roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Γκέτεμποργκ, Over και combo στο 1.90

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (04/07) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Ντέγκερφορς. Στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, διεξάγονται τα παιχνίδια: Φρέντρικσταντ-Ασάνε και Σάντνες-Ράουφος.

Φρέντρικσταντ – Ασάνε (19:00)

Η Φρέντρικσταντ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Στάμπαεκ. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στη 2η κατηγορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Ασάνε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Σάντνες, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Ασάνε παίζει με φουλ επιθετική φιλοσοφία, όλα οδηγούν σε ανοιχτό ματς με ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.90 απόδοση.

Σάντνες – Ράουφος (19:00)

Η Σάντνες ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Ασάνε. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Η Ράουφος προέρχεται από δύο σερί νίκες με σκορ 1-0 απέναντι σε Ασάνε και Σκέιντ. Βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη σταθερότητα στην απόδοσή της.

Προγνωστικό: Τα τελευταία ματς της Σάντνες έχουν αρκετά τέρματα, τη στιγμή που η Ράουφος παρουσιάζει σχετική συνέπεια στο σκοράρισμα. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.60.

Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς (20:00)

Η Γκέτεμποργκ νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Σίριους. Δεύτερο σερί τρίποντο στην στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, χρειάζεται να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι για να έχει καλύτερη πορεία. Η Ντέγκερφορς απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την ανώτερη ποιοτικά ΑΪΚ Στοκχόλμης. Αμυντικά δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν και στις 11 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Σε ανοδική πορεία η Γκέτεμποργκ το τελευταίο διάστημα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.62 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...