roumeliotis

Carwiz

Αδιαφορία κόσμου ίσον η μεγαλύτερη... ήττα

casino loutrakiou
redwell

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει κατέβει επίπεδα και πλέον όχι μόνο ήρθε στα ίσα με τους εν Ελλάδι αντιπάλους του αλλά πραγματικά είναι κατώτερος και αυτό φαίνεται στο χορτάρι και στα αποτελέσματα. Είναι λόγος αυτός για να τα βάψουμε μαύρα; Όχι, για μένα δεν είναι. Διορθώνεται αν και εφόσον υπάρχει θέληση.

Αυτό που πραγματικά είναι ανησυχητικό και το εισπράττω και μέσω του RG από την ανταπόκριση του κόσμου και τα όσα λένε-γράφουν και εδώ και παντού, είναι η απάθεια των φίλων του Θρύλου προς την ποδοσφαιρική ομάδα.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αδιαφορούν αυτοί που έχαναν τον ύπνο τους όταν ο Ολυμπιακός ερχόταν έστω ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και τώρα που δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε μια νίκη φέτος σε διψήφιο αριθμό ντέρμπι, σου γυρίζουν την πλάτη και δεν ασχολούνται καν.

Ρε δεν τους νοιάζει πλέον. Δεν λέω το 100%, προς Θεού. Λέω όμως ότι μεγάλο ποσοστό γυρνάει την πλάτη στην μεγάλη του αγάπη. Πώς έγινε αυτό; Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν είναι ώρα για να αποδώσουμε ευθύνες αλλά σίγουρα, πρέπει να βρεθεί λύση.

Ο Ολυμπιακός που βλέπουμε εδώ και 2-3 χρόνια, απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν φταίει ούτε ο Καρβαλιάλ, ούτε ο Μίτσελ, ούτε ο Κορμπεράν, ούτε ο Μαρτίνεθ, ούτε ο Φορτούνης, ούτε ο Ρέτσος, ούτε ο Ντόι και ο Ορτέγκα. Αυτά μπορούν, αυτά παίζουν.

Αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, η διοίκηση οφείλει να σταματήσει τις 40-50 αλλαγές παικτών και προπονητών κάθε χρόνο, να φέρει έναν προπονητή τριετίας σοβαρό, έμπειρο και με έργο πίσω του, να στήσει ένα ρόστερ 25-26 παικτών και κάθε χρόνο να κάνει 4-5 προσθαφαιρέσεις μάξιμουμ.

Όσο συνεχίζεται το... ράβε-ξήλωνε κάθε τρεις και λίγο, δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξεις ομάδα αξιόλογη. Εγώ θα το ξεκίναγα από τώρα το ψάξιμο και θα έκλεινα προπονητή μέσα στον Φλεβάρη-Μάρτη και ας αναλάβει το καλοκαίρι. Να κάνουμε από τώρα τον σχεδιασμό μαζί, να βρουμε 10 παίκτες που εξυπηρετούν το σύστημά του, να πάνε από την πρώτη μέρα όλοι στην προετοιμασία και τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να κάνω πάλι πλάκα σε κάθε πικραμένο στην Ελλάδα και να "χτίσω" κάτι καλό για την Ευρώπη σε βάθος τριών ετών.

Αυτά από μένα και συνιστώ ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και μην ακούω ηλιθιότητες για νέα πέτρινα χρόνια. Κανένας... πέτρινος χρόνος δεν θα έρθει, αρκεί να γίνουν σωστές κινήσεις άμεσα. Χθες...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

