roumeliotis

Carwiz

ΟΣΦΠ-Αστέρας 2-1 Ext.Highlights (vid)

casino loutrakiou
redwell

Μετά τις τρεις σπουδαίες και με καλή μπάλα νίκες με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ ο Θρύλος έπαιξε στη... ρουλέτα το τρίποντο με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως χάρη σε δύο γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί στο τέλος κατάφερε μια πολύτιμη νίκη.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο παρακάτω βίντεο..

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

1 σχόλιο

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλα μπορουμε να πουμε,ας επικεντρωθουμε σε δυο κομβικα πραγματακια για οποια ομαδα θελει πρωταθλημα.Αν στοχος μας ειναι να παρουμε το πρωταθλημα φετος,αν ειναι να παρουμε την τριτη θεση αλλαζει η κουβεντα.
    Πρωτον πρεπει να εχει κεντρο αμυνας με καλη χημεια μεταξυ των δυο στοπερ,που ο ενας να καλυπτει σε καποιο βαθμο τις αδυναμιες του αλλου.
    Ακομη εμεις με ποιον θα δεσουμε τον Καρμο δεν το εχουμε βρει.Εχει παιξει με ολους παρτενερ!!!Ας προσεχαν στην διοικηση οταν αφηναν εστω και τον Αργεντινο Ερναντεζ στο περιμενε τον Γεναρη.
    Δευτερον,δεν μπορεις να θες να κανεις πορεια πρωταθλητισμου οταν περιμενεις γκολ μονο απο τον ενα σεντερ φορ σου
    Ουτε απο τους υπολοιπους φορ,ουτε απο κανενα απο τα τρια χαφ σου Εσσε,Τσικινιο ,Ορτα.Και κυριως οταν δεν βοηθουν ουτε οι μεσοεπιθετικοι σου,απο τους οποιους οι πιο αξιοπιστοι στο σκοραρισμα Φορτουνης και Μασουρας,ο μεν Φορτουνης χανεται στα εξτρεμ,ο δε Μασουρας εχει εκπαραθυρωθει απο τη μια (λογω μη ανανεωσης συμβολαιου?)και ειναι και αμπαλος απο την αλλη που αναγκαζει προπονητες που οπως ο Μεντιλιμπορ εμπιστευονται μονο μπαλαδορους να τον κρατανε στον παγκο.
    Βεβαια αν ειναι να παιζεις με σεντερ φορ τον κλοουν Ναβαρο μονο και κονο γιατι ...μαρκαρει(!!!!) ψηλα,γιατι να μην βαζεις σεντερ φορ τον Μασουρα,που και μαρκαρει το ιδιο και εχει το γκολ και την κινηση πολυ περισσοτερο απο τον βυσματουχο Ισπανο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...