roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με combo Αταλάντα και γκολ 1.70-1.95

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (30/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Serie A διεξάγονται τα ζευγάρια: Αταλάντα-Βενέτσια, Βερόνα-Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα-Γιουβέντους. Στην Premier League, η Λιντς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας.

Αταλάντα – Βενέτσια (19:30)

Η Αταλάντα νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Γιουβέντους, με γκολ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρίτο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει αήττητη στις επτά (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές. Παραμένει σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους. Η Βενέτσια ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Ίντερ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των τριών (δύο νίκες, μία ισοπαλία) αγωνιστικών, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και η Αταλάντα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals.

Βερόνα – Κάλιαρι (21:45)

Η Βερόνα ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Σαμπντόρια. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) αναμετρήσεων στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η Κάλιαρι απέτυχε για ακόμα μία φορά να γευθεί τη χαρά της νίκης. Έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαλερνιτάνα, σε παιχνίδι που ισοφαρίστηκε στο 90ο λεπτό. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, απολογισμός: δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: Η Βερόνα αναμένεται να αντιδράσει, τη στιγμή που η Κάλιαρι καλείται να βρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το Over 2.5 Goals.

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους (21:45)

Η Σαλερνιτάνα απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι. Ισοφάρισε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Συμπλήρωσε τέσσερα (1 ισοπαλία, 3 ήττες) ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη στις 26/10. Η Γιουβέντους ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Αταλάντα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 28ο λεπτό. Συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της, ενώ για ακόμα μία φορά απέτυχε να κρατήσει το μηδέν

Προγνωστικό: Αμφότερες χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν εντός στόχων. Η άμυνα της Γιουβέντους δεν εμπνέει σιγουριά και η Σαλερνιτάνα μπορεί να το εκμεταλλευθεί. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας (22:15)

Η Λιντς έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την Μπράιτον. Μέτρια εμφάνιση σε γενικές γραμμές, προέρχεται από μόλις μία νίκη στις έξι (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Άστον Βίλα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των επτά (δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες) αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Σε δύσκολη θέση η Λιντς και καλείται να βρει απαντήσεις. Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και σκοράρει με συνέπεια. Επιλογή το Goal/Goal.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...