roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Λίλεστρομ στο 2.12, Χάκεν και Goal/Goal

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (10/07) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Μιάλμπι υποδέχεται τη Χάκεν, η Έλφσμποργκ αντιμετωπίζει την ΑΪΚ Στοκχόλμης και η Κάλμαρ φιλοξενεί τη Σίριους. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Λίλεστρομ κοντράρεται με τη Βίκινγκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μιάλμπι – Χάκεν (16:00)

Η Μιάλμπι έκανε την έκπληξη επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Χάκεν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Έλφσμποργκ. Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, ωστόσο διατηρείται σταθερά στην κορυφή.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η πρωτοπόρο Χάκεν, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Επιλογή το διπλό (2) με 2.02 απόδοση.

Έλφσμποργκ – ΑΪΚ Στοκχόλμης (16:00)

Η Έλφσμποργκ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την πρωτοπόρο Χάκεν. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η ΑΪΚ Στοκχόλμης ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μιάλμπι. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αμφότερες παρουσιάζονται συνεπείς στο σκοράρισμα, πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Κάλμαρ – Σίριους (18:30)

Η Κάλμαρ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Χέλσινγκμποργκ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αναμετρήσεις στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Σίριους έκανε την έκπληξη και νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τη Νόρκεπινγκ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Πιο πειστική η εικόνα της Κάλμαρ, αναμένουμε να λυγίσει την αντίσταση της Σίριους. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.70 απόδοση.

Λίλεστρομ – Βίκινγκ (19:00)

Η Λίλεστρομ επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στην ουραγό Λίλεστρομ. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από τη Μόλντε μετά από 13 αγωνιστικές. Η Βίκινγκ έμεινε στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τη Βίκινγκ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι σερί αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Η Λίλεστρομ διαθέτει ποιότητα και μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις με χαρακτηριστική άνεση. Η Βίκινγκ δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν και ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους. Ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.12.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...