roumeliotis

Carwiz

Με combo Νάπολι, G/G και Γουλβς 2.22

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (31/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Γουλβς. Στη Serie A διεξάγονται τα παιχνίδια: Σαμπντόρια-Λάτσιο και Νάπολι-Λέτσε. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Τρόμσο αντιμετωπίζει τη Στρόμσγκοντσετ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σαμπντόρια – Λάτσιο (19:30)

Η Σαμπντόρια πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-0 από τη Σαλερνιτάνα. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Η Λάτσιο είχε εξαιρετική εικόνα και νίκησε πανάξια εντός έδρας με σκορ 3-1 την Ίντερ. Αήττητη μετά από τρεις αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικό: Η Σαμπντόρια καλείται να αντιδράσει άμεσα, τη στιγμή που η Λάτσιο σκοράρει με συνέπεια. Επιλογή το Goal/Goal με 1.70 απόδοση.

Τρόμσο – Στρόμσγκοντσετ (20:00)

Η Τρόμσο επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το εντός έδρας χορταστικό 4-3 απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Η Στρόμσγκοντσετ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Σάντεφιορντ. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία.

Προγνωστικό: Τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ρυθμό και κρίνονται σε υψηλά σκορ. Επικρατέστερο σενάριο το G/G σε τιμή 1,60.

Μπόρνμουθ – Γουλβς (21:30)

Η Μπόρνμουθ διασύρθηκε με σκορ 9-0 στην έδρα της Λίβερπουλ. Αποτέλεσμα που οδήγησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον τεχνικό Σκοτ Πάρκερ. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Νιούκαστλ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Μπόρνμουθ και η Γουλβς έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 2.22.

Νάπολι – Λέτσε (21:45)

Η Νάπολι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 απέναντι στη Φιορεντίνα. Πρώτη βαθμολογική απώλεια στη Σέριε Α Ιταλίας, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών. Η Λέτσε πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στην Έμπολι.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Νάπολι έχει τη δυνατότητα να ξεσπάσει επιθετικά. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...