roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

ΗΠΑ στο 2.10, combo και γκολ

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (29/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στον 1ο όμιλο, η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Κατάρ και το Εκουαδόρ τη Σενεγάλη. Στον 2ο όμιλο, το Ιράν κοντράρεται με τις ΗΠΑ, ενώ η Αγγλία παίζει με την Ουαλία.

Ολλανδία – Κατάρ (17:00)

Η Ολλανδία προέρχεται από την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στο Εκουαδόρ. Μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς, στο φινάλε αν νικήσει εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά. Το Κατάρ ήταν απογοητευτικό και ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Σενεγάλη. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες υποχρεώσεις στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο αδύναμο και αδιάφορο Κατάρ. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Εκουαδόρ – Σενεγάλη (17:00)

Το Εκουαδόρ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ολλανδία. Αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο φινάλε θα παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Σενεγάλη νίκησε με σχετική ευκολία και σκορ 3-1 το Κατάρ. Διατηρήθηκε στη μάχη της πρόκρισης, την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη κόντρα στο Εκουαδόρ.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν μάχη με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Ιράν – ΗΠΑ (21:00)

Το Ιράν πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 απέναντι στην Ουαλία. Έφθασε τους τρεις βαθμούς στον όμιλο, πρακτικά στο φινάλε θα παίξει για δύο αποτελέσματα στη μάχη της πρόκρισης. Οι ΗΠΑ προέρχονται από την ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Αγγλία. Δεύτερος βαθμούς στο 2ο γκρουπ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την τελευταία αγωνιστική θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Ασιάτες.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στις ΗΠΑ, ποντάρισμα στο διπλό (2) με 2.10 απόδοση.

Ουαλία – Αγγλία (21:00)

Η Ουαλία ηττήθηκε με σκορ 2-0 από το Ιράν, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Με μόλις ένα βαθμό στον 2ο όμιλο διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, πρακτικά χρειάζεται ένα θαύμα. Η Αγγλία κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τις ΗΠΑ. Έφθασε τους τέσσερις βαθμούς, με νίκη στο φινάλε εξασφαλίζει 100% την πρωτιά.

Προγνωστικό: Η Ουαλία δεν έχει τίποτα να χάσει, τη στιγμή που η Αγγλία ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο Over 2.5 Goals με 2.00 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...