roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μπορούσε... περισσότερα 3-1 την αδύναμη Τσουκαρίτσκι

underarmor
redwell

Την τεράστια διαφορά δυναμικότητάς του από την Τσουκαρίτσκι επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος χωρίς να πατήσει... γκάζι καθάρισε 3-1 τους εντελώς αδύναμους Σερβους "κλειδώνοντας" ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League καθώς δεν γίνεται ούτε με αυτοκτονία να τη χάσει από αυτή την ομάδα σε μια εβδομάδα στη Σερβία.

Χάρη σε δυο τέρματα του Ελ Καμπί στο 3' και στο 40' και ένα του Φορτούνη στο 15' οι ερυθρόλευκοι έκαναν έναν υγιεινό... περίπατο στο Καραϊσκάκη απέναντι στην ομάδα του Βελιγραδίου, έστω και αν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-1 με τον Μιλαντίνοβιτς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο στα... κόκκινα και με «συνταγή» Γκενκ, πήρε προβάδισμα με γκολ απ’ τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3’ ο Βρουσάι απ’ τα δεξιά σέντραρε προς την περιοχή και τον Μασούρα που πήρε την κεφαλιά. Ο Σαμούροβιτς απέκρουσε κι ο Ελ Κααμπί που ακολουθούσε τη φάση έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Στο 6’ ο Ελ Κααμπί από τα δεξιά έκανε ένα περίεργο σουτ με το εξωτερικό, με την μπάλα να αποκρούεται απ’ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 15’ ο Φορτούνης με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 35’ η Τσουκαρίτσκι έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Σούμποτιτς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ κι ο Πασχαλάκης απέκρουσε, για να στείλει ακολούθως την μπάλα πάνω από τα δοκάρια ο Τόσιτς.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι φουλ επιθετικός κι έφτασε σε τρίτο γκολ στο 40’ με ακόμη έναν πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών του. Ο Μπιέλ έπαιξε το ένα-δύο με τον Φορτούνη μετά από κόρνερ, ο αρχηγός των Πειραιωτών έβγαλε ωραία σέντρα κι ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και είδαν τον VAR να ακυρώνει το γκολ του Καμαρά στο 49’ λόγω χεριού, ενώ στο 56’ το εξαιρετικό πλασέ του Μπιέλ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 59’ το εντυπωσιακό απευθείας φάουλ του Φορτούνη από 35 μέτρα αποκρούστηκε από τον Σαμούροβιτς, ενώ στο 74’ η υπέροχη ενέργεια και μπαλιά του Σκάρπα, βρήκε τον Μπιέλ σε θέση βολής, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σαμούροβιτς.

Δύο λεπτά αργότερα (76’) ο γκολκίπερ της Τσουκαρίτσκι απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Μπιέλ στη γωνία του, ενώ στο 86’ ο Ελ Αραμπί απόφυγε εντυπωσιακά τον αντίπαλό του, πλάσαρε αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ της σερβικής ομάδας, για να ακολουθήσει η κεφαλιά του Σκάρπα λίγο άουτ.

Οι Πειραιώτες δεν βρήκαν τέταρτο γκολ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πλήρωσαν τη... νωχελικότητα τους, καθώς η Τσουκαρίτσκι μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Μιλαντίνοβιτς, ο οποίος είδε την μπάλα να κοντράρει πάνω του μετά την προσπάθεια του Στεφάνοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (70’ Πορόζο), Φρέιρε, Κίνι, Μαντί Καμαρά (60’ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59’ Σκάρπα), Μπιέλ (83’ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70’ Ελ Αραμπί).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (Μίλαν Λέσνιακ): Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46’ Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69’ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46’ Ντόσιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46’ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (87’ Γκόμες).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

