roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φαβορί για το πρωτάθλημα, ο Θρύλος επέστρεψε

underarmor
redwell

Ο Οκτώβριος έφτασε και η ποδοσφαιρική χρονιά συνεχίζεται παρά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η Super League 1 και 2 ξεκίνησαν όπως και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις με την φάση των ομίλων. Φέτος, μετά από πολλά χρόνια έχουμε 4 ομάδες να αγωνίζονται σε ομίλους διοργανώσεων της UEFA, με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Europa League και τον ΠΑΟΚ στο Conference League. Έτσι, εκτός από την μάχη που θα δούμε από το big-4 για το ελληνικό πρωτάθλημα θα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και στην μέση της εβδομάδας, με τις ομάδες να δίνουν την μάχη τους κάθε Πέμπτη, ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στοιχηματίσετε σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου του ελληνικού πρωταθλήματος ή των διασυλλογικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η Leon Bet είναι το ιδανικό μέρος για αυτό. Όπως και στην στοίχιμαν έτσι και εκεί θα βρείτε όλους τους επερχόμενους ποδοσφαιρικούς αγώνες από το Champions League μέχρι και την Super League 2. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας τις αμέτρητες διαθέσιμες επιλογές!

Όλες οι στοιχηματικές μετά την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος δίνουν ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, παρότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μεταξύ 2ης και 3ης θέσης. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει σιγά σιγά πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για να βγάλει τον Ολυμπιακό από την κρίση που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα και σε συνδυασμό με τον Άντονιο Κορδόν, που χειρίζεται με πρωτοποριακό τρόπο τις μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρόλευκων φτιάχνουν μια ομάδα πρωταθλητισμού. Αρκετοί επικριτές των πειραιωτών, λένε πως το εύκολο πρόγραμμα είναι αυτό που έκανε πρωτοπόρο τον Ολυμπιακό, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ειδικά μετά την τελευταία αγωνιστική στην οποία ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τους Ζωσιμάδες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους ντέρμπι και η ΑΕΚ έχασε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ απέκτησε ένα διόλου αμελητέο προβάδισμα.

Η επιστροφή του Daniel Podence έχει παίξει έναν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο για να δείξει παντού τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πρόκειται για μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού και ενσωματώθηκε γρήγορα, προφανώς και λόγω του προηγούμενου περάσματος του από το λιμάνι. Μια από τις ιστορικότερες επιστροφές παίκτών στον Ολυμπιακό έγινε γεγονός, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους της ομάδας.

Τέλος, ο Ολυμπιακός την επόμενη Πέμπτη θα αγωνιστεί έναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία για το Europa League. Αν και οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με κάποιες απουσίες για διαφόρους λόγους, με μια ομάδα τόσο κατώτερης δυναμικότητας, αναμένεται ένα εύκολο ευρωπαϊκό βράδυ για τον θρύλο. Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...