roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 2.05 στο Μάντσεστερ και Over Λισαβόνα

underarmor
redwell

Στο κουπόνι της Τρίτης (05/04) δεσπόζουν οι δύο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Mαδρίτης, ενώ η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Στην Championship Αγγλίας, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την ΚΠΡ και η Μίλγουολ τη Σουόνσι. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ (21:45)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Στόουκ, με γκολ στο 77ο λεπτό του αγώνα. Μετράει ένα τρίποντο στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Απέχει στο -1 από την εξάδα με ένα ματς λιγότερο. Η ΚΠΡ συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις και ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Φούλαμ. Τρίτη σερί ήττα και μετράει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Αμφίρροπο ζευγάρι σε αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Πάμε με το Under 2.5 Goals σε απόδοση 1.90.

Μίλγουολ – Σουόνσι (21:45)

Η Μίλγουολ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Λούτον. Μόλις μία νίκη στις πέντε (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) πρόσφατες υποχρεώσεις στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Βρίσκεται στο -4 από την εξάδα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Σουόνσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ουαλικό ντέρμπι, διαλύοντας εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Κάρντιφ. Αήττητη για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Προγνωστικό: Η Μίλγουολ δέχεται γκολ με δυσκολία στο γήπεδό της. Προσεκτικά θα παίξει και η Σουόνσι. Προβάδισμα στο No Goal με 1.90.

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Mαδρίτης (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο έργο στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία νίκησε με σκορ 5-0, στη ρεβάνς του «Έτιχαντ» έμεινε στο 0-0. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις συνολικά οκτώ υποχρεώσεις στη φετινή διοργάνωση. Η Ατλέτικο Mαδρίτης ξεπέρασε στις λεπτομέρειες το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς έφερε ισοπαλία 1-1, στη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» νίκησε 1-0 με γκολ του Λόντι στο 41ο λεπτό. Κράτησε το μηδέν μόλις σε δύο από τα οκτώ φετινά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Ατλέτικο Mαδρίτης αναμένεται να παίξει μαζικά άμυνα για να έχει ελπίδες. Αξίζει το ρίσκο στο Under 2.5 Goals με 2.05 απόδοση.

Μπενφίκα – Λίβερπουλ (22:00)

Η Μπενφίκα έκανε την υπέρβαση στα διπλά νοκ άουτ παιχνίδια με τον Άγιαξ και πήρε πανάξια την πρόκριση. Στο πρώτο ματς απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2, αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Στη ρεβάνς της Ολλανδίας νίκησε 1-0 με γκολ του Νούνιεζ στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης. Αήττητη για τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικές αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Η Λίβερπουλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ίντερ και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Επικράτησε με σκορ 2-0 στο Μιλάνο, στη ρεβάνς παρά την ήττα 1-0 πήρε την πρόκριση. Μετράει επτά νίκες στις οκτώ φετινές υποχρεώσεις στον θεσμό, ενώ απέτυχε να σκοράρει μόλις σε ένα παιχνίδι.

Προγνωστικό: Η Λίβερπουλ βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Η Μπενφίκα σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια συχνότητα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.60.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...