roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Γαλλικά γκολ με 1.78, Over και Under

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/10) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Κύπρο διεξάγεται η αναμέτρηση Ομόνοια-Ανόρθωση. Στην Bundesliga, η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί τη Χέρτα. Στην Championship, η ΚΠΡ υποδέχεται τη Νότιγχαμ. Τέλος στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Λιλ.

Ομόνοια – Ανόρθωση (19:00)

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε από την Π.Α.Ε.Ε.Κ εκτός έδρας με σκορ 1-0. Σε γενικές γραμμές δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει μόλις μία νίκη στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Κύπρου. Η Ανόρθωση προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Συνεχίζει να παραμένει ασταθής και μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε αρνητικό μομέντουμ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, επιλογή τα 2-3 Goals.

Χόφενχαϊμ – Χέρτα (21:30)

Η Χόφενχαϊμ διέλυσε εντός έδρας 5-1 τη Χόλστεϊν Κίελ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στην Μπούντεσλιγκα υπέστη βαριά ήττα στο Μόναχο με σκορ 4-0 από την ασταμάτητη Μπάγερν. Εντός έδρας μετράει δύο σερί νίκες νίκες απέναντι σε Βόλφσμπουργκ (3-1) και Κολωνία (5-0). Μεσοβδόμαδα η Χέρτα επικράτησε 3-1 στην έδρα της Μίνστερ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) και Γκλάντμπαχ (1-0).

Προγνωστικό: Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Over 2.5 Goals.

ΚΠΡ – Νότιγχαμ (21:45)

Η ΚΠΡ ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Σάντερλαντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα 2-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πίτερμπορο. Χωρίς ισοπαλία για οκτώ σερί αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με απολογισμό: τρεις νίκες και πέντε ήττες. Η Νότιγχαμ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από τη Φούλαμ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από ήττες, γεγονός που περιμένουμε να τις κάνει πιο επιφυλακτικές. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Under 2.5 Goals.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με την Μαρσέιγ στο γαλλικό κλασίκ. Μετράει μία νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +7 από τους διώκτες της. Η Λιλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπρεστ. Παραμένει χωρίς τρίποντο για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται σταθερά μακριά από τον καλό της εαυτό.

Προγνωστικό: Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προβάδισμα, αλλά ο άσος προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση. Η Λιλ αν και δεν πραγματοποιεί καλή πορεία μέχρι στιγμής, διαθέτει την ποιότητα να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...