roumeliotis

Carwiz

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω με 1-0 από τη Φενέρ, κράτησε το σκορ, έστειλε την πρόκριση στα πέναλτι και εκεί ο Τζολάκης έπιασε τρία και έστείλε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δη του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε έστω και στη... ρουλέτα αυτό που άξιζε από το "αντάμωμα" με τα "καναρίνια" καθώς είχε στήσει... πάρτι στον Πειραιά στο πρώτο ματς και αν δεν υπήρχε το ανόητο πέναλτι, θα είχε "κλειδώσει" την πρόκριση από τον Πειραιά. Στη ρεβάνς, οι ερυθρόλευκοι δεν... μάσησαν από το γκολ του Καχβετσί στο 11' και αμύνθηκαν κρατώντας ανέπαφη την εστία στη συνέχεια ενώ έχασε και ανεπανάληπτο τετ-α-τετ ο Μασούρας στο 80' για να ισοφαρίσει. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Ιμπόρα είχε κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα. Μόλις στο 3′ ο Τσικίνιο μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πήγε άουτ. Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε στην πρώτη της επικίνδυνη φάση κατάφερε και να προηγηθεί.

Συγκεκριμένα, στο 12′ ο Καχβετσί πήρε την μπάλα στα δεξιά της μεγάλης περιοχής «έκλεισε» λίγο προς τα μέσα και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση. Ο ίδιος παίκτης στο 34′ μετά από νέα ατομική του ενέργεια, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τζολάκη όμως να διώχνει σωστά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, έψαξε για κάποιες καλές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια απ’ αυτές, αλλά και ορισμένα λάθη που έκαναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να πιέσει έτσι ώστε να πάρει την μπάλα στα πόδια της και να απειλήσει. Κατάφερε να έχει την κατοχή, αλλά δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Αντιθέτως, οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία λεπτά είχαν μία καλή στιγμή, όταν ο Ροντινέι έκανε την μπαλιά για τον Ελ Κααμπί, όμως η μπάλα κατέληξε στον Μασούρα ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ από τα δεξιά, έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας των Τούρκων. Στο 89′ ο Ιμπόρα έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να πηγαίνει άουτ και παρά την πίεση της Φενέρμπαχτσε, ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός κράτησε, έμεινε το 1-0 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί όπου στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Ολυμπιακός είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 103′ είχε τη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα. Ο Φορτούνης «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ, ο Ιμπόρα έκανε την κεφαλιά από πλάγια αριστερά, με τον Λιβάκοβιτς να διώχνει με το πόδι του και η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του, ενώ στην επαναφορά ο Κάρμο έκανε την κεφαλιά και ο Τζικού έδιωξε επάνω στη γραμμή. Η τελευταία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ήταν στο 105+1′, όταν ο Τσικίνιο έκανε το μακρινό σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση αριστερά έξω από την περιοχή, αλλά κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή η οποία είχε την καλύτερη στιγμή. Συγκεκριμένα στο 114′ ο Τάντιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και από θέση πλάγια αριστερά, με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ. Το 1-0 υπέρ της Φενέρ έμεινε, ενώ στο 120+3′ ο Ντόη «είδε» τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς, ενώ ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

0-1 Ελ Κααμπί

0-1 Τάντιτς, το έπιασε ο Τζολάκης

0-1 Ελ Αραμπί, το έπιασε ο Λιβάκοβιτς

1-1 Μπατσουαγί

1-2 Όρτα

1-2 Ουντέρ, το έπιασε ο Τζολάκης

1-3 Μασούρας

2-3 Τζικού

2-3 Ροντινέι, το έπιασε ο Λιβάκοβιτς

2-3 Μπονούτσι, το έπιασε ο Τζολάκης

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ι. Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Καντίογλου, Ροντρίγκο Μπεκάο (100′ Σογιουντσού), Τζικού, Οσάγι Σάμουελ, Φρεντ (87′ Ζάιτς), Γιουκσέκ (120+1′ Μπονούτσι), Σιμάνσκι (106′ Κράνιτς), Τάντιτς, Καχβετσί (87′ Ουντέρ), Τζέκο (73′ Μπατσουαγί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89′ Ρίτσαρντς), Έσε, Τσικίνιο (108′ Όρτα), Γιόβετιτς (46′ Ιμπόρα), Ποντένσε (64′ Μασούρας), Φορτούνης (109′ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

71 σχόλια

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7 δεν είναι θέμα καταγωγής ούτε είναι ωραίο να αναφέραμαστε με τετους όρους όπως ο συγκεκριμένος. Και εμένα ο παππούς μου ήταν μικρασιατης και ήταν γαυρος όπως και εγώ απλά υπάρχουν αρκετοί που βγάζουν γενικότερα φλικτενες με το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ και κατά καιρούς γίνονται Τούρκοι Γερμανοί, Αμερικανοί Κινέζοι μέχρι και εξωγήινοι για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους Τώρα βέβαια μια συγκεκριμένη ομάδα και ένας τηλεοπτικός σταθμός έχουν μια ιδιαιτερη (πρόσκαιρη θελω να πιστεύω) συμπάθεια τους απέναντι

  • ARAFAT
    ARAFAT Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολυμπιακός δεν σημαίνει μπαρμπούτσαλα στον εγκέφαλο.
    Η πρόκριση στους 8 του Champions League και ο αποκλεισμός στο τσακ από τους 4 της διοργάνωσης τη σαιζόν 1997/98 είναι μέχρι σήμερα Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού.
    Μόνο η κατάκτηση του Conference (ούτε καν η απλή συμμετοχή στο τελικό) μπορεί να ξεπεράσει αυτή την επιτυχία.
    Δυστηχώς η προπαγάνδα της εποχής Μαρινάκη αλλοιώνει τη πραγματικότητα και ρίχνει τις προσδοκίες. Με συνέπεια να βλέπουμε 2000 παιδιά να πηγαίνουν ξημερώματα στο αεροδρόμιο επειδή (λέει) περάσαμε στους 4 του Conference!!!
    Καθίστε να κοιμηθείτε ρε.. Δεν έχετε σχολείο?.. Δεν δουλεύετε την επόμενη?..

