθος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...