roumeliotis

Carwiz

Με Αταλάντα, G/G και combo στο 1.80

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/12) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων 5-8 στο Champions League. Το μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει στον 7ο όμιλο με τα ζευγάρια: Σάλτσμπουργκ-Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ-Λιλ, όπου και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο 6ο γκρουπ, Αταλάντα και Βιγιαρεάλ μονομαχούν στο Μπέργκαμο για ένα εισιτήριο στους «16» της διοργάνωσης.

Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη (22:00)

Η Σάλτσμπουργκ προέρχεται από ήττα με σκορ 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιλ. Δεύτερη σερί ήττα στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο φινάλε της αρκεί να μην ηττηθεί (1Χ) για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σεβίλλη επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ, πήρε την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στη μάχη της πρόκρισης, στο αποψινό παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο στη φάση των «16».

Προγνωστικό: Η Σεβίλλη διαθέτει περισσότερη εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις. Καλό σύνολο η Σάλτσμπουργκ που ξέρει να μάχεται, σε ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή το combo X2+Over 1.5 Goal.

Βόλφσμπουργκ – Λιλ (22:00)

Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Σεβίλλης. Υποχώρησε στην τέταρτη θέση του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στη νοκ άουτ φάση. Το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λιλ νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Σάλτσμπουργκ. Πέτυχε δεύτερο σερί τρίποντο στο γκρουπ, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση και στο φινάλε θα παίξει για δύο αποτελέσματα (Χ2).

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Βόλφσμπουργκ, τη στιγμή που η Λιλ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ και έχει το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων. Πάμε με το Χ2.

Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (22:00)

Η Αταλάντα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις. Αποτέλεσμα που την άφησε στην τρίτη θέση στον 6ο όμιλο, έχει έξι βαθμούς και στο τελευταίο παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από αήττητο σερί 10 (6 νίκες, 4 ισοπαλίες) αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βιγιαρεάλ αν και ηττήθηκε (2-0) εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση. Έχει συγκεντρώσει επτά πόντους σε πέντε αγωνιστικές, στο φινάλε της αρκεί να μην ηττηθεί για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Αταλάντα, παίζει με ψυχολογία και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη νωχελική Βιγιαρεάλ. Προβάδισμα στον άσο (1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Βιγιαρεάλ. Αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη Κυριακή (05/12) επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο ντεμπούτο του τεχνικού Ραλφ Ράνγκνικ. Η Γιουνγκ Μπόις το πάλεψε όσο μπορούσε στο γκρουπ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από την 4η θέση. Πάντως στην πρεμιέρα νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την περασμένη αγωνιστική έφερε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Αταλάντα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αμφότερες θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ασταθής αμυντικά και η Γιουνγκ Μπόις μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...