roumeliotis

Carwiz

Με 2.20 Ρόμα, αγγλικό combo και γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (06/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά. Στη Serie A, η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Στην Premier League, η Άστον Βίλα φιλοξενεί τη Μπρέντφορντ. Στην Pro League Βελγίου, Αντβέρπ κοντράρεται με τη Γκενκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ (17:00)

Η Άστον Βίλα υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μόλις μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Παραμένει σταθερά στην 4η θέση, στο +2 από την Τότεναμ, αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπρέντφορντ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Μπράιτον. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για οκτώ (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Άστον Βίλα πετυχαίνει τη Μπρέντφορντ σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Πάμε με το combo bet 1+Over 1.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Ρόμα – Λάτσιο (19:00)

Η Ρόμα υπέστη εκτός έδρας βαθμολογική απώλεια, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στη Λέτσε. Αήττητη για έξι (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -5 από την 4η Μπολόνια στη μάχη για μία θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λάτσιο ηττήθηκε 2-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, βρίσκεται στο -4 από την εξάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προγνωστικό: Πιο σταθερή και πειστική η Ρόμα το τελευταίο διάστημα, έχει οριακό προβάδισμα στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε τιμή 2.20.

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά (19:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τον Πανσερραϊκό. Συμπλήρωσε οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η Κηφισιά πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-1 από τον Βόλο. Έξι (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) σερί υποχρεώσεις δίχως τρίποντο στο πρωτάθλημα, απέχει στο -2 από την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ο Αστέρας Τρίπολης δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, τη στιγμή που η Κηφισιά «καίγεται» για τη νίκη. Αξίζει το bet στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals με απόδοση 2.00.

Αντβέρπ – Γκενκ (21:45)

Η Αντβέρπ ηττήθηκε οριακά εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Άντερλεχτ, σε ματς που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 43ο λεπτό. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τεσσάρων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικών στην Προ Λιγκ Βελγίου. Η Γκενκ επικράτησε εντός έδρας 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ. Μόλις μία ήττα στις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις στην κατηγορία, με απολογισμό: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αντβέρπ και Γκενκ συνθέτουν ενδιαφέρον στοιχηματικά ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...