roumeliotis

Carwiz

Προγνωστικά Κυριακής (11/11) με τον Άρχοντα

casino loutrakiou
redwell
Πριν να περάσουμε στο κυρίως θέμα, να σας ενημερώσουμε πως στο arxondasbet.com -το αρχαιότερο site προγνωστικών στην Ελλάδα- διαβάστε από το πρωί τα δωρεάν προγνωστικά μας και ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο στοίχημα σήμερα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ανάλυση αγώνα

Το εγχώριο ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων έχει την τιμητική του στο πρόγραμμα της ημέρας με προσφορές εταιρίες στοιχήματος.

Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης έχει "γυρίσει διακόπτη" και έχει βρει την αποτελεσματικότητα του.

Με αυτοπεποίθηση από τις συνεχόμενες νίκες και με την καλή τους εμφάνιση και την έκταση στο σκορ στο τελευταίο ματς είναι πλέον με καλή ψυχολογία, γιατί είχαν περάσει και μια αρνητική περίοδο λόγω της αστοχίας και της ατυχίας τους.

Στα υπέρ τους ότι έχουν περιθώριο να ξεκουράζουν παίκτες χωρίς να επηρεάζεται η συνοχή τους που με την παρουσία του Σισσέ στα μετόπισθεν έχει γίνει σαφώς καλύτερη.

Εάν το ματς αυτό γινόταν πριν από 10 ημέρες όλα θα ήταν διαφορετικά και θα υπήρχαν άλλες προϋποθέσεις και θα είχαν δημιουργηθεί και άλλες συγκυρίες.

Τώρα ευνοείται η γηπεδούχος ομάδα που είχε δείξει και στα άλλα ματς όπως με τον ΠΑΟΚ ότι αν βρει ρυθμό ειδικά στο Φάληρο μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και ψυχολογικά σε αρκετούς αντιπάλους της.

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο καλύτερο από κάθε προσδοκία με μερικούς νεαρούς εξελίξιμους παίκτες.

Δεν είναι τόσο μωρά ούτε πολύ μικρότεροι ηλικιακά από αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού όμως τα ΜΜΕ έτσι λειτουργούν, γράφουν τα δικά τους.

Υστερούν όμως ατομικά σε μερικές θέσεις και το πως θα βρεθούν σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο με ξεχωριστή πίεση είναι μεν ένα ερώτημα που όμως δεν δείχνει ότι θα κλίνει για αυτούς προς την θετική πλευρά.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι... διαβάστε περισσότερα στον Άρχοντα...

ΑΕΚ – Ατρόμητος ανάλυση αγώνα

Στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής θα λάβει χώρα μια άκρως ενδιαφέρουσα κόντρα μεταξύ αντιπάλων που διεκδικούν από τις θέσεις του Europa League μέχρι και τον τίτλο.

Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ δεν περνάει τις καλύτερες της ημέρες και οι αποτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, αν και ήττες όπως αυτή στο Μόναχο ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ έχει αποδόσεις υπεραξίας στον άσσο που δεν αντιστοιχούν στην δυσκολία του ματς και γενικά στην κατάσταση που βρίσκεται.

Η αγωνιστική τους εικόνα όμως δεν δημιουργεί καμία αισιοδοξία και τώρα έχουν και θέματα με... διαβάστε περισσότερα στον Άρχοντα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...