roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έπαθε... πλάκα με Σκάρπα ο Μαρτίνεθ

underarmor
redwell

Έκθαμβος με την απόδοση του Γκουστάβο Σκάρπα στο ματς με τον Πανσερραϊκό έμεινε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού -ίσως υπερβάλλοντας λίγο- να τονίζει σχετικά με το πώς είδε τον Βραζιλιάνο στο ντεμπούτο του τα εξής:

"Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι η ακρίβεια και η επιτυχία στις προσπάθειές σου. Η ευστοχία. Μας έλλειψε αυτό στο α' μέρος. Αυτό το κάναμε και με διάφορες αλλαγές και με βοήθεια από τον πάγκο.

Επίσης ο συγχρονισμός βελτιώνεται. Είναι δύσκολο όταν οι παίκτες γνωρίζονται λίγο μεταξύ τους. Όταν ο Σκάρπα λέτε πως είναι καλός αυτό έχει να κάνει και με τους συμπαίκτες του.

Ο Σκάρπα είχε μία καταπληκτική απόδοση αλλά αυτό οφείλεται και στην απόδοση των συμπαικτών του.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Θα πάρει χρόνο. Μας λείπει η ακρίβεια της προτελευταίας και τελευταίας μπαλιάς. Πρέπει να 'τρεφόμαστε' από τις επιτυχίες και τις νίκες μας".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

44 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Arrow ρε συ γιατί σκοτιζεσαι και σκας. Πάρε απόφαση ότι δεν θα βλέπεις μπαλίτσα, μεινε στο μπασκετακι που τουλάχιστον εγώ γουστάρω πραγματικά και να θυμάσαι τα παλιά και να τα αναπολεις.

    Εμένα ο Μαρινάκης μου έχει κόψει την μπάλα εν μέρει από την αρχή του σταδιακά καταστρεφοντας λίγο λίγο το πρωτάθλημα παιδομαζευοντας όποιον Έλληνα ή ξένο έστω ξεχώριζε λίγο για 5-6 χρόνια σερί μέχρι που δεν υπήρχε ομάδα στο άθλημα να παίζει έστω στοιχειωδως μπάλα (με τους λοιπούς ισχυρούς χαμένους στην εσωστρέφεια τους). Μόλις αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις ομάδες τους άρχισαν να σφίγγουν τα γάλατα.

    Ψάχνουμε εξτρεμ 3 χρόνια τώρα και αν είχαμε τον Τζολε στα 50 του καλύτερα θα έπαιζε.

    Πάμε με βασικό φορ τον Αραμπι στα 37 του και από πίσω το Αραμπί από τα lidl.

    Δίνουμε τη φανέλα του Ζιο και αποθεώνουμε τον παίκτη που δεν έκανε ούτε για πάγκο στην τελευταία ομάδα που σώθηκε στην Πρεμιέρ. Και εδώ και δύο μέρες διαβάζω διθυράμβους για το πόσα έδωσε στο παιχνίδι της ομάδας.

