roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με Ολυμπιακό, Σίβασπορ 2.82 και Over

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League. Η Σίλκεμποργκ αντιμετωπίζει την Ελσίνκι, ενώ η Σίβασπορ φιλοξενεί τη Μάλμε. Στο Conference League, η Άλκμααρ δοκιμάζεται στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σίλκεμποργκ – Ελσίνκι (19:30)

H Σίλκεμποργκ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 κόντρα στη Νόρντζελαντ. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο σερί των δύο ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Δανίας βρίσκεται στην κορυφή. Η Ελσίνκι επικράτησε με σκορ 1-0 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, απέκτησε οριακό προβάδισμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας νίκησε 3-0 τη Χάκα, παραμένοντας αήττητη για έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η Σίλκεμποργκ έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.60 απόδοση.

Σίβασπορ – Μάλμε (20:00)

Η Σίβασπορ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στην Αλάνιασπορ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Μάλμε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 των Τούρκων, απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Σίβασπορ αναμένεται να βγάλει αντίδραση, σε παιχνίδι που έχει οριακό προβάδισμα. Αξίζει το ρίσκο στον άσο (1) σε τιμή 2.82.

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού (22:00)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αγνοεί τη χαρά της νίκης (σε 90′) και στα πέντε (4 ισοπαλίες, 1 νίκη) φετινά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Απόλλων Λεμεσού έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους, είτε θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ είτε θα συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ.

Προγνωστικό: Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει και να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στην Ευρώπη. Επιλογή ο άσος (1) με 1.57.

Ζιλ Βιθέντε – Άλκμααρ (22:00)

Η Ζιλ Βιθέντε προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Φαμαλικάο. Μετά από τρεις αγωνιστικές στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Η Άλκμααρ ήταν καταιγιστική στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Επικράτησε με σκορ 4-0 και μόνο με θαύμα θα χάσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η Ζιλ Βιθέντε αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Με δεδομένη την ποιότητα της Άλκμααρ στο σκοράρισμα, καταλήγουμε στο Over 2.5 Goals με 1.93 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...