roumeliotis

Carwiz

Champions League και Αγγλία 1.70 ως 3.55

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (20/02) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Για τη φάση των «16» στο Champions League διεξάγονται τα ζευγάρια: Αϊντχόφεν-Ντόρτμουντ και Ίντερ-Ατλέτικο Mαδρίτης. Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Μπρέντφορντ. Στην Championship Αγγλίας, η Ίπσουιτς φιλοξενεί τη Ρόδεραμ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ (21:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια, με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Τσέλσι. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των έξι (6) αγωνιστικών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Απέχει στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο από τους «ρεντς». Η Μπρέντφορντ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από την ανώτερη ποιοτικά Λίβερπουλ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τρεις (3) ήττες.

Προγνωστικό: Αναμένεται άμεση αντίδραση από τη Μάντσεστερ Σίτι, λογικά θα ξεσπάσει στην άμυνα της Μπρέντφορντ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 2.00 απόδοση.

Ίπσουιτς – Ρόδεραμ (21:45)

Η Ίπσουιτς επικράτησε στην Ουαλία με σκορ 2-1 απέναντι στη Σουόνσι. Δεύτερο σερί τρίποντο, αήττητη στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, απέχει στο -3 από τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο με ματς λιγότερο. Η Ρόδεραμ συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Γουότφορντ. Τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη για οκτώ (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) διαδοχικές αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Ίπσουιτς να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή ο άσος (1) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε τιμή 1.75.

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ (22:00)

Η Αϊντχόφεν προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 επί της Χέρακλες. Αήττητη και στις 22 (20 νίκες, 2 ισοπαλίες) φετινές αγωνιστικές στην ολλανδική Έρεντιβιζι, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τη 2η Φέγενορντ. Η Ντόρτμουντ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ. Διατηρείται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, έχει διαφορά +1 από τη Λειψία στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ διαθέτουν μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια. Πάμε με το Over 2.5 Goals στο 1.70 απόδοση.

Ίντερ – Ατλέτικο Mαδρίτης (22:00)

Η Ίντερ συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-0 την ουραγό Σαλερνιτάνα. Αήττητη για 18 (15 νίκες, 2 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, σταθερά στην κορυφή και σε μεγάλη απόσταση από τη 2η Γιουβέντους. Η Ατλέτικο Mαδρίτης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε εντός έδρας με το άνετο 5-0 κόντρα στη Λας Πάλμας. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +2 από την 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Προγνωστικό: Ίντερ και Ατλέτικο Mαδρίτης συνθέτουν ενδιαφέρον ζευγάρι, περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα να κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή ρίσκου με την ισοπαλία (Χ) να προσφέρεται σε απόδοση 3.55.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...