63 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    redarrow ο arafat δεν εχει κ πολυ αδικο κ ειναι καλος σχολιαστης.οταν ερχοντουσαν τα πρωταθηματα με 15 κ 20 βαθμους διαφορα καποιες χρονιες ειχε καλους παιχτες ο ολυμπιακος,καποιες αλλες ομως οχι.να θυμησω αεκ γ εθνικη κ της πηρε χρονια να ξαναγινει διεκδικητρια πρωταθληματος,ο βαζελιακος για πολλα χρονια απλα ο αλαφουζος ξεχρεωνε χωρις κανεναν στοχο και ο σαββιδης μαθαινε σξοδευοντας ασκοπα,κ οταν εμαθε κ εκανε καλη ομαδα στην καλη τρετια του ειχε 4/6 τιτλους κ μαρινακης 1/6.επισης ο μαρινακης παντα μετα απο καθε καλη σεζον διαλυε την ομαδα ειτε με πωλησεις και αγορες πολυ κατωτερων σε ποσοτητα κ ποιοτητα ειτε δανεικων που ποτε δεν εμεναν.κ αυτες οι σεζον ηταν λιγες στα 14 χρονια π βρισκεται,δλδ μια με βαλβερδε,μια με μιτσελ,μια με σιλβα κ μια με μαρτινς.ηταν δλδ μαθηματικα βεβαιο αυτο που βλεπουμε τωρα κ ακριβως αργησε λογω ανυπαρξιας των αλλων,τωρα π δυναμωσαν φανηκε ξεκαθαρα,εγω οπως ξερεις τα φωναζα χρονια τωρα γιατι αυτα τα αντιλαμβανομουν.στο σαητ ελαχιστοι τα λεγαμε.κ οπως λεω προ χρηστου προφητης κ προτου συμβουν,μετα χρηστου οπως τωρα κ κατοπιν εορτης ειναι αργα,το κακο εχει συμβει πια.αλλα κ αυτο δεν αρκει.γραμμενο εχει τον κοσμο.χρειαζεται αντιδραση στην δραση και με τροπο που να ακουστει,δλδ στο γηπεδο αλλα εκει επικρατει φοβος λογω των γνωστων αγνωστων....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη, οπως τα λες ειναι. Ο κόσμος που εφαγε τα χρονια της ζωης του για τον Ολυμπιακό και δεν εχει καμια υπαλληλικη σχεση με διοικησεις και παράγοντες, εχει ξενερώσει και εχει ψυχρανθεί με την κατασταση που επικρατει.
    Δεν ειναι το αν πηρε η ομαδα πρωταθλημα μια χρονια η δυο η αν εχασε καποια παιχνιδια. Ειναι ο τροπος που χανονται και η κατακορυφη πτώση επιπέδων ποιοτητας της ομάδας.
    Επισης καποτε ο κοσμος γουσταρε την ομαδα, την εβαζε πανω απο ολους και ολα, αλλα παρολα αυτα αγαπουσε και δενοταν και με παιχτες προπονητες παραγοντες γιατι ολοι ηταν ΓΑΥΡΟΙ και πονουσαν τη φανελα και σεβονταν την ομαδα. Οχι οτι δεν περασαν λαμογια και παλιοτερα αλλα λιγοτεροι και δεν φαινονταν τοσο.
    Οταν πχ τωρα βλέπω ΚΑΡΑΠΑΠΑ στο γηπεδο να κοβει βολτες σα μπραβος με πιανει αηδια ρε φιλε!!!!
    Εχουν γεμισει τα σοσιαλ με βιντεακια που βριζει χυδαια, τσακωνεται κτλ. Ειναι αυτός ανθρωπος που εκπροσωπει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ; ; ;
    Η να βλέπω τον ΚΟΥΓΙΑ τον αρχιβάζελο να κανει δηλώσεις ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ και να μας ξεφτιλιζει λες και ειμαστε η ΛΑΡΙΣΑ επι των ημερων του ως προεδρος της??????

    ΝΤΡΟΠΗ μαγκες........αυτο το πράγμα δεν ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τι να στηριξω; Δεν αναγνωριζω αυτο το εκτρωμα πια.

