roumeliotis

Carwiz

«Είναι ξεκάθαρο από το σκορ...»

casino loutrakiou
redwell

Σαν... βρεγμένη γάτα μετά τον διασυρμό από τον Θρύλο στο ΟΑΚΑ με 65-84 παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πρίφητς στις δηλώσεις του, με τον τεχνικό των πρασίνων να τονίζει τα εξής:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έπαιξε καλύτερα από εμάς, είναι ξεκάθαρο από το σκορ. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι λάθος, είχαμε κακή επιθετική μέρα και είχαμε τον κατάλληλο τρόπο σκέψεις μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια χαζά λάθη που δημιούργησαν μια μεγάλη διαφορά που μας αδικεί».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Είναι θετικό, πρέπει να υπογραμμίσουμε το ήθος και την ποιότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Προφανώς, αισθανόμαστε κάποιο βάρος γιατί δεν ανταποδίδουμε την υποστήριξη. Για αυτό έχω στεναχωρηθεί με την κατάρρευση του τέταρτου δεκαλέπτου. Μας αδικεί και αδικεί τον κόσμο που μας στηρίζει».

Για το ότι μένει πίσω στο σκορ στην έδρα του ο Παναθηναϊκός και αναγκάζεται να κυνηγάει: «Προσπαθούμε να το αλλάξουμε και δουλεύουμε. Σαφώς με προβληματίζει».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση στη ρακέτα: «Ίσως να χρειαζόμαστε ενίσχυση σε πολλές θέσεις. Προφανώς από την απόδοση μας θα διακρίνει κάποιος ότι χρειαζόμαστε διάφορα. Το ένα σκέλος είναι τι δυνατότητες έχουμε για να βγούμε στην αγορά και το δεύτερο είναι ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, αυτή η μία κίνηση που μπορούμε να κάνουμε, αν την κάνουμε, θα δούμε πού θα είναι. Η ομάδα έχει αδυναμίες, προσπαθούμε να τις καλύψουμε.

Άλλοτε τα καταφέρνουμε, άλλοτε όχι. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη, δεν συγχωρεί. Σήμερα αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα, για αυτό έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

1 σχόλιο

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Πρίφτη τι νόμιζες ότι θα πετάτε τη μπαλλα και θα μπαίνει μέσα απ'όπου ναναι !?!?! Τρία σουτ δε βρήκαν ούτε το διχτακι !!! Αλλά έπρεπε να φάτε καμία τριανταριά να μείνετε εκεί σε ΛΟΚ ντάουν !!! Άντε μέρες που είναι ΠΑΤΟΙ της Ευρώπης !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...