roumeliotis

lentiamo

Σκοράρει για το 1.97 η Μάντσεστερ Σίτι

under armor
redwell

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (20/01) περιέχει φουλ αγωνιστική δραστηριότητα σε Γερμανία και Αγγλία. Στην Μπούντεσλιγκα, η Σάλκε υποδέχεται την Κολωνία σε ζευγάρι εξάποντο για την παραμονή στην κατηγορία. Στην Πρέμιερ Λιγκ. η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Άστον Βίλα.

ΣΑΛΚΕ - ΚΟΛΩΝΙΑ (19:30)

Η Σάλκε ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Ισοφάρισε στο 29ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει τον βαθμό, αλλά υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων. Δέχθηκε το δεύτερο στο 72' και τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις. Μόλις μία νίκη σε 16 φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και 11 ήττες. Παραμένει στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς, πριν το ξεκίνημα της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής είχε διαφορά -7 βαθμών από την απευθείας παραμονή. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 42 τέρματα παθητικό. Εκτός πλάνων οι Μπενταλέμπ (χαφ) και Πασιένσια (επιθετικός).

Η Κολωνία κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με τη Χέρτα, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Μπούντεσλιγκα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εμφανέστατο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, απέτυχε να βρει δίχτυα για περισσότερα από 45ο λεπτά, ενώ οι έξι τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με No Goal. Απέχει στο -2 από την απευθείας παραμονή, πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν και χρειάζεται άμεσα βελτίωση. Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Άντερσον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κομβική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, ειδικά για τη Σάλκε έχει χαρακτήρα «τελικού». Η Κολωνία σκοράρει με το σταγονόμετρο, σε ζευγάρι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στην έδρα, επιλογή το combo bet 1X+Under 4.5 Goal με απόδοση 1.60 στη Novibet.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (20:00)

H Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 την Κρίσταλ Πάλας. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη για 15 διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με έμφαση στην άμυνα και με αρκετή προσήλωση, δέχθηκε μόλις ένα γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ακολουθεί (23/01) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσέλτεναμ στο Κύπελλο.  Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Λαπόρτ (αμυντικός) και Αγουέρο (επιθετικός).

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε 4-1 στο Κύπελλο από τη Λίβερπουλ, σε αναμέτρηση που παρατάχθηκε χωρίς την κανονική ομάδα λόγω Covid. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια, πλέον στρέφει την προσοχή στο πρωτάθλημα, που έχει να αγωνιστεί από τις 01/01. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στο 61ο λεπτό. Πρώτη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία στη σεζόν. Βρίσκεται στην 11η θέση με 26 βαθμούς, αλλά έχει τρία και τέσσερα παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που βρίσκονται μέχρι και την πέμπτη θέση. Σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Με αρκετά ερωτηματικά, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, με το σύνολο του Γουαρδιόλα να παίζει με πειστικό τρόπο. Η Άστον Βίλα έχει να αγωνιστεί σε κανονική ομάδα από τις αρχές του μήνα, παραμένει άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας. Αναμένεται μία άνετη νίκη των γηπεδούχων, επιλογή το Over 2.5 Goal της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Νίκη... τετράδας με Εφές στην Πόλη

Έναρξη... διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ολυμπιακός θα δώσει το...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...