roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά...»

underarmor
redwell

Ένα μεγάλο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη σερβική Τσουκαρίτσκι, την οποία νίκησε εύκολα με 3-1 στο Καραϊσκάκη, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει μετά το τέλος του ματς...

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε καλύτερη ακρίβεια στις πάσες κάτι που μας έλειπε από το προηγούμενο παιχνίδι.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες, τρία γκολ, ακύρωσαν δύο, βελτιωμένη η ομάδα σε πολλά σημεία. Μας έλειψαν λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο. Μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για την εμφάνιση».

Για το αν η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου είναι κοντά σε αυτό που θέλει: «Είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν είναι εύκολο σε όλο το παιχνίδι να είμαστε έτσι. Βγήκε με όρεξη ομάδα στο ματς, μας ακύρωσαν γκολ και οι παίκτες ήθελαν να ξαναβρούν το γκολ. 

Η ομάδα ήθελε να είναι ακριβείς και καταιγιστική. Μας έλλειπαν οι λεπτομέρειες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος αλλά αυτές μας στέρησαν μία μεγαλύτερη νίκη».

Για το πόσο κοντά είναι σε ομίλους: «Στην πραγματικότητα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Μένει ένας ακόμα αγώνας που δεν θα είναι εύκολος. Είδαμε ότι ήμασταν ανώτεροι αλλά μας δυσκόλεψαν σε κάποια σημεία και μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και το κατάφεραν.

Στη Σερβία θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ένα πέναλτι, ένα γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το γρήγορο γκολ: «Είναι συνέπεια της δουλειάς είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Είναι στοιχεία του παιχνιδιού μας. Αυτό θέλουμε να έχει διάρκεια μέσα στα παιχνίδια και είμαστε ευχαριστημένοι που το έχουμε καταφέρει έως τώρα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή να φάμε γκολ απ΄αυτήν την ομάδα στις καθυστερήσεις. Ντροπή !!!!

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν έβγαζε τον Κάμαρά στο 60 θα βάζαμε κι άλλο γκολ κατά την ταπεινή μου άποψη... Δεν γίνεται να παίζει ο Μπιέλας μέχρι το 82 κι ο Ιμπόρα μέχρι το τέλος και να βγαίνει ο Καμαρά στο 60, που χτες ήταν απ' τους καλύτερους παίχτες....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Oταν εχεις νικησει 3-1 ενα καφενείο, δειχνοντας μεγαλη ανωτερότητα και μου κανεις δηλώσεις δηθεν χαμηλών τόνων οτι ταχα δεν εχει τελειώσει τιποτα, εκει φαινεται ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ και ΧΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ.
    Να πεις πχ οτι ειναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ που δεν βαλαμε σε αυτο το καφενείο 6 γκολ να το δεχτω.
    Αλλα να λες τωρα οτι δεν εχει τελειώσει τίποτα αυτά τα γραφικά και κουραστικά αστεία δε μπορω να τα ακουω.
    Μου βγάζουν ΕΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
    Τυποποιημενα ολα.
    Αν ειναι να αποκλειστείς ρε σουβλατζή από αυτή την καφετέρια της Σερβιας, που ο Θαναηλάκης προσπαθούσε σε ολη τη διαρκεια του αγώνα να μας την παρουσιάσει ως την 3η ομαδάρα του Σερβικου ποδοσφαίρου, που οποτε βγαινει μπροστά στην επιθεση ειναι τρομερα επικινδυνη, τοτε σκισε το διπλωμα προπονητικης που εχεις βγάλει οπως εχεις βγαλει, πετα το στη θαλασσα και ανοιξε γυράδικο που σου πάει κιολας!!!

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Ειναι σκανδαλο να χρησιμοποιεις τον συμπατριωτη σου τον μπιελα ,δεν καταλαβαινεις? .Αν παρ'ελπιδα μεινουμε εξω ,θα μεινουμε απο αυτον πρωτιστως και μετα τον αλλον αχρηστο τον μασουρινιο.Σοβαρεψου γιατι θα την πληρωσεις ασχημα και θα τρεχεις δικαιολογημενα.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσοχή με τον Ατρόμητο !!!

  • Χρήστος Β.
    Χρήστος Β. Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωπα ρε κοουτς, σιγα μη μεινουμε απ εξω απο αυτο το καφενειο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...