roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.72 Ντάνταλκ, ισοπαλία και Μπρέι

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (08/07) περιέχει τρεις επιλογές από τις δύο κατηγορίες στα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας. Στην Premier Division, η Ντροχέντα υποδέχεται την Ντάνταλκ και η Σέλμπουρν φιλοξενεί την Φιν Χαρπς. Στην First Division, η Άθλοουν Τάουν αντιμετωπίζει την Μπρέι.

Ντροχέντα – Ντάνταλκ (21:45)

Η Ντροχέντα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Σεντ Πάτρικς. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τέταρτη σερί αγωνιστική στην ιρλανδική Πρέμιερ Ντιβίζιον, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Ντάνταλκ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στην ουραγό Γιου Σι Ντι. Αήττητη για 10 σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Απέχει στο -10 από την κορυφή, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η σταθερή Ντάνταλκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.72 απόδοση.

Σέλμπουρν – Φιν Χαρπς (21:45)

Η Σέλμπουρν συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Σλίγκο Ρόβερς. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ Ντιβίζιον Ιρλανδίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Φιν Χαρπς ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σάμροκ Ρόβερς. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αγνοεί τη νίκη για οκτώ (2 ισοπαλίες, 6 ήττες) διαδοχικές αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε αναμέτρηση που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με απόδοση 3.20.

Άθλοουν Τάουν – Μπρέι (21:45)

Η Άθλοουν Τάουν συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Γουέξφορντ. Τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Ιρλανδίας, μετράει μία νίκη μετά από 20 φετινές υποχρεώσεις. Η Μπρέι ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από την Κόρκ Σίτι. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη μοίρα η Μπρέι, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Επιλογή το διπλό (2) με 2.02 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...