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κοκκινος Πητ Μπράβο φίλε! Το σωστό να λέγεται. Και εμένα στο μπάσκετ δεν μου αρέσει ο Γκος. Αλλά αν βγάλει μάτια με την απόδοση του και μας χαρίσει καμιά Ευρωλίγκα εννοείται οτι θα τον αποθεώσω και θα αναγνωρίσω οτι έκανα λάθος για αυτόν (πάντως το οτι είναι γυάλινος δεν είναι λάθος).Όπως επίσης πάνω στα νεύρα μου ύστερα από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα έκραξα τον Μεντιλίμπαρ. Δυστυχώς αυτό οφείλεται οτι έχω πάρει με στραβό μάτι όλους τους προπονητές που μας έχουν φέρει στο ποδόσφαιρο οπότε σίγουρα κάπου ήμουν και ακόμα είμαι λίγο προκατειλημμένος Βέβαια τον Βάσκο θα τον δούμε σε βάθος χρόνου και κυρίως τι παίκτες δικές του εισηγήσεις θα μας φέρει το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής αυτό που σίγουρα του προσάπτω είναι η επιμονή στον Ρέτσο. Δυστυχώς ο εφιάλτης επιστρέφει στα επόμενα ματς.

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake 7 ο Ρίτσαρντς ακόμα και μετά από τραυματισμόυς και απραξία παραμένει ένας κανονικός αριστερός μπακ σε αντίθεση με το παρλιακο από την Argentina που τον πλήρωσαν και με τρία (αν δεν κάνω λάθος) εκατομμύρια ο οποίος είναι φάβα μπροστά και τρύπα πίσω

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Αντιπρόεδρος τον Ορτέγκα δεν τον χωνεύω ούτε στο ελάχιστο. Έχει κακές τοποθετήσεις, δεν έχω δει αξιοπρεπή σέντρα, κοκ. Χτες υπέφερε από τον Kahvetchi ο οποίος όμως είχε βγει όταν μπήκε ο Ρίτσαρντς, οπότε δεν έχω πειστεί για το πόσο καλός ήταν ο τελευταίος, ή αν ήταν απλώς φρέσκος. Θα ήθελα ωστόσο να τον δω περισσότερο.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Thanossente

    Στην Μπαρτσελώνα προχτές με την Παρί παίζανε 2 παιδάκια 16-17 χρονών για να καταλάβεις τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγηκαν και οι ωσαναδες.Ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι από τα περίεργα των διοργανώσεων! Ο Ολυμπιακός είχε κατά καιρούς καλύτερες ομάδες και δεν έκανε τίποτα! Δεν μιλάω για ch l ,μιλάω για Europa, ουεφα, κυπελλούχων κλπ! Πιο πρόσφατο παράδειγμα η ομάδα του Μαρτίνς, που είχε κακές κληρώσεις και δεν πήγε σε ένα τελικό, που αξίζαμε! Επίσης γ ομάδα του αναστο με την μπενφικα, Πιο παλιά με την Αντερλεχτ, η ομάδα του βαλβερδε με μεταλλιστ ,η ομάδα του γκαλετι και πολλές άλλες που ξεχνάω, που είτε λόγω κακής κλήρωσης, είτε λόγω ατυχίας, μας στέρησαν τα ημιτελικά! Το άλλο περίεργο είναι ότι ο ημιτελικός είναι πολύ πιο δύσκολος από τον τελικό! Αν γίνει το μπαμ και πάμε τελικό, το έχουμε πάρει!Μεγάλη πίκρα για την κουλα που πλέον δεν θα έχει να μας λέει τα ηλιθια πικαρισματα ότι είχε φτάσει στους 4 ! Οι πάντως λογής τουρκοσποροι στεναχωρηθηκαν χθες, είτε λόγω καταγωγής, είτε λόγω αγάπης στη γείτονα με Τούρκους προπονητές και παράγοντες! Δεν πειράζει, πόνος είναι θα περάσει!

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε Π Ο Σ !!!
    Μπράβο ρε Τζολάκη! Μπράβο μάγκες !
    Λίγη τύχη θελουμε με την Αστον Βίλα. Και θα το σηκώσουμε στην ΤσαμπαΣοφιά !

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ..ΑΥΤΠΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!όσοι ξέρουν μπαλα βλέπουν ότι η βίλα είναι επιπέδου τσλ άρα οι πιθανότητες ειναι ελαχιστες όμως ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΣΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ....του χρόνου η ομάδα θα πετάει και αυτό σίγουρα δε θα αρέσει σε πολλούς ακόμα και εδώ μέσα που θα περιμένουν όπως και επί μαρτινς στη γωνία ώστε σε κάθε στραβή να στρέφονται εναντίον προπονητή και καλών παικτών...ότι κάνουν και στο μπάσκετ με μπαρτζωκα....!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...