roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.85 μέχρι 2.30

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (12/07) περιέχει τέσσερις ρεβάνς από τον 1ο προκριματικό γύρο στο Champions League. Η Ρίγας Σκόλα υποδέχεται την Ελσίνκι, η Ζαλγκίρις Βίλνιους φιλοξενεί την Μπάλκανι, η Καραμπάχ αντιμετωπίζει τη Λεχ Πόζναν, ενώ η Σάμροκ Ρόβερς δοκιμάζεται στην έδρα της Χιμπέρνιανς. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ρίγας Σκόλα – Ελσίνκι (18:30)

Η Ελσίνκι επικράτησε 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Φινλανδία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Η Ρίγας Σκόλα προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα Λετονίας με συνολικό σκορ 6-0. Η Ελσίνκι έχει να αγωνιστεί από τις 02/07 στη Βεϊκαουσλίγκα, όταν και έφερε ισοπαλία 1-1 με την Κουόπιο στο ντέρμπι κορυφής. Συμπλήρωσε τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, απέχει στο -5 από την πρώτη θέση.

Προγνωστικό: Η Ελσίνκι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν. Η Ρίγας Σκόλα δεν είχε χαμένη από χέρι και αξίζει να ποντάρουμε υπέρ της. Επιλογή ο άσος (1) με 2.30 απόδοση 1.72.

Ζαλγκίρις Βίλνιους – Μπάλκανι (19:00)

Οι δύο ομάδες έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Κόσοβο στην πρώτη αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς. Η Ζαλγκίρις Βίλνιους δεν είχε υποχρεώσεις την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Σε 18 παιχνίδια έχει μαζέψει 41 πόντους, βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μπάλκανι προέρχεται από το πρώτο επίσημο ματς στη φετινή σεζόν. Το πρωτάθλημα στο Κόσοβο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και είναι πίσω σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Προγνωστικό: Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας η Ζαλγκίρις Βίλνιους και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.85.

Καραμπάχ – Λεχ Πόζναν (19:00)

Η Λεχ Πόζναν νίκησε στην Πολωνία με σκορ 1-0 την Καραμπάχ, σημειώνοντας το γκολ στο 41ο λεπτό του αγώνα. Η Καραμπάχ έδωσε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν την περασμένη εβδομάδα, με τα δείγματα γραφής να είναι ελάχιστα. Η Λεχ Πόζναν ξεκίνησε με το αριστερό της φετινές υποχρεώσεις εντός συνόρων. Στον τελικό του Σούπερ Καπ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Ράκουφ Τσενστοχόβα.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 1.93.

Χιμπέρνιανς – Σάμροκ Ρόβερς (21:00)

Η Σάμροκ Ρόβερς επιβεβαίωσε πανεύκολα τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας στην Ιρλανδία με σκορ 3-0 της Χιμπέρνιανς. Η ομάδα από τη Μάλτα είχε εξ αρχής δύσκολο έργο, στη ρεβάνς θα επιδιώξει να σκοράρει έστω μία φορά για την τιμή των όπλων. Η Σάμροκ Ρόβερς βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ, προερχόμενη από οκτώ νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στην ιρλανδική Πρέμιερ Ντιβίζιον. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τη δεύτερη θέση, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες, καθώς μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση η Σάμροκ Ρόβερς. Αξίζει το ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.99 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...