roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.90 Μαρσέιγ, combo και Goal/Goal

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (14/08) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Μαρσέιγ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ. Στην Bundesliga Γερμανίας, η Μάιντς αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Κάλμαρ. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Γιερβ φιλοξενεί τη Λίλεστρομ.

Τζουργκάρντεν – Κάλμαρ (16:00)

Η Τζουργκάρντεν προέρχεται από την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στην Άλσβενσκαν Σουηδίας κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 απέναντι στη Βάρναμο, αποτέλεσμα που την γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Κάλμαρ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Μακριά από το γήπεδό της αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Τζουργκάρντεν έχει ξεκάθαρο τον πρώτο λόγο, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.62 απόδοση.

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου (16:30)

Η Μάιντς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στη φετινή Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Μπόχουμ. Η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-1 τη Χέρτα.

Προγνωστικό: Αμφότερες έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, κάτι ανάλογο περιμένουμε να πράξουν και σήμερα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

Γιερβ – Λίλεστρομ (19:00)

Η Γιερβ συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Χάουγκεσουντ. Ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Η Λίλεστρομ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Τρόμσο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, απέχει στο -5 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Λίλεστρομ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Επιλογή το combo 2+Over 1.5 Goals σε απόδοση 1.90.

Μπρεστ – Μαρσέιγ (21:45)

Η Μπρεστ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Λανς. Η Μαρσέιγ έκανε θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Με πειστική εμφάνιση νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-1 τη Ρεμς.

Προγνωστικό: Η εικόνα της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οδηγεί χωρίς δεύτερη σκέψη σε ακόμα μία επικράτηση. Πάμε με το διπλό (2) σε τιμή 1.90.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...