roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.85 μέχρι 2.05

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/01/24) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί τη Σαλερνιτάνα. Στη Ligue 1, η Μονακό αντιμετωπίζει τη Ρεμς. Στην Championship, η Κόβεντρι κοντράρεται με τη Λέστερ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Κόβεντρι – Λέστερ (14:30)

Η Κόβεντρι επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Αήττητη για επτά διαδοχικές αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με απολογισμό: 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Λέστερ παραμένει αήττητη για 10 (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μόνο με θαύμα να χάσει την απευθείας άνοδο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ οι δύο ομάδες και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.87 απόδοση.

Νάπολι – Σαλερνιτάνα (16:00)

Η Νάπολι διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από την Τορίνο, συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, απολογισμός: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Γιουβέντους. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι θετικό σερί των δύο (1 νίκη, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες η Νάπολι, αναμένουμε να βρει λύσεις απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Μονακό – Ρεμς (18:00)

Η Μονακό επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Τουλούζ, στο τελευταία ματς για τη Λιγκ 1 Γαλλίας. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, βρίσκεται στην 3η θέση. Η Ρεμς νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Χάβρη. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κράτησε το μηδέν, έπειτα από πέντε παιχνίδια στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Μονακό έχει τον πρώτο λόγο, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το combo bet 1X+Over 2.5 Goals σε τιμή 2.05.

Ατρόμητος – ΟΦΗ (19:00)

Ο Ατρόμητος συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στον Βόλο. Επέκτεινε το αήττητο σερί σε εννέα αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Λαμία. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις 10 (4 ισοπαλίες, 6 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Σε καλή κατάσταση ο Ατρόμητος, τη στιγμή που η ΟΦΗ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...