roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.80 μέχρι 2.15

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (20/08) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στην αγγλική Premier League, η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ. Στην ισπανική Λα Λίγκα, η Θέλτα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Serie A Ιταλίας, η Σασουόλο φιλοξενεί τη Λέτσε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (19:30)

Η Μπόρνμουθ υπέστη την πρώτη ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ηττήθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-2 απέναντι στη Λέστερ. Μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες επιτυχίες.

Προγνωστικό: Η Άρσεναλ κάνει θετικό ξεκίνημα και έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Πάμε με το combo 2+Over 2.5 Goals με 2.10 απόδοση.

Ατρόμητος – ΟΦΗ (20:00)

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε μέτρια πορεία στην περσινή Σούπερ Λιγκ 1. Κινδύνεψε με υποβιβασμό, ωστόσο η έλευση του τεχνικού Κρις Κόλεμαν άλλαξε την κατάσταση και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ έκανε εξαιρετική σεζόν στο περσινό πρωτάθλημα, απώλεσε στις λεπτομέρειες τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Συνεχίζει στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας.

Προγνωστικό: Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων σε αναμέτρηση, που ο Ατρόμητος έχει οριακό προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή ο άσος (1) με απόδοση 2.15.

Σασουόλο – Λέτσε (21:45)

Η Σασουόλο ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές υποχρεώσεις στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Η Λέτσε έβαλε δύσκολα στην Ίντερ, λυγίζοντας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Προγνωστικό: Η Σασουόλο υπερέχει σε ποιότητα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.80 απόδοση.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)

Η Θέλτα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Εσπανιόλ. Απώλεσε διαφορά δύο τερμάτων στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, δεχόμενη το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα. Στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Αλμερία.

Προγνωστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει οριακό προβάδισμα, τη στιγμή που η Θέλτα κρίνεται ικανή να απειλήσει. Ποντάρισμα στο combo X2+Goal/Goal με 2.10 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...