  • Spoonman
    Spoonman Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποτε το ποδόσφαιρο είχε και λίγη πλάκα...υπήρχε παρασκήνιο αλλά έβλεπες και 5-10 παίχτες...τώρα πλέον μόνο αρρώστια και καταθλιψη!!! Έτσι που το έκαναν, ας το φάνε μόνοι τους...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή αυτό το άρθρο ταιριάζει γάντι σε μένα, ήθελα να πω τα εξής: Ο κόσμος απομακρύνεται απ την ομάδα όταν
    - νοιώθει ότι τον κοροϊδεύουν ασύστολα. Ο οπαδός τρώει παραμύθιασμα από καιρό σε καιρό και γι αυτό δε φταίει ότι πχ όσοι μιλάνε μπροστά στις κάμερες είναι παλιοχαρακτήρες... αυτό γίνεται γιατί κάθε τρεις και λίγο ένας δημοσιογράφος με ένα μικρόφωνο πάει κοντά σε κάποιον και του το κολλάει στη μούρη ζητώντας δηλώσεις ή/και κάνοντας προβοκατόρικες ερωτήσεις... οπότε θέλοντας και μη τα δημόσια πρόσωπα θα μιλήσουν με ξύλινη γλώσσα και θα παραμυθιάσουν... αυτό όμως που γίνεται με την ποδοσφαιρική ομάδα είναι όταν μας κοροϊδεύουν συνεχώς και υποτιμάνε εντελώς τη νοημοσύνη μας.
    - αυτό που βλέπει τον κάνει και νοιώθει συνεχώς ότι χάνει το χρόνο του... από ένα σημείο και μετά όταν ξανά και ξανά βλέποντας ένα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας, στο τέλος το μετανοιώνεις και λες ότι έχασες 2 ώρες απ τη ζωή σου, μοιραία θα το βάλεις το ποδόσφαιρο στην άκρη. Στον ερασιτέχνη υπάρχουν ένα σωρό αθλήματα που οι αθλητές και αθλήτριες είναι σε τοπ επίπεδο παίρνοντας πολύ λίγα λεφτά, ενίοτε και χαρτζηλίκι. Αυτοί αξίζουν το χειροκρότημα και την αποθέωση... όπως κι η ομάδα μπάσκετ γιατί ακόμα κι αν φέτος δεν είναι τόσο καλή όσο η τελευταία 2ετία, εξακολουθεί και παρουσιάζει μια ομάδα καλύτερη απ αυτή που αξίζει βάση μπάτζετ.
    - γενικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι σε άθλιο επίπεδο... και σε δυναμικότητα και σε οργάνωση και σε θέαμα και στα πάντα του... οπότε αν βλέπεις και αντιπάλους που παίζουν Ευρώπη και γίνονται ρεζίλι των σκυλιών χάνοντας από καφενεία, το βάζεις και πάλι στην άκρη σιγά σιγά σαν προϊόν.
    Αυτά εν ολίγοις... υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μπορούσα να γράψω για το τι γίνεται στο ποδοσφαιρικό καφενείο που καταντήσαμε, αλλά δε θα πέρναγε το ποστ. Οπότε σταματάω εδώ...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛV . . . . 100% σωστός. Το Redgoal, πιστεύω το ξερει αλλά για λόγους που ισως μας διαφεύγουν θελω να πιστεύω, αδυνατεί να το πει ΩΜΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ αυτο που θα ηθελες κι εσυ και ολοι μας.

    Οπως τα λες ομως φιλε. Κουγιες, Καραπαπάδες και σια μαζι με τον "αφεντη" ειναι μια εντελώς αρρωστη κατάσταση που μολύνει τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

  • ΛV
    ΛV Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλό είναι RedGoal (αλλά ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ τολμάτε να το γράψετε) και κανείς δεν το λέει καθαρά και ξάστερα :

    ο εμπριμέ Ποδοσφαιρικός σύλλογος του Αφέντη, του Αλέξη και του Κώστα...
    ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ υγιή σκεπτόμενο (και μεροκαματιάρη) Φίλαθλο του Ολυμπιακού Πειραιώς.
    Ρίξτε μια ματιά, ποιος κόσμος πηγαίνει στο Σ.Ε.Φ. (χωρίς να είναι απαραίτητα μπασκετικός) και ποιος κόσμος πηγαίνει στο ποδόσφαιρο, και θα καταλάβετε την διαφορά.

