roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σημαντική η νίκη αλλά θέλουμε πολλή δουλειά»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά άνετη και εύκολη πρεμιέρα δεν είχε με τον Πανσερραϊκό παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα και το εν τέλει 2-0, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει:

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, σίγουρα θα θέλαμε εδώ τον κόσμο μας, αλλά είναι πάντα σημαντική η νίκη.

Ναι, πιστεύω ότι επηρέασε η αποβολή αλλά θα προτιμούσα το 1-0 από την αποβολή στο 2’. Σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας παίκτες με μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά και ότι κλείνουμε μια σημαντική εβδομάδα με νίκη», είπε αρχικά.

Για το τι κρατάει από το ματς: «Ότι μας λείπει η τελευταία μπαλιά και το τελείωμα των φάσεων. Είναι κρίμα που έχουμε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κρατάω επίσης το ξεκίνημα και τους πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Για το ντεμπούτο του Σκάρπα: «Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, είναι αρκετά βελτιωμένη η τοποθέτησή του όπως και αρκετών παικτών. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Μαρτίνεθ επειδή όντως θέμε πολύ δουλειά , πάρτε κανένα προπονητη και εσένα θα σε έχουμε για τις δηλώσεις . Αλλιώς δεν βλέπω προκοπή . .
    ούτε ένα επιθετικό σύστημα . Ανούσια κατοχή και στο τέλος σέντρα. Ποδοσφαίρο εποχής Μαντζουράκη .....

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πώς κατάφερε να δεί θετικά στοιχεία ο Μαρτίνεθ από την χθεσινή εμφάνιση του Σκαρπα, πραγματικά με αφήνει έκπληκτο. Ένας παίκτης που δεν είχε ούτε ίχνος από βραζιλιάνικη τεχνική , ούτε τρίπλα. Προσπαθούσε εκβιαστικά να πετύχει κάποιο γκολ σουτάροντας επίμονα μέσα από σύμπλεγμα ποδιών 3 η 4 αντιπάλων , φυσικά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι δυνατόν αυτό το άτομο να έχει ανακηρυχθεί πριν 3-4 χρόνια καλύτερος παίκτης πρωταθλήματος στην Βραζιλία ??? Δεν έχω χρόνο πλέον να παρακολουθώ ξένα πρωταθλήματα , αλλά αν παίκτες σαν τον Σκαρπα θεωρούνται εκεί τοπ κλάση , πρέπει να έχει υποβαθμισθεί πολύ το πρωταθλημά τους.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε λιποβαρής ο Θρύλος. Δεξί μπακ, δεξί και αριστερό εξτρέμ, φουνταριστό φορ, σουτέρ έξω από την περιοχή περιφερειακό, δεξιό εξτρέμ. Αυτά τα ολίγα....και βλέπουμε . Και κόπου πολλού, και χρόνου μακρού, και δαπάνης ου σμικράς, και τύχης δείσται λαμπράς, λέει το ρητό!

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Όση δουλειά και να γίνει,δε γίνεται τίποτα.Αν δεν έρθουν παίχτες κλάσης η ομάδα δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι.Αυτη είναι η μόνη αλήθεια.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Θάρθει η ώρα σου σύντομα και σένα, απροπόνητη ομάδα, χωρίς κανένα σύστημα. Σε έσωσε ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΆΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΠΑΛΙΟΝΟΎΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΎ. Ρε που τους βρίσκει ο Βαγγέλης κάτι τέτοια της σειράς προπονητές, μήπως κι αυτόν τον έχει πάρει ΔΑΝΕΙΚΟ για 6 μήνες;

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτήν την χρονική στιγμή μία πιθανή παραχώρηση του Φορτουνη θα ήταν έγκλημα!
    Είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τον ρυθμο,ο μόνος που μπορεί να ντριπλαρει να παίξει κάθετα,ο μόνος που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω!
    Μην τολμήσετε λοιπόν κύριοι να κάνετε κάτι τέτοιο!
    Επιτέλους κατεβάστε μια ομάδα αντάξια του ονόματος της ομάδας μας και σταματήστε να πειραματίζεται με παίκτες αμφιβόλου αξίας και κυρίως μεγάλους σε ηλικία!

  • Lucky Luke
    Lucky Luke Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι πρόεδροι πλέον δεν έχουν ανάγκη τον κόσμο. Βγάζουν αλλιώς χρήματα.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να γυρίσει ο θρυλάς θέλει δουλειά πολύ το μονο θετικο οι τρεις βαθμοί όμως η εμφάνιση άθλια και δεν είναι μονο το σκοράρισμα και η δημιουργία ευκαιριών αλλα η ολη εικόνα της ομάδας

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ο ΣΚΡΑΠΑ; ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ; ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Π ΕΚΑΝΕ; ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΕΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...