61 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giorgos:Ακριβως οπως τα ειπες!
    Απολυτα συμφωνος.
    Αλλα αντε να κατεβουν οι...αλλοι απο το ροζ συννεφακι.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρώτα το redgoal αν είμαι ένας κ αν γράφω από το ίδιο i.p χτεσινε ,πάλι ψέμματα επαγγελματία ψεύτη.γελαει ο κόσμοςαποτυχημενο τρολακι της κακιάς ώρας π έγραφες ότι ο ποροζο ήταν στους κορυφαίους του μουντιάλ με ένα ματς βασικός αστειε.πηρες πιτογυρο η απλά καταπίνεις σανο αμασητο λόγω μυαλού αμοιβαδας?ούτε να τρολαρετε δε μπορείτε πουθεναδες.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λέτε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάτε καλά???????????.??????????
    Τι Ακούμε;;;;
    Τι διαβάζουμε;;;;;;;;
    Ο Ολυμπιακός λένε είναι ομάδα του Τσάμπιονς λιγκ;;;;;;;;;;;
    Ρε είστε καλά;;;;;;;;;
    Συνέρθετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Ουέφα.
    Τι Τσάμπιονς λιγκ λέτε;;;;;;;;;;;
    Αυτό το Τσάμπιονς λιγκ;;;;;;;;
    Δεν βλέπετε ότι δεν γίνεται;;;;;;;;
    Συγκρίνετε τις εποχές Κόκκαλη κ Μαρινάκη;;;;;;;
    Είναι το ίδιο τώρα με πριν 15-20 χρόνια;;;
    Έχεις 4ομαδες από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία κ Γερμανία.
    Θα πάει η 4αρα Σύννεφο.
    Εγώ Εύχομαι Ειλικρινά η Ουέφα να δίνει πριμ σέ στις ομάδες πχ 50000€ για κάθε γκολ που θα βάζουν στο Τσάμπιονς λιγκ. Να βλέπω Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Λίβερπουλ κλπες ομαδάρες να παίζουν με τον Ολυμπιακό κ τίς ομάδες τέτοιου μεγέθους κ να σκυλιαζουν να βάλουν γκολ.
    Να πάνε οι 3αρες,οι 4αρες,οι 5αρες κ οι 6αρες σύννεφο!!!!!!!!!!!
    Συνέρθετε!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει πορεία.
    Υπάρχει τίτλος.

    Μόνο Ουέφα Κύριοι.
    Μην πω Κόνφερενς.
    Προτιμώ κάτοικος του Ουέφα κ σταδιακά να κάνω υπερβάσεις αν γίνεται παρά να αλλάζω σακούλες γιατί δεν θα χωράνε τα γκολ στο Τσάμπιονς λιγκ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι νεαροί καλό είναι να μην εξυβριζουν και να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχουμε υπομονή στηρίζουμε τους παίκτες και τους κρίνουμε. Έχουν έρθει παιχταράδες που έκαναν τρομερά μουντιάλ και δεν πιάσανε. Όταν έρχονται κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει και έτσι γεννιούνται προσδοκίες. Όταν τους βλέπουμε στην ενδεκάδα και δεν αποδίδουν πάλι σχολιάζουμε με τα τωρινά δεδομένα. Δεν είμαστε μηδενιστες ούτε μονίμως γκρινιάρηδες. Και μην ξεχνάτε νεαροί το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Πολλές ύβρεις και φανατισμός. Πολλές φορές απορώ εάν κάποιοι νεαροί υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.... Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι κάποια ονόματα είναι το ίδιο...ατομο. Καλό σας βράδυ και μόνο Θρύλος! Όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι! Όλοι το καλό της ομάδας μας θέλουμε! Γειά σας αδέρφια.

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕ NIC.

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως με στόπερ, 2 εξτρεμ κ φορ χτυπάμε τουλάχιστον 8αδα στο Europa και με τύχη ίσως και πιο ψηλά. Ο πρόεδρος είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7Arrow το να είσαι ρεαλιστής δεν είναι ξεφτίλα, ούτε για να πεθάνεις! Μακάρι η ομάδα να ξαναγίνει επιπέδου Champion's League, να παλεύει με τα μεγαθήρια και να τα νικάει όπως κάποτε! Τώρα το επίπεδο της ομάδας είναι για όμιλο Europa και νοκ-άουτ Conference.

    Επίσης είναι σύνηθες το φαινόμενο να σνομπάρουμε διαχρονικά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κύπελλα, λες και έχουμε βαρεθεί να τα σηκώνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ ολόκληρος Μουρίνιο (με 2 Τσ.Λ., 1 Ουέφα, 1 Europa & κάμποσους εγχώριους τίτλους) κατέκτησε το Κονφερενς με την Ρόμα και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί. Αν τυχόν κατακτήσουμε κάποια στιγμή το Κονφερενς, μην χαρείς.