    Όσο υπάρχει αυτή η Διοίκηση, ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό.
    # save Olympiacos (from tyranny)

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας προπονητής σοβαρός χρειάζεται με πολλή εμπειρία και όρεξη για δουλειά(προτιμώ 50+ προπονητή) και να διαλέγει αυτός τους παίκτες. Αλλά θέλει υπομονή. Όχι να αλλάζουμε τους προπονητές κάθε τόσο. Με την κάθε... δεύτερη στραβή. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Εντάξει, Ολυμπιακός είμαστε, το καταλαβαίνω. Όμως και πάλι ένας προπονητής θελει τον χρόνο του. Κάτα την άποψή μου όμως ο τωρινός δεν ειναι ο σωστός. Μακάρι να βγω λάθος. Θα δείξει.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ζωή έχει δείξει ένα πράγμα.
    Κάπου χάνεις, κάπου κερδίζεις.
    Σε όλα τα μηνύματα γράφονται κ Αλήθειες που Πονάνε κ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ άλλο που απλά χρυσωνει το χάπι.
    Οι περισσότεροι από εδώ κ Γενικά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο κ στο μπάσκετ (βάζω αυτά τα δύο τμήματα που είναι Επαγγελματικά) ανήκουν στον Μαρινάκη και στους Αγγελόπουλους γιατί είναι οι χρηματοδότες τους.
    Σωστά;;;;;;;;
    ΕΓΩ όμως ΔΙΑΦΩΝΏ.
    Κ τα δύο τμήματα ποδόσφαιρο κ μπάσκετ Ανήκουν Όπως κ Όλα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου Ερασιτεχνικά ή ημιεπαγγελματικα πχ βόλεϊ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και στον κόσμο του Ολυμπιακού.
    Ανήκουν στον Κόσμο του.
    Ναι χρειάζονται λεφτά για την λειτουργία τους.
    Ναι βάζουν ο Μαρινάκης και οι Αγγελόπουλοι.
    ΟΛΟΙ κάνουν Σωστά πράγματα κ Λάθος πράγματα.
    Ποιος κάνει σωστά και ποιος λάθος Δεν είναι η ώρα να πούμε.
    Προέχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.
    Το Μεγαλύτερο λάθος του κόσμου του Ολυμπιακού είναι ότι πιστεύει ότι ο Μαρινάκης και οι Αγγελόπουλοι είναι Ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.
    ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    Η Ιδιοκτησία του Ολυμπιακού Ανήκει στον Κόσμο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η Κυριότητα του Ολυμπιακού Ανήκει στον Κόσμο του.
    Αυτοί έχουν την χρήση.
    Τίποτα Άλλο.
    Κ Οφείλουν να δίνουν λόγο στον κόσμο του Ολυμπιακού για τις πράξεις τουςκ τα Επιτεύγματα τους.
    Επειδή ο Μαρινάκης βάζει λεφτά-λιγα, πολλά-δεν έχει καμία σημασία τι σημαίνει;
    Ότι Δεν θα του κάνουμε κριτική;;;;;
    Δεν θα τον κραξουμε;;;;;;;
    Τι λέτε μωρέ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.
    ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles .
    Κ σε Όποιον Δεν αρέσει τη βόλτα του.
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξερει ο Μαρινάκης μπαλα λεει ο ενας...ναι εχει παίξει πολύ μπαλα στη ζωη του.
    Ο αλλος λεει οτι τα πρώτα χρονια της θητειας του περναμε πρωταθλήματα επειδη ηταν οι αντιπαλοι μας μικροι και αδυναμοι.....

    ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΚΟΥΣ!!!

