roumeliotis

Carwiz

Με 1.95 Πορτογαλίας και combo Ιταλίας

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (24/03) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η Σουηδία αντιμετωπίζει την Τσεχία, ενώ η Ουαλία υποδέχεται την Αυστρία. Την ίδια ώρα (21:45), η Πορτογαλία φιλοξενεί την Τουρκία και η Ιταλία τη Βόρεια Μακεδονία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σουηδία – Τσεχία (21:45)

Η Σουηδία έπαιξε για τελευταία φορά στις 14/11/21, όταν και ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ισπανίας. Τερμάτισε στη 2η θέση του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Η Τσεχία κατέλαβε την 3η θέση με 14 βαθμούς στον 5ο όμιλο των προκριματικών. Ωστόσο, βρίσκεται στα πλέι οφ λόγω της ικανοποιητικής πορείας στο Nations League. Παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αναμένεται μάχη στη Στοκχόλμη και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ομάδες που δύσκολα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό και τις περιμένουμε επιφυλακτικές. Υπάρχει νόημα στην ισοπαλία (Χ) του πρώτου ημιχρόνου με 1.98.

Ουαλία – Αυστρία (21:45)

Η Ουαλία προέρχεται από αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων, με απολογισμό: τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Με 15 βαθμούς τερμάτισε στη 2η θέση του 5ου ομίλου, έτσι εξασφάλισε την παρουσία στα πλέι οφ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αυστρία πραγματοποίησε μέτρια πορεία στην προκριματική φάση. Μάζεψε 16 βαθμούς σε 10 παιχνίδια στον 6ο όμιλο και κατέλαβε την 4η θέση. Βρίσκεται στα πλέι οφ μέσω του Nations League και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στο όριο. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.05 απόδοση.

Πορτογαλία – Τουρκία (21:45)

Η Πορτογαλία ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Σερβία στο φινάλε της προκριματικής φάσης. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό και τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου. Πλέον χρειάζεται να κάνει το απόλυτο στα πλέι οφ για βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Η Τουρκία το πάλεψε με την Ολλανδία για την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς με απολογισμό: 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

Προγνωστικό: Η Πορτογαλία έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση. Υπερτερεί σε ποιότητα και λύσεις έναντι της Τουρκίας. Με τον άσο να προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα, καταλήγουμε στο 1/1 με 1.95 απόδοση.

Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία (21:45) 

Η Ιταλία προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Ελβετία (1-1) και Βόρεια Ιρλανδία (0-0). Αποτελέσματα που την άφησαν στη 2η θέση του 3ου γκρουπ, στο -2 από την Ελβετία και απέτυχε να πάρει το απευθείας εισιτήριο της πρόκρισης. Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την υπέρβαση στον 10ο όμιλο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Μάζεψε 18 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές και διεκδικεί την πρόκριση μέσω των πλέι οφ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ιταλία αναμένεται να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δύσκολα θα αντισταθεί η Βόρεια Μακεδονία, πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.75.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...