roumeliotis

Carwiz

Με 1.70 Ρεάλ και γκολ στο «Άνφιλντ»

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (16/10) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο». Στην Premier League, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην ελληνική Super League 1, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Στη Serie A, η φορμαρισμένη Νάπολι παίζει με αντίπαλο την Μπολόνια.

ΑΕΚ – Ατρόμητος (16:00)

Η ΑΕΚ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 του Άρη. Τρίτο σερί τρίποντο για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, που απέχει στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετράει μία ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η ΑΕΚ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ και περιμένουμε να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo 1+Under 3.5 Goals με 1.83 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (17:15)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Χετάφε, με γκολ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από οκτώ φετινές αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη με απολογισμό: 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Μπαρτσελόνα έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 της Θέλτα. Ισοβαθμεί στην κορυφή και τους 22 πόντους μαζί με τον σημερινό της αντίπαλο, ενώ αγνοεί τη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Πιο πειστική η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει οριακό προβάδισμα στο «κλάσικο» για το θετικό αποτέλεσμα. Πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.70.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από την Άρσεναλ. Συμπλήρωσε τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, απέχει στο -14 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 τη Σαουθάμπτον. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη και στις εννέα (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) φετινές υποχρεώσεις, απέχει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Προγνωστικό: Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια και αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Νάπολι – Μπολόνια (19:00)

Η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-1 απέναντι στην Κρεμονέζε. Πέμπτο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, μετά από εννέα (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικές παραμένει αήττητη και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η Μπολόνια προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο την Σαμπντόρια. Μετράει μόλις μία νίκη μετά από εννέα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Ασταμάτητη η Νάπολι, παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.80.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...