roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με το 2.02 Αργεντινής, χάντικαπ και G/G

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (30/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στον 3ο όμιλο διεξάγονται οι αναμετρήσεις, Πολωνία-Αργεντινή και Σαουδική Αραβία-Μεξικό. Στον 4ο όμιλο η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τυνησία και η Αυστραλία τη Δανία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Τυνησία – Γαλλία (17:00)

Η Τυνησία ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Αυστραλία, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Η Γαλλία επικράτησε με σκορ 2-1 της Δανίας, έκανε το 2/2 στον 4ο όμιλο και εξασφάλισε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Της αρκεί η ισοπαλία στο φινάλε για να τερματίσει σίγουρα στην 1η θέση.

Προγνωστικό: Η Γαλλία υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε να κάνει το 3/3 στον όμιλο. Επιλογή το διπλό (2) με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.70.

Αυστραλία – Δανία (17:00)

Η Αυστραλία νίκησε με σκορ 1-0 την Τυνησία, με γκολ στο 23ο λεπτό του αγώνα. Πήρε τους πρώτους βαθμούς στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Στο φινάλε της αρκεί να μην ηττηθεί για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Δανία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 από τη Γαλλία. Το σημερινό παιχνίδι «είναι» τελικός, καθώς θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο στη νοκ άουτ φάση.

Προγνωστικό: Η Δανία διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο και αναμένεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.60 απόδοση.

Πολωνία – Αργεντινή (21:00)

Η Πολωνία νίκησε με σκορ 2-0 απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στον 3ο όμιλο, στο φινάλε αν δεν ηττηθεί θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τη νοκ άουτ φάση. Η Αργεντινή επικράτησε με σκορ 2-0 κόντρα στο Μεξικό και διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης. Στην τελευταία αγωνιστική αν πάρει το τρίποντο θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Προγνωστικό: Η Αργεντινή είναι το φαβορί, περιμένουμε έστω και δύσκολα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρισμα στο combo 2+Under 3.5 Goals με 2.02 απόδοση.

Σαουδική Αραβία – Μεξικό (21:00)

Η Σαουδική Αραβία ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Πολωνία. Έτσι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, έμεινε στους τρεις πόντους και στο φινάλε με νίκη θα πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16». Το Μεξικό ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Αργεντινή. Έμεινε στον ένα βαθμό και την 3η αγωνιστική της κάνει μόνο η νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, σε αναμέτρηση που μας κάνει το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal σε τιμή 1.75.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...