roumeliotis

Carwiz

Με combo Τζουργκάρντεν και δύο φαβορί

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/07) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Νόρκεπινγκ υποδέχεται τη Μάλμε και η Τζουργκάρντεν τη Βαρνάμο. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Ελσίνκι-Βάασα και Μάριεχαμν-Χέλσινγκφορς. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Νόρκεπινγκ – Μάλμε (16:00)

Η Νόρκεπινγκ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Ντέγκερφορς. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Μάλμε απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Βίκινγκουρ. Σε συνδυασμό με τη νίκη (3-2) στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα απέχει στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Χάκεν, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο.

Προγνωστικό: Αμφότερες διαθέτουν μπόλικη συνέπεια στο σκοράρισμα, τη στιγμή που έχουν θέματα στην άμυνα. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Ελσίνκι – Βάασα (17:00)

Η Ελσίνκι αν και ηττήθηκε 2-1 στη Λετονία από τη Ρίγα Σκόλα, πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας προέρχεται από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, απέχει στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κουόπιο. Η Βάασα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από τη Μάριεχαμν. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια η Ελσίνκι και έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στις νίκες. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.47 απόδοση.

Τζουργκάρντεν – Βαρνάμο (18:30)

Η Τζουργκάρντεν συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Χάκεν με ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Βαρνάμο έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Σούντσβαλ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Τζουργκάρντεν αναμένεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.70.

Μάριεχαμν – Χέλσινγκφορς (18:30)

Η Μάριεχαμν επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Βάασα. Αήττητη για τρεις κολλητές αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Χέλσινγκφορς συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Χάκα. Μετράει μόλις ένα τρίποντο μετά από 13 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, διατηρείται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Μάριεχαμν έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει το θετικό σερί. Η Χέλσινγκφορς βρίσκεται σταθερά σε κάκιστο μομέντουμ και δύσκολα θα απειλήσει. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.67 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...