    Προφανώς κι εγώ προτιμώ να είμαστε επιπέδου Τσαμπιονς Λιγκ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας μάλλον δεν έχουν την ίδια άποψη.

    Ίσως ο Μαρινάκης να έχει στο μυαλό του να ξεπεράσει τους τίτλους του Κόκκαλη στην Ελλάδα, αλλά και να καταφέρει να φέρει το πρώτο ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο, έστω και το "ταπεινό" Κονφερενς.

    Μέχρι τότε θα μένουμε με τις αναμνήσεις των παλιών θριάμβων στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ακόμα παίζαμε 21:45.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    trolemao εισαι ξεφτιλισμενο τρολακι με μυαλο αμοιβαδας και κατ επαγγελμα προβατο και το αποδεικνυω 100% οπως παντα οτι λεω οπως ολα τα τρολ π γραφουν εδω μεσα.
    να τι μας ελεγες για ποροζο...΄΄Από τα κορυφαία στόπερ του Μουντιάλ, είχε βάλει και το καλύτερο γκολ γράφοντας ιστορία, ύστερα από κούρσα 100 μέτρων!΄΄
    και το λινκ, https://redgoal.gr/podosfairo/item/48993-fernei-poroso-o-olympiakos-vid?start=10
    φυσικα απαντησα οτι εισαι ξεφτιλας και ψευτης γιατι επαιξε απο τα 3 ματς μονο σε ενα βασικος μουντιαλ και ποτε δεν ανταπαντησες ανυπαρκτε γιατι εισαι οτι λεω
    θα σας εξευτελιζω γιατι ειστε ανθρωπακια,κομπαρσοι της ζωης και θα σας εξαφανιζω οπως καθε φορα εδω κ χρονια.
    φτου σας επαγγελματιες ψευτες

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Greg07, ολοι ξερουν τι συμβαινει στις ακαδημίες φιλε μου, αλλα κανεις δε μιλάει.
    Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που μια ματιά να ριξεις σε αλλες ομάδες, θα δεις παιχτακια καλά να βγαζουν.

    Ο Παοκ εβγαλε ενα Τζιολη, εναν Κωνσταντέλια και αλλους ακομα πιτσιρικάδες. Εμείς βγάλαμε εναν Τσιμίκα με το ζόρι και αυτός πριν παιξει Ολυμπιακο δινόταν δανεικός απο δω κι απο κει. Και τι προσφερε τελικά; 2 χρονια μπαλα επαιξε σε εμάς και τωρα θα ερθει για ενσημα καποια στιγμη στα τελειωματα οπως εκανε ο Μανωλάς.

    Οταν σκεφτομαι οτι απο ολα τα παιδια στις ακαδημίες αυτοι που εχουν διακριθεί ειναι ο Ρετσος και ο Ανδρουτσος και ο Βρουσάι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ και με διακατέχει ΟΡΓΗ!!! Ειναι δυνατον δηλ αυτοι να ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει οι ακαδημιες;

    Και ολοκληρος Ολυμπιακός, στρέφεσαι στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ;

    Oι ανθρωποι δηλωνουν στην ουσια οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ και οτι οσα λεφτα εχουν πεσει για τις ακαδημίες ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    Ντροπή τους....τι αλλο να πουμε ρε παιδια. Εδω δεν εχουμε μπακ της προκοπής, ο Κιτσος 10 φορές θα ηταν καλύτερος απο τον Ραμον. Δεν παιρνουν ευκαιρίες παιδιά που το αξίζουν και ως Ελληνάκια αλλα τις παιρνουν καποιοι τραχανάδες απο το εξωτερικο.
    Και παντα οι κατσαρίδες τυπου Ανδρουτσου και Βρουσάι επιβιώνουν!!!!
    Δηλ ειναι τρομερο!!!!!!

  • Στέφανος
    Στέφανος Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αφήνεις το παραμύθι και μάθε να ζεις με την πραγματικότητα ξέχασες πέρυσι τι ρεντικολο γίναμε στην Ευρώπη και Ελλάδα με τις τριαρες που τρώγαμε από τα ευρωχωρια στην έδρα μας όταν γίνουμε πάλι ομάδα ( με αυτήν την διοίκηση αμφιβαλω)θα παίξουμε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ΤΏΡΑ είμαστε τριτοι στην Ελλάδα αυτή είναι η πραγματικότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...