roumeliotis

Carwiz

ΕΣΤΙΑ καυσόξυλα στεγνά-φθηνά

casino loutrakiou
redwell

Η ΕΣΤΙΑ είναι παραγωγός καυσοξύλων έχοντας νόμιμα δικαιώματα εκμετάλλευσης δασών οξιάς. Αυτή η κάθετη δομή οργάνωσης παραγωγής και εμπορίας μας δίνει το προτέρημα να ελέγχουμε πλήρως την ποιότητα στα καυσόξυλα που προσφέρουμε, ιδιαιτέρως ως προς την περιεχόμενη υγρασία και τις διαστάσεις. Από το δάσος γίνεται η πρώτη επιλογή έτσι ώστε τα ξύλα που προορίζονται για καυσόξυλα να είναι προσήλια έτσι ώστε να έχουν την κατάλληλη αναφλεξιμότητα.

Ποιότητα & Οικονομία

Η βαθιά γνώση στα καυσόξυλα, η εμπειρία και ο εξοπλισμός σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο μας για τη μεταφορά καυσόξυλων συμβάλλουν σημαντικά στη συγκράτηση των τιμών, έτσι ώστε να καυχιόμαστε ειλικρινά ότι εκτός από άριστη ποιότητα παρέχουμε “φθηνά και στεγνά καυσόξυλα”.

Αξιοπιστία

Η ολοκληρωμένη διαδικασία επιλογής ξυλείας, μεταφοράς, επεξεργασίας, κοπής, αποθήκευσης και διανομής μας επιτρέπουν να προσφέρουμε καυσόξυλα κομμένα με συνεπή παράδοση για την ικανοποίηση του πελάτη για μια δυνατή φωτιά.

Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία έχει οδηγήσει την "ΕΣΤΙΑ" να είναι παραγωγός καυσόξυλων έχοντας νόμιμα δικαιώματα εκμετάλλευσης δασών. Η οργάνωση παραγωγής και εμπορίας μας δίνει το προτέρημα να ελέγχουμε πλήρως την ποιότητα στα καυσόξυλα που προσφέρουμε όσον αφορά την υγρασία και τις διαστάσεις.

Διανομή καυσόξυλων

Στις εγκαταστάσεις μας τα καυσόξυλα αποθηκεύονται σε στεγασμένους, αεριζόμενους χώρους έτσι ώστε να χάσουν περαιτέρω υγρασία κατά την αποθήκευση και να μη νοτίσουν από την υγρασία του περιβάλλοντος και την βροχή. Τα στεγασμένα καυσόξυλα ζυγίζονται σε ηλεκτρονικό ζυγό και αποστέλονται κατά παραγγελία κατ' οίκον όπου και γίνεται κατάλληλο στοίβαγμα από έμπειρο προσωπικό.

Καυσόξυλα Τιμές - Προσφορές

Κερδίστε από τη μοναδική ποιότητα των καυσοξύλων της “Eστία” και με δωρεάν προσανάμματα σε κάθε παραγγελία αξίας απο 5 εως 30€ ανάλογα με την ποσότητα! Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά για τα βόρεια προάστεια με εκφόρτωση δίπλα στο αυτοκίνητο.

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 110, Γέρακας - Αθήνα, Αττική Τ.Κ. 13144

Τηλέφωνο: 211 012 1252 (αστικὴ χρὲωση), 211 012 1251

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...