roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ημέρα φαβορί σε Σουηδία και Φινλανδία

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (11/07) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Βαρνάμο αντιμετωπίζει τη Σούντσβαλ, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Γκέτεμποργκ, ενώ η Τζουργκάρντεν δοκιμάζεται στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Ίλβες φιλοξενεί την Ούλου.

Ίλβες – Ούλου (18:00)

Η Ίλβες επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Χέλσινγκφορς, με γκολ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετράει μία ήττα στις έξι (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας. Η Ούλου πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 6-0 από τη Βάασα. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με No Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Πιο πειστική η εικόνα της Ίλβες το τελευταίο διάστημα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.72.

Βαρνάμο – Σούντσβαλ (20:00)

Η Βαρνάμο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Βάρμπεργκ. Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και καλείται να αντιδράσει άμεσα. Η Σούντσβαλ έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, επικρατώντας εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 της Μάλμε. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και απέχει στο -3 από τη 13η θέση.

Προγνωστικό: Η Βαρνάμο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην ασταθή Σούντσβαλ. Επιλογή ο άσος (1) με 1.60 απόδοση.

Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ (20:00)

Η Χάμαρμπι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 από την Τζουργκάρντεν. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει μόλις μία νίκη στα επτά (3 ισοπαλίες, 3 ήττες) τελευταία παιχνίδια στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Η Γκέτεμποργκ νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Σίριους. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα, σημείωσε τουλάχιστον από ένα γκολ στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Μεγαλύτερη η βαθμολογική ανάγκη και τη Χάμαρμπι και θα της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε απόδοση 1.62.

Χέλσινγκμποργκ – Τζουργκάρντεν (20:00)

Η Χέλσινγκμποργκ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Κάλμαρ. Συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η Τζουργκάρντεν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Χάμαρμπι. Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απέχει στο -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Χάκεν με τον ίδιο (13) αριθμό αγώνων.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Τζουργκάρντεν δύσκολα θα στραβοπατήσει στην έδρα της νωχελικής Χέλσινγκμποργκ. Επιλογή το διπλό (2) με 1.60 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...