roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.80 στην Τρίπολη, Over και Πάλας

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/10) περιέχει τέσσερις επιλογές με ικανοποιητικές αποδόσεις για τον δρόμο προς το ταμείο! Στην ελληνική Super League 1, o Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό. Στη LaLiga, η Βαλένθια αντιμετωπίζει τη Μαγιόρκα. Σαλερνιτάνα και Έμπολι συνθέτουν ενδιαφέρον ζευγάρι στη Serie A. Στην Premier League, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη Νιούκαστλ.

Βαλένθια – Μαγιόρκα (15:00)

Η Βαλένθια ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την Μπαρτσελόνα. Επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα. Απολογισμός: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μαγιόρκα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 1-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Απογοητευτικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε πως έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Η Βαλένθια καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα έρχεται σε καλό τάιμινγκ, πάμε με τον άσο (1).

Σαλερνιτάνα – Έμπολι (16:00)

Η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Σπέτσια. Μετράει μόλις μία νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: μία ισοπαλία και έξι ήττες. Σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Έμπολι διαλύθηκε 4-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση από την Αταλάντα. Σε οκτώ (3 νίκες, 5 ήττες) φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει φέρει ισοπαλία.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν την επιστροφή στις νίκες, καθώς χρειάζονται άμεσα βαθμούς. Η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα θα τις αναγκάσει να ρισκάρουν περισσότερο. Επιλογή το Over 2.5 Goals.

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ (17:00)

Η Κρίσταλ Πάλας έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Άρσεναλ. Έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασε μία ανάσα από το τρίποντο, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Τρίτη σερί ισοπαλία, μετράει μόλις μία νίκη μετά από οκτώ (5 ισοπαλίες, 2 ήττες) αγωνιστικές. Η αύρα της νέας ιδιοκτησίας στη Νιούκαστλ δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 από την Τότεναμ. Παρελθόν αποτελεί ο Στιβ Μπρους από την τεχνική ηγεσία, με τον Γκρέιαμ Τζόουνς να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Κρίσταλ Πάλας, τη στιγμή που η Νιούκαστλ ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά. Προβάδισμα στον άσο (1).

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (20:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 48ο λεπτό και πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία, νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-1 τον Ιωνικό. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα σκόραρε συνολικά εννέα (9) τέρματα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις έξι φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Με ανεβασμένο το ηθικό ο Αστέρας Τρίπολης, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διανύει θετικότατο μομέντουμ και σκοράρει με άνεση το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Goal/Goal.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...