roumeliotis

Carwiz

Άρσεναλ στο 2.18 και ιταλικά γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (06/12) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, η Λαμία αντιμετωπίζει σε ουδέτερο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Premier League, η ντεφορμέ Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ. Στη Serie A, η Κάλιαρι φιλοξενεί την Τορίνο.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) 

*Σε ουδέτερο

Η Λαμία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στον Ιωνικό. Αποτέλεσμα που του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα από εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Σε συνολικά πέντε αγωνιστικές, έχει απολογισμό: δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την ΑΕΚ. Δόθηκε τέλος στο μίνι θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αναμετρήσεων στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη και ισορροπημένη αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφερετικούς λόγους. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ).

Κάλιαρι – Τορίνο (21:45)

Η Κάλιαρι προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Βερόνα. Τρίτη σερί ισοπαλία στη Σέριε Α Ιταλίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης για επτά σερί αγωνιστικές και παραμένει στις τελευταίες θέσεις. Η Τορίνο έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Έμπολι. Αποτέλεσμα που την αφήνει απογοητευμένη, καθώς προηγήθηκε με δύο γκολ στο 15ο λεπτό. Μετράει ένα τρίποντο στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Κάλιαρι και θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες. Η Τορίνο σκοράρει και δέχεται γκολ περίπου με την ίδια ευκολία, πάμε με το Goal/Goal. Δες το στο Pamestoixima.

Έβερτον – Άρσεναλ (22:00)

Η Έβερτον πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και ηττήθηκε εντός έδρας 4-1 από τη Λίβερπουλ. Συνέχισε την καθοδική πορεία, συμπλήρωσε οκτώ (2 ισοπαλίες, 6 ήττες) σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ προέρχεται από ήττα 3-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δίκαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, αν ήταν πιο συγκεντρωμένη κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: H Έβερτον παρουσιάζεται απογοητευτική, έχει αρκετά θέματα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο εσωτερικό της. Η Άρσεναλ έχει αποδείξει πως βγάζει αντίδραση μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική παράδοση των «κανονιέρηδων» απέναντι στους γηπεδούχους, κρατάμε το διπλό (2) σε ικανοποιητική απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...