roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 2.20 Μπόντο και δύο σωστά φαβορί

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (06/07) περιέχει τέσσερις επιλογές από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Φερεντσβάρος δοκιμάζεται στην έδρα της Τομπόλ, η Ελσίνκι υποδέχεται τη Ρίγας Σκόλα, η Μπόντο Γκλιμτ φιλοξενεί την Κλακσβίκ, η Ντουντελάνζ αντιμετωπίζει τα Τίρανα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Τομπόλ – Φερεντσβάρος (17:00)

Η Τομπόλ κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα στο Καζακστάν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση και στο +4 την Αστάνα. Το φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετά από 15 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 25 πόντους και απέχει στο -2 από την κορυφή. Η Φερεντσβάρος έκανε επίδειξη δύναμης στο περσινό πρωτάθλημα Ουγγαρίας, κατακτώντας πανεύκολα τον τίτλο, τερματίζοντας στο +12 από τη δεύτερη θέση. Στα παιχνίδια με την Τομπόλ προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί για την πρόκριση.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Φερεντσβάρος, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.93.

Ελσίνκι – Ρίγας Σκόλα (19:00)

Η Ελσίνκι προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κουόπιο στο ντέρμπι κορυφής. Μετά από 14 αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς και απέχει στο -3 από την 1η θέση. Η Ρίγας Σκόλα μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα Λετονίας. Συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής, απέχει στο -5 από τη Βάλμιερα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Προγνωστικό: Πιο έμπειρο και ποιοτικό σύνολο η Ελσίνκι, που έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους Λετονούς. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 1.80.

Μπόντο Γκλιμτ – Κλακσβίκ (19:00)

Η Μπόντο Γκλιμτ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από την Οντ Γκρένλαντ. Αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Απέχει στο -11 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίλεστρομ με ένα ματς λιγότερο. Η Κλακσβίκ προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε. Παραμένει αήττητη μετά από 15 (14 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπόντο Γκλιμτ θα επιδιώξει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Επιλογή το combo 1+Over 3.5 Goals με 2.20 απόδοση.

Ντουντελάνζ – Τίρανα (20:30)

Η Ντουντελάνζ κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο. Τερμάτισε στην κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη θέση, ενώ για ακόμα μία σεζόν ρίχνεται από νωρίς στη μάχη των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα Τίρανα κατέκτησαν με σχετική ευκολία τον περσινό τίτλο στην Αλβανία. Ήταν το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.35 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...