roumeliotis

lentiamo

ΕΣΤΙΑ καυσόξυλα στεγνά-φθηνά

under armor
redwell

Η ΕΣΤΙΑ είναι παραγωγός καυσοξύλων έχοντας νόμιμα δικαιώματα εκμετάλλευσης δασών οξιάς. Αυτή η κάθετη δομή οργάνωσης παραγωγής και εμπορίας μας δίνει το προτέρημα να ελέγχουμε πλήρως την ποιότητα στα καυσόξυλα που προσφέρουμε, ιδιαιτέρως ως προς την περιεχόμενη υγρασία και τις διαστάσεις. Από το δάσος γίνεται η πρώτη επιλογή έτσι ώστε τα ξύλα που προορίζονται για καυσόξυλα να είναι προσήλια έτσι ώστε να έχουν την κατάλληλη αναφλεξιμότητα.

Ποιότητα & Οικονομία

Η βαθιά γνώση στα καυσόξυλα, η εμπειρία και ο εξοπλισμός σε συνδυασμό με τον ιδιόκτητο στόλο μας για τη μεταφορά καυσόξυλων συμβάλλουν σημαντικά στη συγκράτηση των τιμών, έτσι ώστε να καυχιόμαστε ειλικρινά ότι εκτός από άριστη ποιότητα παρέχουμε “φθηνά και στεγνά καυσόξυλα”.

Αξιοπιστία

Η ολοκληρωμένη διαδικασία επιλογής ξυλείας, μεταφοράς, επεξεργασίας, κοπής, αποθήκευσης και διανομής μας επιτρέπουν να προσφέρουμε καυσόξυλα κομμένα με συνεπή παράδοση για την ικανοποίηση του πελάτη για μια δυνατή φωτιά.

Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία έχει οδηγήσει την "ΕΣΤΙΑ" να είναι παραγωγός καυσόξυλων έχοντας νόμιμα δικαιώματα εκμετάλλευσης δασών. Η οργάνωση παραγωγής και εμπορίας μας δίνει το προτέρημα να ελέγχουμε πλήρως την ποιότητα στα καυσόξυλα που προσφέρουμε όσον αφορά την υγρασία και τις διαστάσεις.

Διανομή καυσόξυλων

Στις εγκαταστάσεις μας τα καυσόξυλα αποθηκεύονται σε στεγασμένους, αεριζόμενους χώρους έτσι ώστε να χάσουν περαιτέρω υγρασία κατά την αποθήκευση και να μη νοτίσουν από την υγρασία του περιβάλλοντος και την βροχή. Τα στεγασμένα καυσόξυλα ζυγίζονται σε ηλεκτρονικό ζυγό και αποστέλονται κατά παραγγελία κατ' οίκον όπου και γίνεται κατάλληλο στοίβαγμα από έμπειρο προσωπικό.

Καυσόξυλα Τιμές - Προσφορές

Κερδίστε από τη μοναδική ποιότητα των καυσοξύλων της “Eστία” και με δωρεάν προσανάμματα σε κάθε παραγγελία αξίας απο 5 εως 30€ ανάλογα με την ποσότητα! Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά για τα βόρεια προάστεια με εκφόρτωση δίπλα στο αυτοκίνητο.

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 110, Γέρακας - Αθήνα, Αττική Τ.Κ. 13144

Τηλέφωνο: 211 012 1252 (αστικὴ χρὲωση), 211 012 1251

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...