roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ντέρμπι με 3.15, Ρόμα και ισπανικό combo

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (27/02) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Στη Serie A, η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Σπέτσια. Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Εσπανιόλ. Στην Premiership Σκωτίας, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σέλτικ παίζει στην έδρα της Χιμπέρνιαν. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χιμπέρνιαν – Σέλτικ (14:00)

Η Χιμπέρνιαν επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Ρος Κάουντι. Επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) αγωνιστικές και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η Σέλτικ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Μπόντο Γκλιμτ και με συνολικό σκορ 5-1, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ. Στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας προέρχεται οκτώ διαδοχικά τρίποντο και διατηρείται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Σέλτικ θα επιδιώξει να ξεσπάσει μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η Χιμπέρνιαν παίζει ανοιχτά και περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ (15:00)

Η Βιγιαρεάλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γιουβέντους, στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα προέρχεται από πειστική εμφάνιση με το εκτός έδρας τρίποντο 4-1 κόντρα στην Γρανάδα. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα. Η Εσπανιόλ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Σεβίλλη. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Η Βιγιαρεάλ έχει προβάδισμα, αλλά προέρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Εσπανιόλ δεν έχει κάτι να χάσει και ο άσος χρειάζεται κάλυψη. Πάμε με το combo 1X+Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Σπέτσια – Ρόμα (19:05)

Η Σπέτσια ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Μπολόνια. Συμπλήρωσε τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, βρίσκεται στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Ρόμα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Βερόνα. Τρίτο διαδοχικό «Χ» στο πρωτάθλημα, ολοένα και χάνει έδαφος στη μάχη της εξάδας και την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια η Ρόμα, που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.80 απόδοση.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό, δεχόμενος το καθοριστικό γκολ στο 47ο λεπτό. Αστόχησε σε πέναλτι στο 69′, σε παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο παιχνιδιών στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με αρκετή δυσκολία. Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη σταθερότητα στην απόδοσή της.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι σε αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.15 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...