roumeliotis

Carwiz

Άρχισαν τα... όργανα σε ΠΑΟ με Μπετσίροβιτς

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό πριν από ένα μήνα ως ο νέος τεχνικός διευθυντής και άνθρωπος με κονέ και πειθώ για να φέρει παιχταράδες στους πράσινους με το απεριόριστο μπάτζετ, αλλά το μόνο που έφερε ως τώρα στο τριφύλλι είναι απεριόριστες... χυλόπιτες.

Κέβιν Πάντερ, Φακούντο Καμπάτσο, Μάικ Τζέιμς, Ροντρίγκ Μπομπουά, Ελάιζα Μπράιαντ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μάριο Χεζόνια, Μπράντον Ντέιβις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Νίκολα Μίροτιτς και αρκετοί ακόμα γύρισαν την πλάτη στο τριφύλλι που πλέον στρέφεται όπως φαίνεται από τους Τζεράιαν Γκραντ και Κάιλ Γκάι σε παίκτες Eurocup.

Όλα αυτά έχουν φέρει σε δυσχερέστατη θέση τον Σάνι Μπετσίροβιτς σε βαθμό που η διοίκηση των πρασίνων να σκέφτεται να τον σουτάρει πριν καλά καλά συμπληρώσει ένα μήνα.

"Έτρεξε" τουλάχιστον 20 περιπτώσεις και απέσπασε υπογραφές με τρομερή υπεραξία μόνο από τον Λούκα Βιλντόσα με 1.800.000 ευρώ το χρόνο και τον Ματίας Λεσόρ με 1.500.000 ευρώ, όταν είχαν σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν αντίστοιχα, 900.000 και 750.000.

Αν και οι επόμενες προσπάθειές του να βρει κανέναν παίκτη ανάλογου μεγέθους με το..  απεριόριστο μπάτζετ δεν ευδοκιμήσουν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο διωγμός του και αυτόματα όπως καταλαβαίνετε θα μετατραπεί στο εύκολο θύμα. Αυτός θα φταίει για τις αποτυχίες μέσα στη σεζόν...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

39 σχόλια

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΠΟΜΟΝΉ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΛΈΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΈΡΕΙ ΤΊ ΚΆΝΕΙ.;
    ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΑΛΛΆ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΊΚΑ ΑΠΟ ΒΑΖΕ ΉΤΑΝ ΠΟΛΎ ΕΞΥΠΝΗ ΚΊΝΗΣΗ.
    ΣΕ ΛΊΓΟΥΣ ΜΉΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΊΤΕ ΠΡΩΤΗ ΟΜΆΔΑ.
    ΝΤΌΡΣΕΪ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΈΠΑΙΞΕ ΚΑΛΆ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΟΟΥΤΣ.
    ΣΛΟΥ... ΚΑΣ
    20 ΠΌΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΑΤΣ ΦΈΤΟΣ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΠΟΣΟΣΤΆ.
    ΘΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΈΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ .

  • Μανωλης
    Μανωλης Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red θα μπορούσαμε να κινηθούμε για prepelic;

  • Δικαστής
    Δικαστής Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    "Λολ" η σαλάτα ήταν ένα εύπεπτο παράδειγμα.. μα όμως και στο μπάσκετ οι επιλογές είναι άφθονες, οι παίκτες δεν τελειώνουν ποτε.. κατά τα άλλα υπάρχουν εξίσου ή και περισσότερο επιτυχημένες εταιρείες που δημιουργούν στελέχη ή τα ανακαλύπτουν και τα αναπτύσσουν .. παγκοσμίως στον κόσμο των επιχειρήσεων οι επιτυχημένοι recruiters είναι αυτοί, και όχι όσοι δελεάζουν πληρώνοντας ακόμα και παράλογες υπεραξίες..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι 2-3 προσθήκες που θα γίνουν, θα είναι ονόματα που δεν έχουν ακουστεί καθόλου. Κάπως έτσι λειτουργούν στην ομάδα και θεωρώ ότι στο τέλος θα εκπλαγούμε θετικά.

    Ο Ντόρσευ να προσέξει μην αρπάξει από το πολύ ψήσιμο του Τράκη και πάρει κι άλλο χρώμα.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία πολύ σωστός...... Διαφωνώ η συμφωνώ μαζί σου σε κάποια θέματα, μιλάς με επιχειρήματα. Γουστάρω ανάλυση μαζί σου....σε όσα έγραψες είμαι σύμφωνος 100%