    Αι στο καλό πια τους βαρεθηκα

  • Capitano7
    Capitano7 Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Βαλ, δεν πάει αργά η μπάλα στον Μασούρα, ο Μασούρας είναι αργός στη σκέψη, ατεχνος και ατσούμπαλος...
    Νωρίς τη πήρε τη μπάλα με τον Πανσερραϊκό και σουτάρει με ολόκληρο το τέρμα μπροστά του στα περιστέρια.
    Με κενή εστία έστειλα τη μπάλα πίσω στο πέναλτι με προβολή που θα ζήλευαν οι Νέστα και Καναβάρο.
    Καθυστερεί κάθε επίθεση, δεν μπορεί να κρατήσει τη μπάλα υπό πίεση πάνω από 2 δευτερόλεπτα, για να μη πω 1 και με πείτε υπερβολικό.
    Το παιδί απλά δεν κάνει, είναι δυσκίνητος, το εξτρέμ πρέπει να είναι αέρινο, να αλλάζει κατεύθυνση για πλάκα, εκτός βέβαια από τεχνική και ντρίπλα που , ο φιλότιμος κατά τ' άλλα Μασούρας, δεν διαθέτει επουδενί!!
    Η ομάδα χρειάζεται σέντερ φορ οπωσδήποτε (Ράφα Μιρ;), ΔΥΟ εξτρέμ , για εμένα ο Ιντρίσι αλλά και ο Μπορέ, ναι ο Μπορέ εξτρέμ που θα συγκλίνει ως δεύτερο φορ, (αυτό που ζητάνε δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια από τον Μασούρα), αριστερό μπακ, που θέλω να πιστεύω θα είναι όντως ο Ορτέγκα και από εκεί και πέρα ιδανικά αναπληρωματικό μπακ αλλά και ένα ακόμα χαφ όχι ως αντί Μαντί, που πρέπει να ανανεωθεί και να αποχωρήσει το άλλο καλοκαίρι, αλλά ως αντί Καρβάλιο.
    Αν γίνουν αυτές οι κινήσεις, μπαίνουν οι βάσεις για να ξανασυζητήσουμε για πραγματικό Ολυμπιακό.-

  • Babis
    Babis Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκαρπα οπως ΣΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!

  • Βαλ
    Βαλ Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χειρότερο κακό το έχουν κανει οι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν κάποιοι έγκυροι άνθρωποι που κάνουν σωστά το ρεπορτάζ. Κριτική έπρεπε να είχε αρχίσει εδώ και καιρό. Η ομάδα πήρε τον Ιμπορα στην θέση Έμβιλα. Ο άνθρωπος δεν μπορεί. Ο μπουχαλακης είναι δρομέας μπροστά του. Έχασε τον Χουάνγκ και δεν υπήρξε άμεση αντικατάσταση. Ο Εσε έρχονταν για 6 και όχι στην θέση του Χουάνγκ. Εξτρέμ έπρεπε να είχε έρθει χθες και επιθετικός ολικής. Ας έδινε 15 μύρια για να δείξει ότι εγώ τα δίνω. Πάμε τώρα στον προπονητή. Πάλι η ομάδα δεν είναι δουλεμενη στην επίθεση και φαίνεται. Αριστερα διώξαμε τον Κίτσο και κρατήσαμε τον Ραμόν. Τι να πεις. Βρίζουν τον Μασούρα οι φίλαθλοι αλλά ρε παιδιά δεν φτάνει η μπάλα εκεί. Και όταν φτάσει είναι αργά. Ελπίζω να βγει η δουλειά που κάνει γιατί θα υπάρχει γκρίνια στην χρόνια. Πέρυσι είχαμε το μπάσκετ φέτος δεν θα υπάρχει τίποτα.

  • GEO
    GEO Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 05:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέχασα να αναφερθώ και στα επιπλέον χρήματα από χορηγούς καθότι το να αγωνιζεσαι στη κορυφαίο συλλογική Λίγκα του πλανητη όπως και νά το κάνουμε είναι μεγάλο δέλεαρ για την οποιαδήποτε εταιρία που θέλει να διαφημίσει το προϊόν της η την οποία υπηρεσία παρέχει

