roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.80 Μπριζ και ισπανικό combo

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (28/09/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Super League, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Στη Serie A, η Φροζινόνε υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Στη LaLiga, η Γρανάδα φιλοξενεί τη Μπέτις. Στη Pro League, η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει τη Γκενκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Φροζινόνε – Φιορεντίνα (19:30)

Η Φροζινόνε προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Φιορεντίνα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Ουντινέζε, σημειώνοντας δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Μία ήττα μετά από πέντε φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία, απολογισμός: 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal στο 1.70 απόδοση.

Γρανάδα – Μπέτις (20:00)

Η Γρανάδα συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Λας Πάλμας. Τρίτη διαδοχική ήττα στην ισπανική Λα Λίγκα, σε πέντε φετινές αγωνιστικές έχει νικήσει μόλις μία φορά. Η Μπέτις αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στην Κάντιθ. Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, προερχόμενη από ένα τρίποντο στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα η Μπέτις, επιλογή το combo bet X2+Over 1.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (20:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στον Βόλο. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών υποχρεώσεων στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ο Παναθηναϊκός θα παίξει προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Περιμένουμε κλειστό ματς, ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Κλαμπ Μπριζ – Γκενκ (21:45)

Η Κλαμπ Μπριζ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Άντερλεχτ. Μία νίκη στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές στην Προ Λιγκ Βελγίου, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις. Η Γκενκ προέρχεται από τη χορταστική ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν. Αήττητη για πέντε σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αρκετά ασταθής η Γκενκ και η Κλαμπ Μπριζ έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.80 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...