  • Δικαστής
    Δικαστής Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    TORNADO φίλε μου η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αιφνιδιάζει το ρεπορτάζ με τελευταίο παράδειγμα τον Σικμα.. και δεύτερον, ο λόγος που την αγαπάμε τόσο δεν είναι ούτε οι τίτλοι, ούτε το ωραίο μπάσκετ που παίζει, είναι ότι πάνω απ' όλα έχει απαραβίαστες αρχές.. Βάζεις τον εαυτό σου πάνω από την ομάδα σλουκα; Στο καλό.. Έχεις συμφωνήσει με τον Τράκη, Τάιλερ; Τράβα στο σλουκα να κλαίτε αγκαλίτσα.. Υπεραξίες δεν πληρώνουμε, εκβιασμούς δεν σηκώνουμε.. Όταν έχεις αρχές και αξίες τα υπόλοιπα έρχονται φίλε μου..
    Ηλία καλησπέρα και μια διόρθωση.. ο σλούκας έπαιρνε τις αποφάσεις μεν αλλά μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία, δεν ήταν το πλάνο "εν λευκώ η απόφαση στο σλουκα" αλλά δινόταν η δυνατότητα στο σλουκα να τρέξει αυτός τις επιθέσεις αλλά με βάση το σχεδιο.. και πολλές φορές οι αποφάσεις του (επιτυχημένες ή οχι) ήταν εγωκεντρικές και έξω από τη λογική της ομάδας.. Λχ και το έχω ξαναγράψει, στον τελικό ο Γουοκαπ επαναφέρει στον σλουκα και κόβει στο καλάθι, ο σλουκας σουτάρει και το χανει.. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχασε το σουτ, ούτε ότι το πηρε.. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ δίπλα του κοβει αμαρκαριστος συμπαίκτης του δεν του δίνει πασα..
    Κόψιμο, πάσα, κίνηση, ελεύθερο σουτ - οι αρχες του Θρύλου.. ο Γουοκαπ τις τήρησε, ο σλουκας οχι.. Δηλ : κάνε την πάσα εσύ κι ας στην κλέψει ο αμυνομενος, ας φύγει από τον Γουοκαπ, ας, ας ας.. Ας αποτύχεις, αλλά τρέξε το πλανο.. Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν έκανε τον κόπο να σηκώσει το τηλέφωνο, μάλλον ανακουφιστηκε από την εξέλιξη..

  • Nostradamos
    Nostradamos Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες δεν πρέπει να μας νοιάζουν τι κάνουν οι άλλοι και ξεχνάμε το νόημα.....Με ένα τρελό σκόρερ γκαρντ(Χάουαρντ ή Μίχαλιουκ)είμαστε πάλι φαβορί για Ευρωλίγκα...Το πιστεύω ακράδαντα!Αν η ομάδα δεν πάρει Ντόρσευ,αναγκαστικά θα ρισκάρει να χάσει το πρωτάθλημα(λόγω των ξένων που θα κοπούν που κι έτσι 50-50 θα ναι πιθανότητες)...

  • Λολ
    Λολ Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    "Δικαστή" η σαλάτα είναι φαγητό και πάντα έχουμε επιλογές ...στο τι θα φάμε ...Το μπάσκετ είναι επαγγελματικό άθλημα με συμβόλαια,επιχείρηση και για να είναι καλή επιχείρηση,που θέλει να έχει παρόν και μέλλον,επενδύει και σε στελέχη( πληρώνοντας να τους δελεάσει ,να τους αποκτήσει από ανταγωνιστές) ,εκτός από καλούς υπαλλήλους,αν θέλει να προοδεύει και να στοχεύει στην κορυφή..μια εκδοχή της επιτυχίας

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία άρθρα είναι αυτά για να γελάμε, αλλά πολύ φοβάμαι ότι το πράγμα το έχουμε πάρει αρκετά αψήφιστα και κινδυνεύουμε να την πατήσουμε άσχημα.
    Καταρχάς δεν είναι δυνατόν να καταλαβαίνει ο μέσος οπαδός κι όχι ο ΔΠΓ ότι ο βάζελος δεν είναι πια καλός προορισμός για έναν μπασκετμπολίστα ευρωλίγκας, οπότε το μοναδικό δέλεαρ θα ήταν τα πολλά λεφτά... δλδ εξ ορισμούς τους καλούς παίκτες θα έπρεπε να τους σκάσουν διπλά κασέ για να προτιμήσουν να πάνε εκεί.... και το κάνανε. Και πάλι πολλοί δεν πείστηκαν απ τα πολλά λεφτά... κάποιοι όμως πείστηκαν... με πρώτο πρώτο το πρώην δικό μας Σλούκα, ο οποίος δέχτηκε με τη λογική 'με πόσα πουλάς την ψυχή σου στο διάολο'; Για να μην πω κάτι χειρότερο και χαρακτηριστώ σεξιστής.
    Όπως και να χει, η μεταγραφή Σλούκα μπορεί να αποδειχτεί άκρως κομβική... ο ίδιος ο Μπαρτζώκας είχε πει ότι έπαιρνε μόνος του τις αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι ότι ήταν ουσιαστικά ο ηγέτης μας.... αυτός τώρα πήγε από κει... κι αν πιστεύετε ότι είναι καινούρια ομάδα κλπ κλπ, αυτό δεν είναι 100% αλήθεια... ο βάζελος έχει κάποιους που μπορεί να τους θεωρήσει κατά κάποιο τρόπο ως κορμό... κι αυτοί είναι οι διεθνείς... Σλούκας-Παπαπέτρου-Μήτογλου-Κωστακούνμπο... κι αν προστεθεί κι ο Ντόρσεϊ που λέγεται ότι έχει συμφωνήσει μαζί τους, θα είναι τεράστιο ατού για το βάζελο γιατί Σλούκας-Ντόρσεϊ θα είναι λογικά starters (ή 1st unit) και γνωρίζονται πολύ καλά απ τη κοινή τους θητεία σε μας.

  • Νίκος
    Νίκος Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε Νειπιερ. Εμείς τι κάνουμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...