roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Άρσεναλ, combo και γκολ με 2.02

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (03/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές τη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Champions League. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Κοπεγχάγη-Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γαλατάσαραϊ, Αϊντχόφεν-Σεβίλλη και Λανς-Άρσεναλ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Η Κοπεγχάγη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Μίντιλαντ. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στη Σούπερλιγκα Δανίας. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από τη 2η Μπρόντμπι. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λειψία, σε ματς που βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 26ο λεπτό. Πλέον υποχώρησε στην 3η θέση της γερμανικής Μπούντεσλιγκα, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Προγνωστικό: Κοπεγχάγη και Μπάγερν Μονάχου συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goals με 2.02 απόδοση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ (22:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Συνεχίζει να παραμένει ασταθής, μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Γαλατάσαραϊ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Ανκαραγκούτσου. Μετράει έξι σερί τρίποντα στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ, που έχει το απόλυτο (7/7).

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέματα στην άμυνα, η Γαλατάσαραϊ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.75.

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (22:00)

Η Αϊντχόφεν συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-1 τη Φόλενταμ. Μετά από επτά φετινές αγωνιστικές στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, μετράει ισάριθμες νίκες και με 21 πόντους βρίσκεται στην 1η θέση. Η Σεβίλλη προέρχεται από την οριακή ήττα 1-0 στην έδρα της Μπαρσελόνα. Αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αναμετρήσεων στην ισπανική Λα Λίγκα.

Προγνωστικό: Η Αϊντχόφεν βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, η Σεβίλλη κρίνεται ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.87.

Λανς – Άρσεναλ (22:00)

Η Λανς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στο Στρασβούργο, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Αποτελέσματα που της έδωσαν πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, καθώς είχε ξεκινήσει με κάκιστο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, διάλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 τη Μπόρνμουθ. Σε συνδυασμό με την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, πλέον απέχει στο -1 από την κορυφή.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Άρσεναλ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για νίκη απέναντι στη Λανς. Σε πρώτο πλάνο το διπλό (2) με 1.62 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...