    Και δυνατοί να ηταν οι αντιπαλοι μας ρε ΑΡΑΦΑΤ εκεινη την εποχή, θα τους γλεντάγαμε και παλι!!! Ξεχνάς οτι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη τη 1η 5ετια ειχε ομαδαρες. Ειδαμε καλους παιχτες, Ριέρα (ηρθε σε καλη ηλικια κι ας μην εμεινε πολυ καιρο), Τσορι Ντομίνγκες, Βαις, Ιμπαγασα, Σαλίνο, Τζεμπούρ, Μητρογλου, Φουστέρ, Μοντεστο, Καμπελ, Τοροσίδης, Γιέστε (ασχετα αν επιασε η οχι, ηταν καλο ονομα), Πάντελιτς, Ορμπάιθ και αλλοι αξιολογοι....Ειχες Μελμπεργκ, Μιραλάς επισης...παιχταραδες ολοι. Σε ηλικίες μικρές. Και οχι για κράχτες να ερχονται στα 35 και 37 χρονών.

    Και μας λες οτι με αυτούς τους παίχτες περναμε πρωταθληματα ρε απιθανε τυπε επειδη οι αλλοι ηταν αδυναμοι???

    Επομενως εχουμε να κανουμε με εναν ΜΑΡΙΝΑΚΗ που εχει δειξει 2 προσωπα. Εντελώς διαφορετικά προσωπα. Το ενα ηταν ενος ανθρωπου που γουσταρε και ειχε ορεξη να εινα προεδρος του Ολυμπιακου και ΑΦΕΝΤΙΚΟ στην Ελλάδα.
    Και εναν ΜΑΡΙΝΑΚΗ που απο τοτε που αγορασε την Νοτιγχαμ, ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και τα αφησε ολα σε παραγοντες παρακμης που μαζεψε. Καραπαπάδες, Κουγιες κτλ. Από τοτε που πέθανε ο κυρ Σάβας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ολοι για την μάσα ειναι και να γλυφουν μονο ξερουν!!!
    Για αυτο δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρος παλαιμαχος στην ομάδα που να εχει καποιο ποστο σημαντικο.
    Ολοι ΑΠΕΧΟΥΝ η τους εχουν κανει στην ακρη! Τυχαιο?

    Που ειναι οι μεγάλες προσωπικότητες που εγραψαν με χρυσα γραμματα τις σελιδες της ιστοριας του Ολυμπιακού?
    Που(?) εχουν αξιοποιηθει να μας πει καποιος, οι παλαιμαχοι παιχταραδες που και γνωσεις εχουν απο το ποδοσφαιρο και αγαπανε τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του σεβονται.

    Και κατι αλλο....εμεις οι Ολυμπιακοι διψάμε για πρωταθλήματα. Ναι. Αλλά δεν ειναι η κάψα μας να δουμε την ομαδα να παιρνει ενα πρωτάθλημα απλά οπως εκανε πριν 3 χρονια. Γιατι και τοτε χαλια ημασταν. Εμεις οι Ολυμπιακοί θελουμε ομάδα να βλεπουμε να ΜΑΤΩΝΕΙ τη φανελα και οι παιχτες της να ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ! ! ! Και οχι σαν τιτικες να σερνονται μεσα στο γηπεδο και να ξεφτιλιζουν την ομαδα. Αλλα δεν φταινε αυτοι διοτι σημερα τα παιχτακια αυτα που εχουμε μεχρι τοσο μπορουν.

    Ο κόσμος αυτος ο πυρινος της πλακας που εχουμε σημερα, να βρει τα cojones και αντι να κραζει τους παιχτες, να κράξει αυτους που τους φέρνουν !!!!!!!!!!!!!!!

    Καταλάβατε κυριοι σκληροπυρηνικοί της πλάκας οπαδάρες???

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά ξέρουν ποδόσφαιρο... Απλώς τώρα πρέπει να γίνουν όλα λάθος.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...