roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς Καμαρά στο Κόπα Άφρικα

underarmor
redwell

Οι χαμηλές... πτήσεις του με τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, έφεραν τον Μαντί Καμαρά εκτός Εθνικής Γουινέας καθώς ο 26χρονος μέσος του Ολυμπιακού δεν είναι στη λίστα των 25 παικτών, που επέλεξε ο Καμπά Ντιαβαρά για το Copa Africa.

Αντίθετα, "μέσα" είναι ένας άλλος ερυθρόλευκος, ο Αγκιμπού Καμαρά, που είναι δανεικός από τους Πειραιώτες στον Ατρόμητο.

Στη διοργάνωση που θα γίνει στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, η Γουινέα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Καμερούν (15/1), η Γκάμπια (19/1) και η Σενεγάλη (23/1).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα.
    Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Basketball coach. Είναι γνωστό ότι με τον συγκεκριμένο προπονητή ο Μαντί δεν έχει θέση στην εθνική του.
    Δλδ αν είχε πχ να διαλέξει Μάντι η Αγκιμπου πήρε το δεύτερο γιατί μαγεύει στο... ελληνικό πρωτάθλημα; Είναι θέμα σχέσης προπονητή παίχτη καθαρά η μη επιλογή του.

  • Basketball coach
    Basketball coach Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω redgoal είναι τσακωμός εδώ και αρκετό καιρό με το προπονητή της εθνικής Γουινέας και γ αυτό δεν έπαιζε γενικά το τελευταίο χρόνο...δεν είμαι δηλαδή λόγο χαμηλών πτήσεων με τον ολυμπιακο...από πρην είναι...Ο μαντι είναι απ τους καλύτερους ΤΗΣ εθνικής Γουινέας όμως πρην καν φύγει για τη ρομα υπήρχε τσακωμός με το προπονητή της εθνικής Γουινέας όπου είτε ο ένας είτε ο άλλος θα παίζει...και θα δείτε που με το που φύγει ο προπονητής της εθνικής του αμέσως θα επιστρέψει ο μαντι στην εθνική του!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...