roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

1.72 Γιούβε, Τότεναμ και Άρσεναλ με κάλυψη

underarmor
redwell

Στο κουπόνι της Τετάρτης (16/03) δεσπόζουν οι δύο αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Champions League. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Τσέλσι δοκιμάζεται στην Γαλλία απέναντι στη Λιλ. Στην Premier League, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ και η Μπράιτον αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπράιτον – Τότεναμ (21:30)

Η Μπράιτον συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Λίβερπουλ. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο έχει διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Τότεναμ ηττήθηκε εκτός έδρας 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε παιχνίδι εξάποντο στη μάχη της τετράδας. Πλέον απέχει στο -6 από την Άρσεναλ, αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο.

Προγνωστικό: Σε τραγική κατάσταση η Μπράιτον, τη στιγμή που η Τότεναμ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια στη μάχη της τετράδας. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.30.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22:00)

Γιουβέντους και Βιγιαρεάλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και εμφανίζει βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Η Βιγιαρεάλ δέχεται γκολ με ευκολία στη φετινή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις έξι από τις επτά συνολικές υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Η Γιουβέντους έχει το μομέντουμ και διαθέτει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goal σε τιμή 1.72.

Λιλ – Τσέλσι (22:00)

Η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 2-0 στο Λονδίνο, απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ δεν έχει κάτι να χάσει στη ρεβάνς της Γαλλίας, θα επιδιώξει να σκοράρει από νωρίς για να έχει ελπίδες. Η Τσέλσι αν και ταλανίζεται σημαντικά από την υπόθεση με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δείχνει να μην επηρεάζεται στον αγωνιστικό χώρο. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έστω και αν δεν παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι διαθέτει την ικανότητα να διαχειρίζεται ανάλογες καταστάσεις. Θα επιδιώξει να κρατήσει τον ρυθμό σε χαμηλά επίπεδα και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.80.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ (22:00)

Η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Λέστερ. Σημείωσε το πέμπτο διαδοχικό τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει στην 4η θέση και έχει προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ συνέχισε την ανοδική πορεία με την εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στην Μπράιτον. Ήταν η όγδοη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα, απέχει στο -4 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Μάχη φορμαρισμένων στο βόρειο Λονδίνο, ωστόσο περιμέναμε πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων. Αξίζει η κόντρα της Λίβερπουλ, ποντάρισμα στο 1Χ με 1.94 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...