roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 2.42 Μπαρτσελόνα και τρία φαβορί

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (26/09/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα. Στο League Cup Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Στη Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Λέτσε. Στη Super League Ελβετίας, η Ζυρίχη αντιμετωπίζει τη Γκρασχόπερς. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ζυρίχη – Γκρασχόπερς (21:30)

Η Ζυρίχη προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Λωζάνη. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, παραμένει αήττητη και στις επτά φετινές αγωνιστικές. Απέχει στο -1 από την κορυφή και τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Γκρασχόπερς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στη Σεντ Γκάλεν. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια η Ζυρίχη, που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη ντεφορμέ, Γκρασχόπερς. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.65 απόδοση.

Γιουβέντους – Λέτσε (21:45)

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, ηττήθηκε δίκαια με σκορ 4-2 στην έδρα της Σασουόλο. Πρώτη ήττα στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, μετά από πέντε αγωνιστικές, έχει απολογισμό: 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η Λέτσε συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 1-0 την Τζένοα. Αήττητη και στα πέντε φετινά ματς στο πρωτάθλημα, με συνολικό απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Γιουβέντους θα επιδιώξει να βγάλει άμεση αντίδραση, περιμένουμε να λυγίσει την αντίσταση της Λέτσε. Επιλογή το combo bet 1+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.78.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 κόντρα στη Μπέρνλι. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Κρίσταλ Πάλας κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με τη Φούλαμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στόχο τη διάκριση στο αγγλικό Λιγκ Καπ. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.88 απόδοση.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:30)

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 5-3 από τη Χιρόνα. Μόλις μία νίκη μετά από έξι φετινές αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με ανατροπή και σκορ 3-2 επί της Θέλτα. Πέμπτη (5η) σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα και αήττητη μετά από έξι παιχνίδια στην κατηγορία. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Επιλογή το καλοπληρωμένο combo bet 2+Over 2.5 Goals με 2.42 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...