  • GEO
    GEO Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 04:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που περιγράφει ο παρακάτω φίλος είναι κάτι που πράγματι ορισμένοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι με μια δυο χρονιές του Πόα και της Αεκ στους ομίλους του GL εάν τώρα δυσκολεύομαστε να τους αντιμετωπίσουμε με τα χρήματα που θα πάρουν μπορεί και να τους βλέπουμε με τα κυαλια Φυσικά και δεν θα παν όλα αυτά τα λεφτά σε αγορές και συμβόλαια ποδοσφαίριστων αρκετά θα παν και τσέπη όμως έστω και τα μισά να ξαναεπενδυθουν καθαρά στο ποδοσφαίρικο τμήμα θα αμβλυθουν αρκετά οι αποστάσεις αυτών των δύο κυρίως από εμάς.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρτίνη μήπως έχετε ψιλομοπερδευτει λίγο ? Απλά πράγματα ήθελε η ομάδα για ρολλαρει !!! Το να τα γράψω το θεωρώ γελοίο ! Φτάνουμε τέλος Αυγούστου Και δεν έχουμε σέντερ μπακ ηγέτη , αριστερό μπακ , αμυντικό χαφ Χέσε ?, το 8αρι Καμαρά μπορεί να πουληθεί, από δεκαριά τέσσερα , εξτρέμ ήρθε Μνιτς αλλά δε νομίζω για βασικός , καλός ο Αλεξανδοπουλος για το 8 αλλά θέλει το χρόνο του , από σέντερ φορ ο Ελ Αλαμέιν είναι έξω γύρω γύρω , ο Αραμπι με αρθροιτηκα τον κόβω ! Το Μπόρα μακάρι να λυθεί αλλά είναι για βαριά ζεϊμπέκικα!!! Είπαμε μέρα μέρα χτίζουμε το γιοφύρι της Άρτας !!!

  • Karababoglou
    Karababoglou Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Μαρτινεθ επειδη ειστε πολυ αφθορμητος στις δηλωσεις σας κ συναμα επιπολαιος θα ελεγα, θα σας κανω μια προβλεψη.....στην πρωτη στραβη θα μετρατε αντιστροφα για την παρελαση.....

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Τον ύπνο του δικαίου κοιμούνται όλοι αυτοί οι άμπαλοι... ως εδώ ακούγεται το ροχαλητό τους... όλοι έχουν αρχίσει τα 'σιγά την ομαδούλα η αεκ και ο παναθηναϊκούλης' κι αυτό που έρχεται όχι μόνο δεν το βλέπουν, δεν μπορούν να το φανταστούν καν.
    Βάζελος και αεκ είναι στα πλέι οφ του ΤΣΛ κι έχουν βατούς αντιπάλους... η Μπράγα δεν είναι ανώτερη της Μαρσέιγ... ούτε η Άντβερπ της Δ. Ζάγκρεμπ... στους ομίλους του ΤΣΛ περιμένει για τις Ελληνικές ομάδες ένα πακετάκι καμιά 40αριά Μ (2020-21 εμείς με 3π συγκομιδή στον όμιλο είχαμε πάρει συνολικά 36Μ από market pool, τηλεοπτικά κλπ κι αυτό το πακέτο χρόνο με το χρόνο αυξάνει) και μπορούν να το μοιραστούν.... ή να το πάρει ο ένας απ τους δύο, αν ο άλλος αποκλειστεί... ξέρεις έτσι και συμβεί, εμείς τι έχουμε να πάθουμε; Πόσο πίσω θα βρεθούμε; Ειδικά αν το πάρει ένας πχ η αεκ.... Θα πρέπει μετά να κάνουμε σωστές κινήσεις και μεταγραφάρες για τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να πούμε ότι μπορούμε να ξαναδιεκδικήσουμε πρωτάθλημα... με το μεταγραφικό σχεδιασμό που κάνουμε κάθε χρόνο και τον τρόπο λειτουργίας μας, τελειώσαμε φίλε έτσι και μπούνε όμιλο ΤΣΛ... ειδικά αν τους παίκτες τους τους κρατάνε και δεν τους ξεπουλάνε όπως κάναμε τόσα χρόνια εμείς....

  • Δημητρης
    Δημητρης Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι τρίτο-τέταρτους μας βλέπω!
    Απογοήτευση από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!
    Δεν πειράζει όμως μπορούμε να θαυμάζουμε την Νότιγχαμ Φόρεστ, άλλωστε εκεί δεν παίρνουν παίκτες από τα αζήτητα, ούτε ελέγχουν τα ΜΜΕ και οι οπαδοί της ομάδας είναι λίγο περισσότερο υποψιασμένοι!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...